לשבת

sh53

New member
אני נשארתי בבית

כי הייתי עייפה וגם הרגשתי קור קצת, אז כל היום הייתי ליד המפזר חום (למרות שהיתה שמש בחוץ, איזו באסה).

BaBy BoY14

New member
יש לי מחררר יום הולדתתתתתתתת!!!!

כמה זמן חיכתי ליום הזה סוף סוף הוא מגיע...הוא כבר כמעטט כאןןן מחררר!!

יש לי,יש לי,יש לי!!!

אולי הצעצועים הקטנים להרכבה שיוצאים בביצת הפתעה??? -לא להתייחס.מדבר פיצול האישיות שלה.היא עוד פעם שכחה לקחת ת'כדור היום. ממני,פיצול האישיות של הדרוש!!!

וונקי

New member
תמונה מספר 1

ככה נראת אמא שלי לפני שהיא יוצאת לסקי אבל תאמת כולם נראים ככה. כי קר שם נורא היה שם מינוס 13 מעלות זה קור נוראי.

sh53

New member
פה

פה אני משאירה את ההודעה הזאת כאן בינתיים, אשרשר אותה אח"כ. אני בטוחה שאת ההודעה הקודמת שלך ראו, ולכן שרשרתי אותה. יש המון הודעות
בפורום שנפתחות ולא משורשרות לשרשור האוף, וסתם חבל, כי אחרת נושא הפורום - חברויות הולך לאיבוד, והפורום נראה פורום של אוף ופורום של אוף יש כבר בתפוז.

sh53

New member
../images/Emo10.gif

ויייי, מכירה את ההרגשה הזאת: נותנים לחתול שלנו שאימצנו מהרחוב, חלב או גבינה עם לחם כל בוקר לפני שיוצאים מהבית, ואז יום אחד הוא כבר לא מחכה לנו ליד הדלת

ThE BluEyeS

New member
אממממ..

אולי גברת אהבה.. ?!
גברת אהבה תעניק לו גם את האושר שגברת אושר הייתה מעניקה לו, ותעניק לו גם בריאות - תטפל בו כשצריך וכ'ו..

enjoi butterfly

New member
המממ שלום....

יש לי שאלה.. אבל קודם כול!..ברוכים הבאים אני לא היתי כאן שאת כן אז שלום שלך..:) ואת אחות של שושי!?!? ומזל טוב לאמא!!!!!!....

וונקי

New member
גברת אושר

אני חושבת שגברת אושר כי בנאדם מאושר אז הוא גם בריא ואם הוא בריא אז יש לו אהבה.

אני מכירה את זה...

אבל אילו הייתי הוא , הייתי פותחת שולחן בחוץ בגינה של הבית , בשביל שכל הנשים יוכלו לאכול ..... או לפחות מזמינה אותן לבית קפה חמוד בעזריאלי קומה 3.

gloom

New member
את גב' כסף../images/Emo66.gif

כי גב' בריאות ריפפאה את כולם אז הוא לא הייה צריך אותם יותר והוא הייה לוקח את גב' כסף. אבל זא שאלה כל כך קיטשית אז ברור שזה יהייה אהבה, כי אהבה מביאה לך אושר ואהבה מביאה גם בריאות כמה קיטשי

spirit noa

New member
ש..

לבנות יש יותר אומץ מהבנים להראות את מה שהן מרגישות כלפי מישהוו והבנים הם סתם חננייי ם:) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sh53

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתשובה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נכנס האיש לביתו וסיפר לאשתו על שלוש הנשים שעומדות בפתח הבית. אמר הבעל: בואי נזמין את אושר, מה פתאום ענתה האישה נזמין את בריאות והתחילו לריב. הם רבו שעה שלמה, עד שהגיעה ביתם הצעירה ואמרה שהיא זקוקה לאהבה. הרכינו השניים ראשם, מבויישים קלות. פתח הבעל את דלת הבית, והודיע להן: אנו מזמינים את אהבה להיכנס. קמה הזקנה ונכנסה לביתם והנה אחריה נכנסות גם אושר ובריאות. שאל הבעל: רגע, אמרתן שרק אחת יכולה להיכנס. נכון ענו לו הזקנות, אבל בית שיש בו אהבה יש בו גם בריאות וגם אושר...

למעלה