לשבת

sh53

New member
../images/Emo16.gif 3 נהרגו בפ"ת בפיגוע ../images/Emo7.gif

ויש כ-20 פצועים (העדכון האחרון שאני שמעתי).

../images/Emo91.gif אירוח בפורום

הפסיכולוג ארז ניסימוב ברוש מתארח בפורום "הורים לילדים גאים" בשבת, שעה 21:00. ארז ניסימוב ברוש, פסיכולוג המתמחה בתחום של זהות והעדפה מינית. הוא נותן יעוץ וטיפול בהקשר של זהות מינית והעדפה מינית להומוסקסואלים, לסביות וביסקסואלים. כמו כן נותן ארז יעוץ וטיפול זוגי ומשפחתי בהקשר זה ובכלל זה להורים. עיקר עבודתו עם מתבגרים ומבוגרים. אתם מוזמנים לרשום שאלותיכם...

gloom

New member
מממממ טעים../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

אני ממש אוהב עוף לשבת זה כל כךך טעים
והנה קישור בשבילכם

sh53

New member
מי נולד/ה ב- 28/7 ../images/Emo35.gif

לא רשמת את השם שלך בלוח האירועים, אז איך נחגוג לך את היום הולדת בתאריך הזה? או שבא לך שנחגוג כולנו במקומך?

Anabel74

New member
../images/Emo91.gifפורום רייקי לצעירים בתפוז../images/Emo70.gif

הרייקי הינה שיטת ריפוי אנרגטית הוליסטית ודרך להתפתחות רוחנית. אנרגיית הרייקי הינה אנרגיה "אינטליגנטית" המנווטת את עצמה למקור הבעייה ומטפלת גם בסימפטום (התוצאה) וגם במקור (הסיבה). היא מאפשרת לטפל במישור הגוף הפיזי, במישור הנפשי ובמישור הרוחני. הרייקי משמשת לאיזון אנרגטי עבור אנשים הסובלים מבעיות וממחלות. זוהי אנרגיית חיים אשר מחוברת לאהבה ללא תנאי, מאזנת ומחברת אותנו מחדש להרמוניה הטבעית של הגוף ומאפשרת לנו לרפא את עצמנו ולרפא אחרים. ניתן להעביר רייקי ע"י מגע ידיים עדין, בהנחת היד מעל הגוף ואפילו ממרחק וכל אחד יכול ללמוד כיצד להשתמש בה!
עכשיו יש גם פורום רייקי לצעירים!

ממש אבל ממש,

לא. אתה יכול להיכנס לכל מיני אתרים של ברכות. לא חסר תאמין לי. אולי שם תמצא את מה שאתה מחפש. בהצלחה!!! הדרוש!!!

sh53

New member
אני אישית אוהבת את האתר ענת וחברים

אבל יש עוד כמה אתרים מקסימים ומדהימים - פה

למעלה