לשבת

sh53

New member
הפסיקי לחלום על חתימות בתפוז בלילה

והתחילי לחלום על חתיכים

gloom

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo66.gif

אני זוכר שהייה יום אחד שהייה את הפיגוע בקפה הלל ממש הרגשתי את זה בבית כל החלונות רעדו ואז חבר של אמא שלי שמתנדב במד"א קם במהירות הבזק התלבש ואז רציתי לבוא איתו אבל אמא שלי אמרה שאסור לי ואז חב שלה התקשר משמה ואמר שטוב שלא הלכתי כיכ הכל הייה מלא דם והוא ראה חתיכת איבר של מישהוא
טוב שלא הלכתי אה ואני גר בגילה

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

הייתי אז בתל אביב, במפגש ואימא שלי נורא דאגה, וכששמעתי שהיה פיגוע הרגשתי ממש רע, ועוד שזה היה קרוב כלכך... לא בגלל שזה היה יכול לקרות לי אלא כי זה קרה
ואנשים נפגעו

ashkeloni

New member
תתעלמו

זאת אחותי, דאגו לי כי לא התקשרתי הבייתה אחרי שהודיעו על הפיגוע... אוףףףףףףףףףףףףףףףףף בגלל זה אני צריך פלאפון

gloom

New member
אין לך פלאפון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

מה
איך זה יתכן
טוב כיף לך אתה לא עוד אחוז מ: 97% מהישראלים מנכ"ל סלקום הולך לבנק פעם בחודש מפקיד משכורת של 650,000 שקלים יש 300000 מובטלים 40000 מהם נוספו השנה כנראה שאלי לוזון צודק כשהוא שר "איזו מדינה" (מצטער הדג נחש
)

newKiticat

New member
תקוע בימי הביניים

אבל אחרי התעלולים שלו עם פלאפונים בעבר, פלא שההורים שלי נזהרו?

ashkeloni

New member
אחותי היא ערפד

היא ערה בלילות וישנה בימים נראה לי אפילו שפעם אחת היא יצאה החוצה למצוא דםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

newKiticat

New member
ממש מצחיק!

קורע מצחוק ממש! קומיקאי! ממש! NOT אני הולכת לפעמים לישון מאוחר פשוט, כי אני לפני גיוס. "חיה באוסטרליה" כפי שאימא שלי נהנת לומר.... "

newKiticat

New member
כי אם מסתכלים

על שעות השינה שלי כיום הם תואמות לזמנים שבאוסטרליה בדיוק. ובכלל, אנשים לפני גיוס תמיד ככה. זה מין תופעה כזו....

מי יפה וחמודה (תום?)

כן הפיגוע..... איזה חרא שם יום היה לי היום .. אז הפיגוע הזה עוד יותר הרס לי הכל ...

tomalaga

New member
לא נראה לי שזה מתאים לשרשור הזה....

ולמה את לא באיי סי קיו????

למעלה