לשבת

gloom

New member
סרט שכמעט בכיתי בסוף../images/Emo66.gif

איזה סרט עצוב............... הסוף שלו כל כך עצוב
אני כמעט בכיתי בסוף ותודיד שוינונה ריידר דומה לקיירה נייטלי

יש דימיון.אבל לא הרבה.

קיירה נייטלי היא הרבה יותר יפה מוינונה ריידר. או לא??? שמעתם על זה שהיא גנבת? וינונה השובבה הזאת. כאילו אין לה מספיק כסף,היא צריכה עוד לגנוב בגדים??? אני ממש לא הבנתי ת'קטע שלה.אבל בת'כלס אין לי משהו נגדה.

gloom

New member
את יודעת מה זה קלפטומנית../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

אז היא קלפטומנית והיא לא שולטת על זה מה לעשות.............

Aussie Girl

New member
אולי תתפלאי לשמוע

אבל צעירים רבים גם מאלה שטסים לפולין לא מגיעים למסקנות הנכונות, ומעבר לזה יש כאלה שמזלזלים בנושא. אני מאוד מאמינה הכך שההסטוריה חוזרת על עצמה. רדפו יהודים משלהי ההסטוריה, ועובדה שכל פעם זה חזר על עצמו. כלומר שאנשים שכחו את ההסטוריה או שלא למדו ממנה לקחים. גם מהשואה רבים לא לומדים לקחים ולכן ההסטוריה הכואבת הזו עלולה לשוב על עצמה כמו שזה קרה גם בעבר אלפי פעמים. חס וחלילה ואני רוצה להשאר אופטימית. אני ממליצה לבקר ב"משואה" יש שם מוזיאון בנושא השואה!!!

sh53

New member
כשיש אנטישמיות בחו"ל הרבה

זה מגיע גם לארץ בסופו של דבר וזה גם משפיע כאן ולא רק שם

Aussie Girl

New member
דווקא התכוונתי לא לאנטישמיות

אלא לכך שיהודים בארץ מאמינים שלרצוח זה הפתרון ודברים כאלה. מהשואה לדעתי יש לקחת 2 דברים: 1. לדאוג למנוע שזה לא יחזור שום ליהודים. וההתחלה כמובן בכך שנשמור על מדינתינו הקטנה, כי רק כאן אנחנו בטוחים באמת!!! 2. תמיד להיות מודעים למעשים שלנו, שאנו היהודים לא נגרום לרצח עם.

sh53

New member
לא תמיד הכל תלוי בנו

לדוגמא - את כותבת שאנו צריכים לשמור על המדינה שלנו, אבל כשארה"ב מזרימה לנו כספים (ואני בטוחה שתסכימי איתי, שבלעדיה אנו לא היינו קיימים), אז הרבה פעמים היא שקובעת לנו את המהלכים המדיניים איך לפעול ומה לעשות - בעל המאה הוא בעל הדיעה. קחי לדוגמא במלחמת המפרץ, כשזרקו עלינו טילים, הרגו אותנו והרסו לנו את המדינה, ביקשו מאיתנו לשמור על רגיעה - איך אפשר להיות רגוע במצב כזה?

sh53

New member
אולי ביום השואה ידבר יותר ../images/Emo91.gif

אולי כשאין לחברים כאן בני זוג וזה קצת מעצבן אותם, אז לא בא להם לדבר על דברים עצובים, כי גם ככה הם עצובים.

sh53

New member
את לא שמנה, הצטלמת מקרוב

אם היית מצלמת אפילו אצבע אחת, זה היה נראה כאילו יש לך אצבע ששוקלת 100 ק"ג ואין לך, נכון? ככה זה כשמצלמים מקרוב, זה נראה יותר גדול, אבל זה לא יותר גדול במציאות וגם את לא יותר גדולה או יותר שמנה. יש תמונות שלך בגלריה ואת נראית מצויין. אחלה עגילון ורדרדון (מלשון ורוד) שמת לך בפופיק.

tomalaga

New member
לא רואים האיך היא נראית בכלל בגלריה

התמונות שלה מטושטשות...

gloom

New member
לפחות לכם יש שביתה../images/Emo66.gif

לנו לא נדמה לי שיש......... ובקשר לידידה שלך וחבר שלך למה הם נפרדו
בגלל משהו מטופש או משהו רציני
אם זה מטופש אז טוב לך כי אתה יכול להשלים ואז לכולם יהייה טוב אם זה הדבר השני אז באעסה לך................... והיום דחו לי הצעה לסילבסטר מה שהופך אותי לפנוי בריבוע..................

BaBy BoY14

New member
לא ממש חשוב למה ניפרדנו..

אנ'לא בטוח שאלו פרטים שאני יכול לחשוף בוא נגיד שאהבה דעכה מצד אחד...אבל עזבו אם זה מה שטוב להם שיהנו..שיתקדמו וימשיכו הלאה..למרות שלי זה מאוד חבל..

tomalaga

New member
התחיל טוב! המשיך חביב מאוד!

עכשיו חרא!... לא משתף עוד, לא אכפת לכם נכון?

וונקי

New member
סתם יום מעצבן

שכזה יום משמעמם יום שחושבים בו למה להמשיך האלה יום רגיל שכזה למרות שהיה לי היום שעתיים ביוליגה וזה תמיד נחמד

למעלה