לסופ"ש

lililulu

New member
עונהD:

שם: אמית גיל: 15 כיתה: ט' מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? שומרים מלעלה על האנשים שיקרים לנו למטה מאמין באלוהים? כן בשטן? יותר מפחדת מאשר מאמינה בפיות? לא בעל טבעי? תלוי מה...נגיד אורי גלר? לא: / אבל יש דברים שכן בגלגולי נשמות? כן מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר ? כשהיה לי מסנג'ר הייתה לי תמונה של ערןD: ובאיסיקיו ? כשהיה לי זה היה של אהוב ליבי לשעבר:] מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב? חברה שלי ואת זאת השנואה? חברה אחרת שלי
מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)? כנראה שחסר לי:][: לבכות- טוב או רע? טוב, משחרר ברמות שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת? לפעמים ככה ולפעמים ככה מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך? גם וגם, חוץ מזה שזה לא שחור או לבן, יש כאלה שהם באמצע עיתוני נוער או ספרים? עיתוני נוער
חושב שמערכת החינוך בארץ טובה? בסדר, לא מעבר לזה אם לא, אז איזה שינויים לדעתך צריך לשנות? לא מבינה בזה...פשוט אני מאמינה שתמיד יש מקום לשיפור איזה שיעורים כדאי להוסיף? פחות שעות הסטוריה יותר שעות ספורט
ואיזה להוריד? הסטוריה קורא ספרים? לא ממש קראת את מישהו לרוץ איתו? לא מה אתה חושב על הספר? --- ואת ימי שלישי עם מורי? לא ואת הנסיך הקטן? לא ומה דעתכם עליהם? NEXT מה הספר האהוב עלייך? הארי פוטר
סתם אני שונאת אותו! ילד מפגר שחושב שהוא חכם ושיש לו חברה עם שם מוזר ודומה לעכבר! יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם? לא
שומע הרבה מוזיקה? כן איזה סגנונות? הכל, מוזיקה שחורה, רוק, פופ, רגאיי, מזרחי לפעמים... שומע אביב גפן? לא סובלת אותו: / לא בגלל השירים שלו, דווקא יש לו שירים לא רעים...הוא פשוט בן אדם מגעיל עברי לידר? כן! אלוף! מוניקה סקס? כן! עוד יותר אלופים! מי הזמר האהוב עלייך? כל מיני... מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא? "לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך" משפט נדוש אבל יפה...שיר בעיפרון - בית הבובות אוהב לבכות? לא: / זה חשוב... מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות? ילדים קטנים נטושים/יתומים כל כמה זמן בערך אתה בוכה? הרבה...טפו טפו טפו
בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך? בדרך כלל לבד... בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות? רגשות שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות? מעט אבל יש כאלה... כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)? לא איפה? NEXT אוהב את איך שאתה כותב? --- יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו? --- בא לך אולי לשתף אותנו? --- אתה שומר את מה שאתה כותב? --- אסוציאציות,,.: שוקולד- מתוק גיא לואל- אחלה שם, מי זה? לק שחור- מצפה שאני יגיד פריקים אה?! לא ולא
אני יגיד שיהיה לכם בכיף שנטי- מוש בן ארי, דין דין אביב, שוטי הנבואה...אחלה זמרים! חחחח בדידות- מרחק מוזיקה- טעם החיים חום- שמש! איף! שונאת קיץ! שונאת שחם!

יא מצ'וקלפת.XD

לק שחור- מצפה שאני יגיד פריקים אה?! לא ולא אני יגיד שיהיה לכם בכיף. מה את רוצה ממני י'כחבה . DD =

lililulu

New member
אמא שלך מצ'וקלפת../images/Emo3.gif

כל אחד שתשאלי אותו את זה יהיה לו בראש "פריקים"XD

עד לאימי הכוסע! D :

חע, לא נכון . תשאלי אותי מה האסוסציאציה [ XD ] שלי ללק שחור, ואני יגיד לך - נדוש. D = את רואה, אני לא כמו כולם . PP = אני מיוחדת (((((( : XD

../images/Emo108.gifעונה :)

שם: דילב גיל: 15 וחצי כיתה: ט' מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? אנחנו חיים שוב בגן עדן. XD מאמין באלוהים? כן בשטן? לא בפיות? כן
בעל טבעי? כן בגלגולי נשמות? כן מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר ? =אביחי :)= ובאיסיקיו ? אני :] מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב? נופר חברה שלי ואת זאת השנואה? חחחח אממ .. מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)? לא ראיתי ולא קראתי XD לבכות- טוב או רע? תלוי מתי ועל מה שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת? אה ? מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך? שעושות מצב רוח טוב :] עיתוני נוער או ספרים? גם וגם קורא ספרים? כן קראת את מישהו לרוץ איתו? לא מה אתה חושב על הספר? -- ואת ימי שלישי עם מורי? לאא ואת הנסיך הקטן? לאאא ומה דעתכם עליהם? -- מה הספר האהוב עלייך? חברות יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם? לאא שומע הרבה מוזיקה? כןןן איזה סגנונות? סינרגיה ופופ שומע אביב גפן? לאא עברי לידר? לא מוניקה סקס? לא מי הזמר האהוב עלייך?
אביחי לוי
מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא? "לפעמים את יודעת רק הבכי מזמן לזמן בא מתוך געוגע ישן ." אוהב לבכות? כן חח זה חשוב... מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות? משו שמעצבן אותי או מעציב אותי כל כמה זמן בערך אתה בוכה? כל שבוע בערך
בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך? עם עצמי ולפעמים ליד חברות [?@] בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות? ה-2. שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות? לעטים נדירות XD כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)? לפעמים .. איפה? יומן אוהב את איך שאתה כותב? כה יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו? לא בא לך אולי לשתף אותנו? לא אתה שומר את מה שאתה כותב? כן אסוציאציות,,.: שוקולד- מתוק גיא לואל- מצחיק XD לק שחור- פריקי שנטי- ? בדידות- עצוב מוזיקה- חיים חום- בגדיייים :)

../images/Emo20.gifעונה ../images/Emo70.gif

שם: נופר בוסקילה XD גיל: 14 וחצי :) כיתה:ט'3 הסטלנים D: מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? אממ חיים מחדש :) מאמין באלוהים?ברור הכי שבעולם בשטן?| : לא ממש בפיות? |X כשהייתי קטנה :p בעל טבעי?שוו ?! :C , בגלגולי נשמות?יאפפ :) מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר ?אממ אני בפורים ... ובאיסיקיו ?אולסטארר :) שליי , מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב?אני ת'צמי ואת זאת השנואה?אחותיי מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)?חח עשיתי לידיד שלי עבודה | : נישמע הכי מעניין ... לבכות- טוב או רע?טוב להוציא לשחרר D: שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת?כנות,תמיד טוב לחיות בלי שקרר מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך?מוזיקה עם קצב :p עיתוני נוער או ספרים?עיתוני נוער אם כבר , : ] חושב שמערכת החינוך בארץ טובה?ממש לא ! אם לא, אז איזה שינויים לדעתך צריך לשנות?את כל המורים ..חוץ מה את כוכיי השעירה שלנוו איזה שיעורים כדאי להוסיף?לא צריךך להוסיףף .. חח בשביל דילב שיעור חינוך מיני כל יום לא יזיק.. למרות שכוכי ודוב מעבירים אותה .. ואיזה להוריד?היסטוריה, תעבורה וספרותת והבעהה ! קורא ספרים?לא ממש קראת את מישהו לרוץ איתו? ללאא מה ישלכם מהספר הזה ?!:mad: מה אתה חושב על הספר?חחהוא נישמע מענייןןןן ואת ימי שלישי עם מורי?לא ואת הנסיך הקטן?כעעעע ומה דעתכם עליהם? על הנסיך שלי חחח חמווד מה הספר האהוב עלייך?:S יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם?לאא ! לא באלי :D שומע הרבה מוזיקה?כעע איזה סגנונות?כל מיני שומע אביב גפן? כהה עברי לידר?לא תמידד מוניקה סקס?כההה !! מי הזמר האהוב עלייך?זמרר אהממ אהממ הרבה מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא? "ואם אי פעם תבקשיני כל מה שאין לך אני אתן לך האמיני !" אוהב לבכות? לאא :(( זה חשוב... מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות? כעע כל כמה זמן בערך אתה בוכה?מאיפה ליי בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך?עצמיי בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות?מרגיש כ'כ רע שכבר לא מצליח להלהל... שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות?כהה שיר על אמאאא כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)?ללא איפה? \: אוהב את איך שאתה כותב?לא כותבתבתת יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו?לא בא לך אולי לשתף אותנו? לאא אתה שומר את מה שאתה כותב?ללא ינעלל אסוציאציות,,.: שוקולד- לבןן גיא לואל-מי סהה ? , :D לק שחור-סטייל שנטי- הודים (דילב צ'ודי צ'ודי :D) בדידות-עצב מוזיקה-טובהה חום-קייץ. D: (((:) אוהבבת (K)

../images/Emo182.gif../images/Emo207.gif בנותתתתת :):)

אני לא רציתי לפתוח שרשור חדש מכיוון שעכשיו ניצן לא פה ואנחנו מקפידות לשמור על הסדר.... אממ.. זו לא תהיה חפירה גדולה ולא קטנה
יווו אתן לא מבינות איך התגעגעתתתתתתתתתייייייייי היה ממש כיףף היה גם אינטרנט קפה.. ניסיתי להכנס לפורום אבל חסמו ת'אתריייייייםםםם
הייתי צריכה לעשות סיבוכיידות של סיבוכיידות כדי להכנס בכלל לאתר שין1 יוו אין הייתה שם בריכה? ממזזההה עננקקקיייתתתתתתתת עם בריכות ומגלשות אבל כמובן שזה היה סגור כי עכשיו זו עונת החורף.. אבל היה בריכה מקורה מחוממת@@! עם ג'קוזי כזה יאיאיאא היה שם גם מלללללללללללללאאיייונים של טריליונים של מסעדות ! אם זה פה לאפות ואם זה פה איטלקית.. היה שם גם ים :)) יוו אבל אתן לא מאמינות מה קרה בלללייללה !! :O היו שם 2 נבחרות כדורגל של חו"ל אחד של הולנד ואחד של.. אוסטריה נראלי וכ-ל ל-י-ל-ה ה-ם ל-א ה-פ-ס-י-ק-ו ל-ש-ת-ו-ת-! חחח והם התחילו לצעוק במסדרונות יווווווו זה היה קורעע לא נתנו לאמא שלי לישון!! אחותי יצאה להביא את חאותי מהחדר השני (כי היינו ב-2 חדרם..) ואז פתאום איזה הולנדי אחד מדבר איתה.. ולא עוזבבב אותתה! :D כל שניה עושה לה.. "גוד נייט " "וד נייט" ואז 2 איות שלי התחילו לריב.. ואחותי הגדולה אמרה .. "כרייזי" אז ההולנדי חשב שהיא אמרה לו את זה אז הוא עושה לה: "יס איימ כרייזי?" חחחחחח אז אחותי אמרה לו: נוו מיי סיסטר" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח היה ממש קטעיםם@! גם הלכנו שמה לשוק.. קניתי נעלי פומה.. נהנהנה :) שחור וורוד :)) יש גם תמונות.. אבל עדיין לא העלתי אותם למחשב.... בקרובאני אעלה אותם :):) בקיצור היה שיגעוןןןןןן!! התגעגעתתי המוןןןןןןןן עכשו אני מתעדכנת בפרטים של הבויזים שיללי :)) אוהבת המוןןן המוןון המוןן 3> אוראלי סנדלר אלמוריש שלכן 3>

../images/Emo182.gifוכל המחירים היו מזה יקריםם

אתן לא קולטותתתת הלכנו לקניון מיגרוס (ששמה קניתי את הנעליים) הנעליים עלו 40$ !!! וכמה זה בישראל???? 200 שקללל!! אבל זה היה שווה את המחיר!! חח בקיצור זו הייתה חפירה? לא גדולה! ע-נ-ק-י-ת-! מי שקראה? מלכה!

../images/Emo182.gif../images/Emo208.gif ידעתי שלא יראו את ההו

*ההודעה אבל אם הייתי פותחת הודעה חדשה כולם היו מתנפלות.....
|הקצפה||הקצפה||הקצפה|

למעלה