לסופ"ש

מחחר שביתתתתתתתתתתתתתתתתה ../images/Emo13.gif

יאאאאאאאאאי D: סוף סוף משתלם לגוווור בחדרה D: חע , חע , חע , PPPPPP :

מה את אומרת י'פוטנה אחת D:

חדרה זה גם מחוז חיפה :) הנה לך ... מחר יושבתו הלימודים באום אל פאחם, בקה אל גרבייה, ג'ת, בית צבי, בנימינה, ג'סר אל זרקא, זכרון יעקב, חדרה, חיפה, טירת הכרמל, כפר ביאליק, כפר חסידים, כפר פינס, כפר קרע, נשר, עוספייה, ערערה צפון, פורדיס, פרדס חנה, קריית אתא, קריית מוצקין, קריית ביאליק, קריית ים, קריית טבעון, קריית חיים ורכסים. חחחחחחע .

../images/Emo212.gifאוופ מה לי אין ? ../images/Emo10.gif

אבל אני גרה שלוש דק' מחיפה . . . :[ או שבעצם שלוש שעות .
למהההההה ?????????

lililulu

New member
מההההההה????????../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

שלחי לינק אולי גם לי יש

../images/Emo212.gifתבדקי . ../images/Emo26.gif

מחר יושבתו הלימודים באום אל פאחם, בקה אל גרבייה, ג'ת, בית צבי, בנימינה, ג'סר אל זרקא, זכרון יעקב, חדרה, חיפה, טירת הכרמל, כפר ביאליק, כפר חסידים, כפר פינס, כפר קרע, נשר, עוספייה, ערערה צפון, פורדיס, פרדס חנה, קריית אתא, קריית מוצקין, קריית ביאליק, קריית ים, קריית טבעון, קריית חיים ורכסים.

lililulu

New member
לא!../images/Emo2.gif חלילה וחס!

את מורידה מערך הכפר שלי! אני גרה בעוספייה! אנחנו במלחמה על אום אל פאחם! הם לקחו לנו את כל הכבשים אז עשינו עליהם חרם...ואז השיח' מוסטפה גנב לנו את העז שגידלנו בחצר אז בכלל שנאנו אותם! עד שבא עאבד אל שמס והחליט לעשות סולחה...לא רצינו אז זרקנו עליו אבנים!

lililulu

New member
חחחחחחח היא לא כוסע היא כונפה../images/Emo2.gif

הייתי אצלה שלשום בבית...אני חושבת שהיא נכנסה להריון...נראלי מירושלים...שמעתי שכבר הרבה זמן יש בניהם רומן אבל ירושלים לא מוכן לעזוב את אשתו חיפה...מניאק!

כל הכבוד לירושלים!

גם אני לא הייתי עוזבת את חיפה, אחלה של עיר . ( = פפפפח,ועוד בשביל טירת הכרמל .? חע . D=

למעלה