לשבת

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo10.gif

אבל זה לא שהוא היה חתול רחוב שהאכלתי מידי פעם. הוא היה החתול שלי, כבר 3 שנים, גידלתי אותו מאז שהוא קטנטן, האכלתי אותו מבקבוק קטנטן, הוא אף-פעם לא יצא החוצה לטייל כי הוא לא חתול רחוב ופחדתי שהילדים ירביצו לו או יזרקו עליו אבנים... הוא היה החתול שלי, כמו התינוק שלי... והוא מת
.

sh53

New member
../images/Emo10.gif

אני בטוחה שהוא אהב אותך מאוד. לפעמים בעלי חיים עוזבים אותנו כשאנו לא מוכנים לזה עדיין

אני משתתף בצערך יקירתי ! גם לי זה

קרה לפני 4 שנים ועד היום אני סובל מזה. חייבים להתגבר !!! (אני מנחם גם את עצמי בהזדמנות זו ! ).

../images/Emo10.gif...

אני ממש משתתפת בצערך... שום דבר לא יכול לעזור חוץ מעידוד !! אני ממש מכירה את ההרגשה... יש לי חתול כבר קרוב ל5 שנים... והוא כזה פשוש!! לפני איזה שנתיים הוא עף מהחלון... יומיים חיפשנו אותו ואווי אני זוכרת כמה שבכיתי !!! לא הפסקתי להסתכל בתמונות!!!! אבל אחרי יומיים מצאנו אותו... אני שולחת לך
גדול !!! ומי עוד יכול להבין אותנו טוב יותר, את אלה שיש להם חיות בבית... זה בדיוק כמו לאבד בן אדם... כמו תינוק אהוב ... מקווה שתרגישי טוב ויעבור לך מהר... בנתיים תיבכי והרבה כי רק זה יעזור ..ותיזכרי בכול הרגעים שלכם יחד ותיסתכלי הרבה בתמונות.. !!

וונקי

New member
../images/Emo24.gif

קבלי מיני
חם ואוהב נורא.
ותזכרי תמיד שחתול שלך אוהב אותך ושומר אילך מי למעלה

loving angel

New member
עצוב ../images/Emo10.gif

כמו שאמרו עצוב לאבד בע"ח אהוב זה קשה :( סלחי לי שאני שואלת...אבל איך הוא מת?

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif

איכשהו נהייתה לו דלקת בשפוחית השתן או שמהו כזה לקחנו אותו לוטרינר [ביום השלישי לדלקת ביום ברביעי שלפוחית השתן מתפוצצת והחיה מתה] וקלחנו אותו בזמן, הוטרינר טיפל בו והזריק ול אנטיביוטיקה ואמר שבגלל שהשתן עבר גם לכליות[?] יש מצב שהכליתו יתנגדו לאנטיביוטיקה ואז הוא יכולה למות. ובכן, כנראה הכליות התנגדו לאנטיביוטיקה. ביום הראשון אחרי הטיפול הוא היה בסדר. ביום השני גם. ביום השלישי קצת פחות, ביום הרביעי פחות, ככה גם ביום החמישי והשישי... וככה עד שהוא נהייה ממש ממש רזה, כל העצמות בלטו כי הוא לא הלך, ובקושי שתה, הוא גם התנדנד כשהוא הלך כי לא היה לו שווי משקל, כי הוא לא אכל כלום. לקחנו אותו שוב לוטרינר, הוא אמר שאפשר לעשות כל מיני דברים אבל זה לא יעזור לו להבריא אם הכליות לא פועלות, הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להשתיל כלייה מלאכותית, אבל זה עולה מאות דולרים [אפילו יותר ממה שזה עולה לבנאדם] הוטרינר אמר שאם הוא מתעניין טיפה באוכל [והוא התעניין] אז הוא יכול להבריא ואמר שניתן לו צ'אנס. נתתנו הוא הפסיק להתעניין באוכל וגפ בשתייה [נתתי לו מים לפה מכפית קטנה כדי שלא ייתיבש] ואתמול בלילה הוא מת
.

gloom

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo16.gif../images/Emo66.gif

וואי זה ממש עצוב אני זוכר שלי היו שתי אוגרים וכל אחד מת שנה אחרי השני האוגר מת בל"ג בעומר של כיתה ו' ואני כל כך בכיתי אז עשיתי לו הלוויה........ והאוגרת מתה בל"ג בעומר של כיתה ז' זה כל כך עצוב אני כל כך בכיתי קבלי
ענק

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo7.gif

גם לנו מתו כמה אוגרים ועשינו להם הלוויה, קברנו אותם בגינה הגדולה של הבלוק, מאחורי הבית. גם את החתול קברנו שם היום, זה היה כלכך עצוב
הוא נהייה כזה, קשה, ממש, הידיים היו ישרות והזנב קצת מקופל וקשה זה יה ממש עצוב
.

ThE BluEyeS

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מצטערת..
הכל יהיה בסדר.. קבלי
הכי ענקי בעולם !!

cami y luly

New member
../images/Emo7.gif

מכירה את ההרגשה לפני חודש בערך גנבו לי את הכלבה וכל יום חיכיתי שהיא תחזור ותרוץ אליי...

PEACE FOR ALL

New member
אויי.. זה נורא.

מאוד עצוב היה לי לקורא. מוות של חיית המחמד שלך זה באמת נורא. כשהתוכי שלי מת, הרגשתי על הפנים. אני עדיין מתגעגעת אליו. משתתפת בצערך יקירתי. הוא מקסים החתול שלך. באמת. תרגישי טוב.

ממש צר לי לשמוע ...

מה היה השם שלו ? אני מאוד אוהבת חתולים ונקרע לי הלב לשמוע על פשוש כזה... איזה חתול יפה הוא ....

למעלה