לסופ"ש

lililulu

New member
אני יכולה לספר לך ש...

בשניות ששלחת את ההודעה מישהו חשב עליך

lililulu

New member
זה שלומי,

שלומי אברג'יל מ-י'3...הוא אמר לי שהוא דלוק עליך אבל שאת חושבת שהוא קצת ערס אז הוא לא מעיז לבוא לשאול אותך אם כאב כשנפלת מגן עדן...או אם אבא שלך גנן כי איך זה הגיוני שיצא לו כזה פרח?!

איכככככס.

בלללאט, ערסים מזעזעים.|= תגידי לו שאם הוא בא אליי אני נכנסת בו. ><

lililulu

New member
דווקא הוא רצה להיכנס אלייך,

להכיר אותך מקרוב, אם את מבינה למה אני מתכוונת

../images/Emo212.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אמית ? את ילדה מוזרה . . .
חעחע , השם חדש שלך , זה - מוזרה - . :][:

lililulu

New member
אני?../images/Emo12.gif לא נכון! אני משתמשת טיפה

בחומרים שעושים לי לפעמים הזיות או מסדרים לי את הראש [כגון מריחואנה, LSD, חלב עזים
] אבל זה לא הופך אותי למוזרה...
סתם
מה אני סטלנית כמוך?!

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifשלוםםםם

די בנות אתן לא מבינות היום באתי לבצר ולמדתי רק מטמתיקה שעתייםםםםםםםם מ8-10 ורמצו להרוג אותנו על זה שהברזנו אתמול בעשררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קלוטות מזה??? היום היה לי 6 שעות חופשיותתתתתתתתתתתת ומחר גם אין מורים ואני אלמד רק אנגליתתת

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifכנסי מאמי

תראי אני גרה במושב ובשביל להגיע לבצפר אני צריכה לנסוע משו כמו 10 דק' ובשביל לצאת ממנו גם לנסועע אתמול הלכנו כולנו הבייתה בלי רשות של אפחד ב10 ועצרנו טרמפיםם היום המזכירה רצתה להרוג אותנו והמחנכת בכלל רוצה להרוג אותנו אבל היא חולה חחחחחחחחחחחחחח והשיארו אותנו בכיתות כי הייתה אחת שלא נתנה לנו לצאת ואז מבלי שהיא ראתה בהרחנו כולנו ואז יא שהיינו רק 3 שעות יותר חחחחחח ולןא 6

../images/Emo212.gifאה חיחי . . .

10 דק' זה קצת . . .
אני זוכרת שהייתי ביסודי , היינו מגיעים אחרי חצי שעה , כי האוטובוס כל שנייה היה עוצר .
ומה אתם נורמאלים ?? מה אתם עוצרים טרמפים ?!? =\\

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifככה זה אצלנווו

תמיד טרמפיםם אני כבר רגילה חחחחחחחחחחחחח אני כבר שנים עוצרת חחחחחחחחחח

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifלא תמידדד

תראי יש רגעים מפחידים ויש רגעים מצחיקיםםם יש לנו חוקים חחחחחח עם ערבים לא עוצרים ולוקחים רק אנשים שנראים בסדר וכאלה חחחחח אנ י לא יכולה להגיד לך שזה לא מפחיד אבל אנחנן חייבים להגיע הבייתהה לרוב היה לנו מקרים מצחיקים כמו שהיה איזה אחד שלא הסכים לדבר בטלפון באוטו שלו ואחד ששם לנו טרנסים והתחיל לרקוד ואיזה אחד שהבאנו אותוצ למודב שלנו כשהוא היה צריך למקום אחר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לרוב זה כייף חחחחחחחחחחחחח

למעלה