לשבת

sh53

New member
איזה יופי של שלג ../images/Emo113.gif

גם אני הייתי בצרפת, אבל כשאני הייתי זה היה ביולי-אוגוסט וזה היה כמו מזג האוויר בארץ. הלכנו לטייל כך שמזג האוויר הזה התאים לנו ממש. את מוזמנת להעלות תמונות לגלריה אם את רוצה. אם את רוצה להעלות תמונות רק שלך, תוכלי לצרף אותן לחברי הפורום. אם את רוצה להעלות את כל התמונות - אוכל לפתוח לך גלריה משלך בקשר לטיול לצרפת.

sh53

New member
במדף 1ו-2 יש לך נרות וקטורת

במדף הספרים הייתי שמה רק ספרים והייתי עושה 2 מדפים לנרות וקטורת (אחד למעלה ואחד במדף הריק). לא נורא אם יהיה למעלה נר יפה ומיוחד שאת לא משתמשת בו ואת משאירה אותו ליופי בלבד, לתת לו מדף של כבוד כדי לייפות את החדר

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifמממממ אולי...

תמונות לך ושל חברות/חבר/ידידים/זמרים/זמרות שאת מעריצה וכאלה...? או אולי... בובות פרווה [נראה לי שהזכירו את זה] אולי.... כמה ספרים שכבר הספקת לקרא ואת לא בדיוק צריכה בהישג יד[?]. מממ.... או אולי.... אלבומי תמונות, פסלים קטנים מחרסימה...

אחלה רעיונות......

הרעיון הראשון של הביצי הפתעה.... רעיון חמוד... אם היה לי כאלה... ואני לא מתכוונת להתחיל לאסוף... הרעיון של שושי... רוב הספרים שלי (שאני כבר לא קוראת) נמצאים בחדר אחר ולכן יש לי רק קצת ספרים וזה לא תופס מקום גדול... אבל זה נתן לי רעיון אחר שאני יכולה לקנות נר ממש גדול ולשים אותו שם... הרעיון של הילה... לא מעריצה אף אחד ותמונות של חברות שלי תלויות על הקירות לגבי הספרים יש את ההסבר ברעיון של שושי אלבומי תמונות זה רעיון טוב... ואין לי פסלים מחרסינה... לעוד אנשים יש רעיונות? איזה מדפים לכם יש בחדר? תודה לכל מי שעזר!!!

thebaby

New member
את יכולה לעשות את זה../images/Emo101.gif

מדף בלאגן. כמו החדר שלי. זה דיי שימושי תאמת
פשוט כל פעם שיש לך ביד משהו ואת לא יודעת איפ הלשים אותו את זורקת אותו שם.

sh53

New member
אולי לשים שם תמונה גדולה יפה?

* לא יודעת כמה את רוצה להשקיע בזה, אבל שווה להכנס לחנות למתנות ולראות שם דברים. * יש כריות צבעוניות, יפות ומיוחדות בצורות מהממות שאפשר לשים שם. מנורת לילה בסגנון ישן ועתיק (יש כאלה שאוהבים את זה). * לעשות לך מדף לבשמים וקרמים - שיהיה מדף ליופי (את מה שאת משתמשת ביום יום להשאיר למטה ובהישג יד וכל פעם להוריד משהו כשנגמר משהו אחר). * לעשות שם מדף לדיסקים וכו', דיסקים שאת לא רוצה לזרוק, אבל מצד שני את לא שומעת אותם כל הזמן.

אהבתי את הרעיון של מנורה גדולה.....

כל השאר כבר יש לי במדפים אחרים.. כריות אני לא רוצה כי זה יראה מצועצע מידי...... תודה רבה!!!

sh53

New member
../images/Emo57.gifתפילה לפורום חברויות../images/Emo57.gif

בזה הפורום לא יבואו טרולים בזה הפורום יבואו בנים ובנות מקסימים בזה הפורום יכנסו חדשים ויברכו לשלום הותיקים בזה הפורום הותיקים ישימו תמונת GIF לכבוד החדשים בזה הפורום נחגוג ימי הולדת לחברים תמיד בזה הפורום תתפרסמנה הודעותיו בדף הקהילות בזה הפורום ידברו בנימוס וכבוד אחד אל השני בזה הפורום ירגישו חופשי בפורום ויספרו על מה שכואב ומציק בזה הפורום יבואו עוד ועוד אנשים ואף פעם לא יהיה מחסור בגולשים

חחחח,אמן!!!

אהבתי מאוד! יש לי בגרויות השנה.באסה. את יודעים מה עוד באסה? יש לנו מבחן גדול בהיסטוריה ביום חמישי ומי שלא עובר אותו פשוט לא מגישים אותו לבגרות.רע.רע מאוד!!! אני ילדה שלא אוהבת ללמוד.אין לי מושג איך יילך לי במבחן. נקווה שטוב,אני צריכה לשבת ברצינות וללמוד.אבל לא היום.אין לי כוח יותר. ממני,הדרוש!!!{כבר הזכרתי שאין לי כוח ללמוד יותר???}

BaBy BoY14

New member
יאאא מזל טובבב!!

בואנה היום הזה רק הולך ומשתפר.. עכשיו קיבלתי נחשו מההה?? לפני שנתיים בערך כתבתי ספר..הוא היה אמור להשתתף בתחרות אבל זה היה רק מגיל 17 והייתי בן 12 בסך הכל אז עכשיו נזכרו להחזיר לי אותו..אז הוא אצלי הלוואי והייתם יכולים לקרוא אותו אבל הוא כמו ספר כמו כל הספרים שקראתם יענו בתוך דבר סגור כזה..סוריי... תני לי אהבה תני לי לחבק אותך תני לי לאהוב אותך להיסחף ולפרוח לגעת לברוח אני אוהב אותך תני לי לחבק אותך תני לי לאהוב אותך לאט לאט....

תודה!

ומזל טוב גם לך!!!
אני מציעה, בוא לא ניתן לזה להפוך להיות שרשור של מזלטובים היום, נחכה למחר
בסוף לא יהיה לכולם כוח לשים מזלטובים מחר..

למעלה