לשבת

sh53

New member
הקשר הוא-שאני רוצה שהפורום יהיה מלא

וכמה שיותר חברים - יהיה יותר מעניין בפורום. יש פה אנשים שיש להם כבר בן/בת זוג אז למה שגם לו לא תהיה בת זוג? נכון שאנו לא פורום הכרויות, אבל עדיין אפשר להזמין חדשים לפורום

sh53

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo39.gif

מקווה לראותך כאן איתנו כמה שיותר בפורום. אתה מוזמן להכנס לפורום, להציע הצעות ייעול משלך, להביא נושאים לדיון משלך וכמובן להביא מהידע שלך להודעות של אחרים - ואולי ככה תכיר מישהי מקסימה מהפורום?

ThE BluEyeS

New member
../images/Emo42.gif בווווווקר טוב...

אני יוצאת עוד 3 ד' לסיור בתנוווווווובה [
]... אז... שיהיה לכולם אחלה יוווווום !!
אוהבת מלא מלא מלאאאאאא... אני

tomalaga

New member
בוקר מצווווווווווווווווווין לכולם!!

איזה יום יפה נכון????

sh53

New member
בטח שמצויין, יודע למה?

חכה למסר ממני ותדע למה

enjoi butterfly

New member
יש מצב אני יכל לעזור לך..

סבלתי מיזה...לפני שנתיים והיה לי שער מטולטל.. עם המון קשרים... והיה לי מזה סרט... אז תקשיבי...את עוברת עם המסרק המיוחד לכינים... ותאמיני לי זה לא קל עם לטלים ואחריי 3 פעם כאלה... אין כינים....זה קשה...אבל זה ממש שווה... בהצלחה.

אתם לא תאמינו איך זה קרה לי

בטיול השנתי שלי , שאלתי מחברה שלי כובע, וכנראה נדבקתי ממנה ...! עכשיו כבר אין לי כבר כינים , אמא ואבא שלי רצו מהר לסופר פארם לקנות לי משחה נגר , אבל... אין לכם מושג כל העורף שלי מלא עקיצות ....

enjoi butterfly

New member
ואייי איזה באסה ....../images/Emo4.gif

אבל לפחות אין כבר כינים...... ואני מקווה שלא יחזרו לך גם....:) ושיעברו לך העקיצות...:)

sh53

New member
מסרק הכי טוב, משחה רק הורגת אותם

מסרק גם מוציא אותם מהשיער.

מיס קיי

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif happy new year!!

חברה אני מאלחת לכם שנה טובה!! אני מקווה שבשנה הזאת הכל יסתדר לכם ותהיו מאושרים ותהנו סוף סוף מהחיים. אני אוהבת אתכם!! מיס קיי

שנה טובה לך ולכולם! (סקירה שנתית)

הסקירה השנתית שלי, שנת 2003: עצב ושמחה, כעס ובדידות, עם הרבה הרבה אהבה. אולי יותר מדי אהבה, אם אפשר בכלל, ולא תמיד היה שם מישהו לקבל אותה. את. את שם. שהיית חברה כל כך טובה בשבילי, שתמיד הייתי לצידך לא משנה מה, את, את עזבת. לקחת את הדברים שלך והלכת. לא רצית עוד שום קשר איתי, די, נמאס לך. אז קמת והלכת, כי זה נורא קל לעשות. אני עוד זוכרת את הימים שנשארנו ערות עד מאוחר רק בשביל לדבר בטלפון, וכשהיינו נפגשות זה נראה לי כמו אושר אמיתי, כי לא תמיד היה לך זמן. בעצם, אף פעם לא היה לך זמן כשחושבים על זה. אבל זה בסדר, מתחשבים. בגרויות, בלאגנים, זה בסדר. לא אשכח לעולם את הדמעות הכ"כ רבות שזלגו בגללך. המחשבה שלעולם לא אצליח בחיים, לעולם לא יהיה לי עתיד, שאני אפס מהלך. ושלא היה איתי אף אחד שעודד אותי. אף אחד. ואת? את עם השחור? נכון שלא היינו בקשר כל כך טוב השנה, אבל את היית שם בשבילי מתי שהייתי צריכה. ונכון שלא יכולתי לראות אותך כמעט בכלל, ואת גרה רחוק, אבל את ורק את היית מוכנה להגיד לי את האמת בפרצוף. לאף אחד אחר לא היה את האומץ. את אחד הבני אדם הכי מדהימים שהכרתי בחיים שלי, ואולי אפילו עולה על כולם. תודה לך. הידיד הכי טוב שלי, זה מכבר 4 שנים, כנראה שלעולם עוד לא נדבר. אבסורד יש פה? אני לא זוכרת למה רבנו בכלל. אני מתגעגעת אליו כל כך הרבה. ואותכם הכרתי השנה, החברים שלי מכאן, חברים שאני באמת יכולה לפגוש בכל יום. הנעמתם לי את הזמן, הוצאתם אותי מהבית לבלות, סיפרתם לי בדיחות כשהיה משעמם. לדבר איתכם באמת לא ממש יכולתי אבל זה לא ממש הפריע לי. יש אחת, אחת מהחבורה הזאת שאני כל כך אוהבת, אחת שנהפכה להיות החברה הכי טובה שלי בשנה האחרונה. תודה לך כשאת איתי כשאני צריכה, תודה לך שכל יום רע שעובר אני יכולה לסמוך על החיבוק שלך. תודה. בן ה20 ומשהו שגר אצלנו בבית. בן ה20 ומשהו הזה שלא טרח לנסות לדבר איתי. כבר יותר משנה שאנחנו לא מדברים. מדי פעם יש לי חלומות עליו, חלומות כאלה שאנחנו מדברים. על כל דבר קטן, מה שזה לא יהיה. ואז כשאני קמה, אני קמה כל כך מרוצה, כל כך מאושרת. "היום המיוחל סוף סוף הגיע", אני אומרת לעצמי. אחרי פחות מ10 שניות אני נזכרת שזה רק חלום ושום דבר באמת לא קרה. הגיטריסט השמאלי הבלונדיני, תודה גם לך, שהיית פה בשבילי כל כך הרבה. כל כך כל כך הרבה. נהנתי להכיר אותך, הבנתי שהכרתי בחור מדהים, אפילו הרבה יותר מזה. אתה אחד החברים הכי טובים שלי, תמיד תהיה. תודה לך, אין לי עוד מילים לתאר את התודה. חבר. חבר ראשון. עיניים כחולות-ירוקות (לפי מצב הרוח), עם מבט כל כך יפה. עוד מעט חודש ביחד, וכבר כל כך הרבה דמעות. שלי. אני אוהבת אותך המון, מאחלת לנו עוד הרבה ביחד, שאעשה לך רק טוב וגם אתה. בסך הכל, שנת 2003 הייתה די רעה. הרבה דמעות היו בכל העניין הזה. וגם הרבה דם. תודה לך 2004 שהוצאת אותי מהסיוט שנקרא 2003. ומי יודע, אולי השנה הזאת יכולה להיות יותר גרועה מהשנה שעברה?

sh53

New member
מאחלת לך שמה שביקשת יתגשם

"תודה לך 2004 שהוצאת אותי מהסיוט שנקרא 2003." מאחלת לך שיהיה לך ב-2004 יותר טוב מ-2003. אפשר בהחלט לשפר את המצבים והעניינים עם מי שלא מדברים איתם ועם מי שאנו בוכים בגללם - צריך רק לספר כאן את כל הסיפור (שווה לפתוח הודעה חדשה לכל נושא, זה יהיה גם יותר מסודר), ואולי כך תזכרי בשנת 2005 את שנת 2004 לטובה (יודעת שלפעמים לדבר על 2005 נראה רחוק, אבל הזמן עובר מהר מאוד).

למעלה