לשבת

newKiticat

New member
זו הודעה דחופה!

יש כאן מישהו שיודע כיצד ליצור קשר במהירות ההקדמית עם רבקה? פקח אני פורקת סחורה? אי סי קיו ויותר מזה- טלפון. זה מקרה חירום. תודה לכל מי שיכול לעזור.

מיס קיי

New member
דקה לכבוד ולזכרון.

חבר'ה..בואו נעצום עיניים לרגע ונחזיק אצבעות למשםחות שאיבדו היום בפיגוע את הקרובים והאהובים שלהם. נתפלל ונקווה שזה לא יקרה שוב ושהמתאבד יענש.

gloom

New member
משהוא חמוד לסילבטר../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

מקווה שעד אז אמצא איזה דייט אבל הנה מדריך הנשיקות השלם...שווה כניסה כולם אוהבים נשיקות. גם אם את שונאת נשיקות מסוימות מאנשים מסוימים. אנשי שאת אוהבת - הנשיקות איתם עושת לך טוב. לפעמים הנשיקה היא רק מבוא למה שיבוא אחר כך. לפעמים היא העניין עצמו. שירלי הציעה להכין עברונו את "מדריך נשיקות השלם" (כמעט). בהתחלה חשבנו שזה מיותר - הרי כל אחד יועד מהי נשיקה. אחר כך חשבנו שזה מביך, משעשע ומצחיק ובסוף השתכנענו: יש מקום למדריך (כולל גיוונים אישיים). קצת משעשע, קצת מביך, קצת מיותר - אך בעיקר כייפי. אז כייפו איתנו הנשיקה הרומנטית גם כאשר מדובר במשיכה גופנית ובדחף מיני, בדרך כלל גברים מובילים את תהליך הנשיקה, הן משום שכך למדו שעליהם לפעול והן משום שרוב הנשים עדיין מעונינות שכך יהיה. ואם במקרה את אוהבת ליזום פשוט קראי את הקטע הבא בהיפוך המינים. סביר להניח שהנשיקה הראשונה תהיה כאשר שניכם ישובים אחד לצד השני. באמתלה כל שהיא בן הזוג הגברי ינסה להתקרב ויחתור למטרה זו בנחישות משולבת בעדינות ותחמנות יתרה וברגע שיכבוש מטרה זו יהיה עליו להישען כלפי בת זוגתו. הדרך הנוחה ביותר להשלים את המשימה תהיה להחמיא לה. גם אם המראה תצעק "גברת, את מכוערת" סמכי עליו שימצא פרט יחיד על מנת להחמיא לה. הוא יטען שלעיניה צורת שקד, שלשיערה ריח מופלא, ששפתיה אדומות ומשורטטות. במילים פשוטו - הוא ימצא את הדרך לליבה על מנת לזכות בהזדמנות לנשק לה. בשלב הראשון הוא ישאף אוויר המדיף את ריח שיערה, משם יעביר את שפתיו אל האוזן לנגיעה קטנה ועדינה בקצה האוזן ולנשיפה רכה לתוך קונכיית האוזן, וכדאי שתדענה שהגברים מודעים לכך נשים רבות מגיבות בתשוקה למעשה זה. אולם כאן נמצא הכלל החשו ביותר: יהיה עליו לצפות בתגובתה. במידה והיא מטה את ראשה יהיה עליו לחזור לשיערה ולהמשיך ללטף אותו ורק אז לחזור לאוזנ וללחוש לה דברי אהבה שפתיו יעברו את המרחק בין האוזן לצוואר במהירות עד לעורף, ש באמצעות השפתיים (לא השיניים!) הוא יצבוט את העור, ברכות שאם לא כן ישאיר סימני מציצה ("איקי", בלשון בני הטיפש עשרה) על עורפה. אחרי סדרת צביטות כאלו, מומלץ לו לשוב ולהעביר את השפתיים מהעורף לצוואר בתנועות מפותלות, ורק אז לפנות אל הלחי, קרוב אל האוזן ובעדינות לחזור ולנשק את תנוך האוזן. מכאן ואילך הדרך צריכה להיות ברורה: חיכוך שפתיו בעדינות עד לפינת שפתיה. אחרי שנשק לקצות הפה ונוכח שאין בכך אסון, הוא יפסיק להסס וימשיך לנקודות מרגשות אחרות. הוא ימשי לאורך שפתיה, וימקם את שפתיו במרכז. כעת הוא ינסה לכבוש אותם - לנשק אותה. אחרי ששפתיהם מחוברות יחדיו לזמן ממושך, הוא יפשק את שפתיו מעט ויוציא את קצה לשונו החוצה כך שיוכל לחוש בקצות השניים של בת זוגתו. עבורה זה ישמש כרמז להיענות. במידה וישנה הסכמה ו\או התאמה מלאה גם היא תפשק מעט את השפתיים, ואחר כך את השיניים ותאפשר לקצות לשונותיהם להיפגש. נשיקה צרפתית (נשיקת נשמה) מהנשיקה הרומנטית אפשר לעבור לצרפתית: החדירו לשונותיכם פנימה ולטפו בעדינות לשון בלשון עד אשר תאחדו את נשמותיכם. ו הסיבה שנשיקה זו זכתה לכינוי נשיקת נשמה על ידי הצרפתים שנאמר עליהם שהיו הראשונים לשכלל אותה. הרעיון העומד מאחרי סוג זה של נשיקה אינו החדרת הלשון עד הגרון או חסימת פתח קנה הנשימה שעלול לגרום במקרה הטוב לשיעול ובמקרה הקצת פחות טוב לתחושת חנק. הלשון היא מקום רגיש המכיל בתוכו מספר אלמנטים היכולים לשפר את הנשיקה: הלשון רגישה לחום\קור ונשיפת אויר חם\קר עליה יכולה לגרום לריגוש ואף לצמרמורת, נגיעות ארוכות, קצרות, רטובות, יבשות יכולות לשמש כמשחק נוסף של לשונות ואף חישני הטעם יכולים להוסיף לגירוי. הדרך הטובה יותר תהיה לשחק ולגרות את הלשון כך שאכן תיווצר משיכה מינית. נשיקה אינטימית מורכבת משלושה שלבים. הראשון מכונה "כניסה". הוא יתחיל בקשר עין עם בן הזוג כשפניכם סמוכות והמב יציב ואינו נשבר אז תדעי שנשיקה עומדת להתרחש. בשלב הבא, אחד או שני הצדדים ישעינו את פניהם כלפי פני האדם השני. במידה ואת היא היוזמת השאירי את עיניך פקוחות ושמרי על קשר עין בזמן שאת "נכנסת" על מנת להימנע מלפספס או להתנגש. כאשר פניכם קרובות מספיק לנגיעה, הטי את ראשך מעט הצידה. ככלל, הטי את ראשך ימינה, נראה שזו הדרך הטבעית, בתקווה שגם בן זוגך יטה את ראשו ימינה כך שתטו את ראשיכם בכיוונים הפוכים ואם שניכם נשענים על מנת להתנשק היזהרו שלא להתנגש באפכם. בזמן שאת מטה את ראשך, סגרי באיטיות את עיניך, וחלק מהרווח בין שפתייך. כאשר את מפרידה את שפתייך אל תפתחי את פיך רחב, רק פשקי את השפתיים, כאילו את עומדת לשתות. בשלב השני ייווצר מגע השפתיים: כאשר השפתיים נוגעות, התנוחה צריכה להיות כך ששפתך העליונה בין שפתיי בן זוגך ושפתך התחתונה מתחת לשפתיו. עכשיו אתם מוכנים אל השלב האחרון, שלב הנעת השפתיים. ישנן דרכים רבות להזיז את השפתיים בזמן נשיקה, וככל שתהפכו מנוסים יותר ותנסו טכניקות שונות, תלמד דרכים חדשות לנשק. כאן נתאר את הטכניקה הפשוטה ביותר. תנועת נשיקה דומה מאוד לניקור על הלחי. את לוחצת את שפתייך על שפתיו, מכווצת את שפתייך, ומשחררת... (מה שבדרך כלל גורם לרעש מציצה) חזרי על פעולה זו שוב ושוב בכל פעם לפרק זמן ארוך יותר. בשלבים מאוחרים יותר תוכלי למשוך את שפתו התחתונה באמצעות שפתייך, ללקק את שפתו בלשונך, למצוץ את השפה ... ולתת לכשרונך ודמיונך מעוף.

sh53

New member
מה הייתם רוצים לראות יותר בפורום../images/Emo35.gif

מחר יום שבת וזה יום אחלה לעדכן קצת את הפורום, לא כך? איזה קישורים הייתם רוצים לראות בפורום? איזה קישורים אתם אוהבים ואין אותם בכלל פה? האם אתרי הכרויות באים בחשבון כאן? שאלה כדי לנצל את השרשור - האם הייתם מנסים להכיר באתר הכרויות או שהייתם משאירים את זה לגיל מבוגר יותר? השאלה מופנית גם לאלה שתפוסים - נסו לענות על השאלה במחשבה במידה והייתם פנויים (מעניין אם יותר בנים או יותר בנות היו פונים לאתרי הכרויות ומעניין גם טווח הגילאים).

משעמם!!!

שמישהו יכתוב לי משהו!!! אני מזה מתה משיעמום!!!!!!!! איפה כל המשועממים כשצריכים אותם????? אה? אה? תבואו בהמוניכם!!!!

וונקי

New member
שלום לכם

אז אחרי שבוע שלם שעשתי סקי אני החזרתי לארץ עם שלושה עצבעות שבורות ביד ימין ועם קרסול כואב לכן אני יקצר במילים היה כייף היה סבבה אני נהנתי מאוד אבל למרות הכול אני שמחה שחזרתי

היי אנשים!

איך היה היום בבצפר??? אצלי לא כל כך טוב. לא היה לי כוח לכלום.כנראה שהתרגלתי לזה שבחופש אני קמה מתי שבא לי ושאני במחשב מהבוקר עד הלילה. כואב לי גם הגב משום מה.אין לי מושג למה.אולי מרוב שאני מתבטלת. אני צריכה להשקיע יותר בלימודים,לא הולך כל כך טוב. עוד מעט יש הרבה מבחנים.שונאת מבחנים. חוצמזה שהמצברוח שלי לא משהו ואין לי חשק לכלום. עד כאן לפינת הדיכאונות שלי, ממני,הדרוש!!!{איה,כואב לי}-ואין לי מושג ממה לעזאזל!!!

ThE BluEyeS

New member
סליחה על ההודעה החדשה, נצל"שו חופשי

סתם, משעמם לי בבית... חזאתי לפני.. כמה זמן, ישר משיעור ספורט... קיבלתי שם איזה התקף, ו... לא רצו להשאיר אותי במצב הזה שם .. אז אולי יש פה מישהו ?!

sh53

New member
../images/Emo20.gifהלוחות (ליד לוח האירועים)../images/Emo20.gif

לשם אתם יכולים להכניס את האתרים שהקמתם במו ידיכם, את הבלוגים שהקמתם באתרים אחרים, אם בא לכם למכור או לקנות משהו מאחרים וכל מה שמפרסמים בלוחות בעיתונים וכו'. הפרסום בלוחות של תפוז עובד

halar

New member
אנשים צבועים והתמונה של הפירסינג!!!

היום גיליתי משהו נורא כואב לליאור יש חברה כבר חצי שנה אני הייתי בשביל ליאור רק אתגר הוא לא אוהב ולא אהב אותי בכלל וגם שניפגשנו בקניון הוא נישק וחיבק אותי בזמן שהייתה לו חברה היום דיברתי עם חברה שלו והיא יודעת מזה היא אמרה לי לשכוח את ליאור אני שונאת אותו לא כואב לי שהוא לא אוהב אותי יותר כואב לי השקר הזה. מחר אני נוסעת לישון אצל חברה שלי ואנחנו יוצאות למועדון התכלת. והינה התמונה של הפירסינג בטבור הבטן שלי יצאה קצת שמנה אבל איך העגיל???

Aussie Girl

New member
טוף...

הייתי בפולין לפני כחודש והנה שיר שכתבתי כשחזרתי... אני לא יודעת אם הוא יגיד לכם הרבה או ידבר אל ליבכם אבל החלטתי לכתוב אותו בפורום... זעקת הדממה - בדרך לטרבלינקה הני פוסעת לעבר הדממה, אך היא אינה דוממת. אלפי נפשות זועקות בדממה. לא כולם שומעים את הדממה. לא תשמעו אותה באוזן ולא בלב אטום. עכשיו רק לבבות שומעים אותה. בקול- הם זעקו אז היום רק הדממה זועקת- בשקט. אז הם זעקו להצלת הגוף, היום הדממה זועקת להצלת הנפש. אז הם זעקו אך לא נשמעו; היום הם שוקטים ואני שומעת. הם מחפשים מנוחה לנפשם אל כן מדברים הם אלינו - דרך הדממה. הם רוצים נקמה. על עצמם, על שישה מיליון מעמם. הם רוצים שאנחנו לא נשכח... אם נשכח, גם אנחנו נהיה שם עימם, זועקים לבבו. א.ט 13/12/2003

היי לכולם!!!

מה קורה? מה נשמע?? עשיתם משהו מיוחד היום??? לפני כמה זמן נגמר הסרט שראיתי בטלויזיה. סרט עם ג'וני דפ החתיך!!! המספריים של אדוארד קוראים לסרט,מישהו מכיר או ראה אותו היום? זה אמור להיות סרט פנטזיה כזה,אבל אותי הוא מצמרר כל פעם מחדש. אניווי,מקווה שתענו,משעמם לי עכשיו. טוב,אמא שלי צריכה ת'מחשב,אני אחזור. ממני,הדרוש!!!

היום בתפוז

הזמר דודי לוי מגיע הערב ב-18:30 לפורום רוק ישראלי, לשיחה איתכם! אתם יכולים כבר עכשיו להכניס שאלות ולתפוס מקומכם בדיון!
הערב ב-21:00 תערך הטריוויה הגדולה בצ'ט של פורום wwe. במהלך הצ'ט יחולקו פרסי DVD מתנת לייזרקלאב. שווה להיות.
ערוץ yes real עלה ב-YES, ואנחנו, בתפוז אנשים, חוגגים באתר חדש ומקסים לערוץ. במסגרת האתר תוכלו גם אתם לפתוח תוכנית ריאליטי משלכם. כל מה שאתם צריכים זה מצלמת רשת ומיקרופון... אז קדימה! דקות התהילה שלכם התחילו עכ-שיו

תפילה לפני הבגרויות!!

יהי רצון מלפנייך, משרד החינוך והתרבות, שתוליכנו לשלום בנתיב הבגרויות ותגיענו למחוז חפצינו (ז"א ציונינו) לחיים, לשמחה ולשלום ותצילנו מכל מתכונת ומכל מיני פורענויות ובגרויות המתרגשות ובאות לכיתה, ותשלח ברכה בכל מעשי דגירתנו כי שומע תפילות הדוגרים אתה! בהצלחה לכולם
אנחנו צריכים את זה

../images/Emo32.gif אולי אתם תוכלו לעזור לי......

התפנה לי מדף בחדר.. ואני לא יודעת מה לשים עליו... הוא גבוה אז זה צריך להיות משהו דקורטיבי לא משהו שימושי... כדי שלא תחזרו על מדפים שיי לי כבר... במדף 1: מלא נרות ומלא קטורת... (הכי נמוך) מדף 2: ספרים ועוד נרות (ביינוני) מדף 3: מלא מצלמות ורמקול (המדף הכי גבוהה) מדף 4: המערכת סטריאו (הכי נמוך במקום אחר) מדף 5: המדף הריק (מדף אחד מעל המערכת סטריאו.. ויש לי גם שידת טואלט ששם כל האיפור שלי והדברים לשער והשרשראות וצמידים וכל השטויות האלה... מישהו חשב על משהו?

וונקי

New member
תמונות מי שבוע סקי

סורי שאני פותחת עוד הודעה חדשה היום אבל פשוט הרגע הרגע קבלתי את תמונות מי שבוע סקי בצפרת ואני נורא נורא רצתי לשתף אתכם בתמונות מי שבוע הזה. אז בבקשה תסלחו לי על זה.

שושי?

לאן נעלם מכתב ההתנצלות שלי??? רציתי שיקראו אותו ושיבינו שלא התכוונתי, זה השתלט עליי לגמרי וביקשתי מכל אלו שפגעתי בהם סליחה. הרבה ביקשו מאיתנו להפסיק ואנחנו התעלמנו, אני נהיית מזה עצבנית אם מישהו מתחיל לקלל אותי ככה,במיוחד שמקללים את אמא שלי. לא הייתי צריכה להתייחס אבל מה לעשות,הגאווה השתלטה עליי, אז לכל מי שקורא את זה,אני מבקשת סליחה. נ.ב: למיס קיי,אם את קוראת את זה,אני לא אתנצל אבל אני מבינה שההתנהגות שלי הייתה כמו של ילדה קטנה,אני יודעת שכל אחת מאיתנו אוהבת זמרות אחרות,אבל אולי נשלים אחת ולתמיד? בטח לא היית רוצה שמקרה כזה יחזור על עצמו נכון? בואי נעשה הסכם כזה: אני לא יורדת יותר על ביונסה ואת לא יורדת יותר על אבריל,מוסכם? מקווה שתסלחו ושתדעו שמקרה כזה לא יחזור על עצמו, ממני,הדרוש!!!

למעלה