לשבת

ThE BluEyeS

New member
שושי אני צריכה את עזרתך בבקשה...

מה שלומך.. ?! אני צריכה בבקשה את עזרתך [או מי שיודע, אני פשוט זוכרת את שושי בקטע הזה]... לפני כמה שבועות, מישהו כאן ביקש אתרים של ברכות לימי הולדת אם אני לא טועה.. אני רוצה בבקשה את הכתובת של האתר.. חיפשתי בארכיון ולא מצאתי, אין לי מושג מי זה היה אז היה לי מאוד קשה לחפש..
ו... לאחות של חבר שלי יש יומולדת והיא הזמינה אותי, אני רוצה להכין לה משהו קטן

ThE BluEyeS

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

אגב, לא הספקתי להגיד לך עדיין, אבל יש לך חתימה שווה לאללה !!

sh53

New member
מי רוצה נשיקה בצ'אט?

בא לכם נשיקה בצ'אט היום? אז להכנס לצ'אט של החדר ואולי תתגשם משאלתכם

ashkeloni

New member
הייתי בא

אבל מפאת משהו שאינו בשליטתי איני יכול להיכנס לצ'אטים דרך המחשב שלי...

ashkeloni

New member
תאמיני לי...

אני מבין טוב מאוד מה הבעיה אין לי עצבים להתחיל להסביר אני נמצא מאחורי פרוקסי, ואני יודע איך לעקוף אותו, אבל זה מאיט לי את האינטרנט בצורה משמעותית, כך שהכניסה לצ'אט פשוט זוועתית... אז אני מעדיף להיות עם אינטרנט מהיר ובלי צ'אט אני יכול לחיות בלי הצ'אט... מקסימום מדי פעם אני מתחבר מאצל חבר...

ThE BluEyeS

New member
אני כבר הרבה יותר טוב, תודה.. ../images/Emo9.gif

ולשאלה של נתן.. היה לי נימול, או מימול.. אנערף איך קוראים לזה.. היה לי את זה כבר בכיתה ט' ... בטיול השנתי.. היינו בחדר, שעה 4 וחצי בערך, והרגתי כאב ראש נוראי.. יצאתי למסדרון לשאוף אוויר ושם נפלתי.. משם ועד למיטה אני לא זוכרת כלום, אני רק יודעת ממה שאמרו לי - שהייתי קפואה לגמרי, והגוף שלי ממש ננעל.. לא יכולתי להזיז שום איבר לבד.. עטפו אותי באיזה 7-8 שמיכות, ומשם לבי"ח... "אני לא לוקחת שום סיכון".. אני בחיים לא אשכח את המשפט שלה.. המנהלת.. והמראות !! כככלל המורים היו בחדר שלנו.. וכל הילדים בחוץ.. והביאו לי אמבולנס..
בגלל זה הפעם צרחתי למורה שלי לספורט "לאאאאאא את לא מזמינה לי שום אמבולנס!!"
אז.. זיהו בתכלס.. חח היה לי מה שהיה בטיול ההוא..

נראה...

אולי מחר יעבור לי הכל ויחזור לי המצברוח. כרגע אני מרגישה על הפנים. הדרוש!!!{אין לי כוח לשמוח אפילו.}

sh53

New member
איך ההרגשה עכשיו? יותר טוב?

חזרת קצת לשגרה של בית הספר? קמת יותר בקלות היום לבית ספר? השתפר קצת מצב הרוח? או בקיצור - מה נשמע אצלך?

השתפר קצת.

קמתי ממש רע היום. קמתי בשבע ואת הלימודים התחלתי בשמונה. הכל הייתי צריכה להספיק בשעה ארורה אחת!!! הספקתי הכל,לסדר ת'מיטה,להתקלח,להתלבש ועוד כמה דברים. הגעתי לבצפר {מילת קיצור לבית ספר} ולמזלי המורה איחרה אז לא קיבלתי חיסור.{מה שאני תמיד מקבלת בימי שני דווקא} גם היום היה לא משהו למרות שהרבה השתפר.אני מרגישה יותר טוב עכשיו,תודה. אבל עדיין אני מרגישה עייפות קלה.מחר יש לי בוחן בלשון.כאילו לא חסרים לי מבחנים דפוקים על הראש להתכונן אליהם. נראה מה יהיה. אני הולכת לסנטר מחר.לבלות קצת. אני צריכה לקנות כמה צמידים שחורים וגם צמידי ניטים.אבריל הדביקה אותי בכל זה. אז צ'או לבינתיים,הדרוש!!!
-לא לדאוג,המצברוח עוד יחזור.

sh53

New member
שמחה שנהנית מהסקי ובילית יופי

אבל מצד שני חזרת עם אצבעות שבורות וקרסול כואב
. העיקר שתרגישי טוב ואל תדאגי זה יעבור.

למעלה