../images/Emo20.gifעונה ../images/Emo70.gif
שם: נופר בוסקילה XD גיל: 14 וחצי

כיתה:ט'3 הסטלנים D: מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? אממ חיים מחדש

מאמין באלוהים?ברור הכי שבעולם בשטן?| : לא ממש בפיות? |X כשהייתי קטנה

בעל טבעי?שוו ?! :C , בגלגולי נשמות?יאפפ

מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר ?אממ אני בפורים ... ובאיסיקיו ?אולסטארר

שליי , מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב?אני ת'צמי ואת זאת השנואה?אחותיי מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)?חח עשיתי לידיד שלי עבודה | : נישמע הכי מעניין ... לבכות- טוב או רע?טוב להוציא לשחרר D: שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת?כנות,תמיד טוב לחיות בלי שקרר מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך?מוזיקה עם קצב

עיתוני נוער או ספרים?עיתוני נוער אם כבר , : ] חושב שמערכת החינוך בארץ טובה?ממש לא ! אם לא, אז איזה שינויים לדעתך צריך לשנות?את כל המורים ..חוץ מה את כוכיי השעירה שלנוו איזה שיעורים כדאי להוסיף?לא צריךך להוסיףף .. חח בשביל דילב שיעור חינוך מיני כל יום לא יזיק.. למרות שכוכי ודוב מעבירים אותה .. ואיזה להוריד?היסטוריה, תעבורה וספרותת והבעהה ! קורא ספרים?לא ממש קראת את מישהו לרוץ איתו? ללאא מה ישלכם מהספר הזה ?!

מה אתה חושב על הספר?חחהוא נישמע מענייןןןן ואת ימי שלישי עם מורי?לא ואת הנסיך הקטן?כעעעע ומה דעתכם עליהם? על הנסיך שלי חחח חמווד מה הספר האהוב עלייך?:S יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם?לאא ! לא באלי

שומע הרבה מוזיקה?כעע איזה סגנונות?כל מיני שומע אביב גפן? כהה עברי לידר?לא תמידד מוניקה סקס?כההה !! מי הזמר האהוב עלייך?זמרר אהממ אהממ הרבה מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא? "ואם אי פעם תבקשיני כל מה שאין לך אני אתן לך האמיני !" אוהב לבכות? לאא

( זה חשוב... מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות? כעע כל כמה זמן בערך אתה בוכה?מאיפה ליי בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך?עצמיי בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות?מרגיש כ'כ רע שכבר לא מצליח להלהל... שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות?כהה שיר על אמאאא כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)?ללא איפה? \: אוהב את איך שאתה כותב?לא כותבתבתת יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו?לא בא לך אולי לשתף אותנו? לאא אתה שומר את מה שאתה כותב?ללא ינעלל אסוציאציות,,.: שוקולד- לבןן גיא לואל-מי סהה ? ,

לק שחור-סטייל שנטי- הודים (דילב צ'ודי צ'ודי

) בדידות-עצב מוזיקה-טובהה חום-קייץ. D: (((

אוהבבת (K)