לסופ"ש

../images/Emo212.gif עונה . . . [:

# איזה צבעים הכי אהבתם? ולמה? שקופית 3, כי אני אוהבת את שילוב הצבעים הזה .
# מה המסר של הפרסומת לדעתכם? ולמה? להראות את המתבגרים , איך העולם שלהם נראה . . . בגלל התמונות מן הסתם חחח , איך שהם מתלבשים , הגיל בלשון , הגשר וכו' . . . # איפה הייתם ממליצים לפרסם אותה (עיתוני נוער\ אינטרנט\ ...) ולמה? לפי דעתי הייתם צריכים אולי קצת יותר להשקיע בה
, כי זה רקע פשוט עם תמונות שפשוט הנחתם על הרקע , רשמתם עליו מש'ו ויאללה לפרסם . אז צריך לשנות את זה . . . # האם הפרסומת נגעה לכם או השפיעה עליכם? ולמה? הוא לא נגע בי או השפיע עליי , אבל איך שמסתכלים עליו רואים שהוא מיועד למתבגרים שעושים את כל \ חצי מהדברים שבתמונה . # האם הייתם רוצים שפרסומת כזאת תתפרסם? ולמה? לא , תשקיעו בה קצת יותר . . .
## ובכלל מה אתם חושבים עליה?? מבחינת התוכן היא בסדר , אבל אפשר אולי לשנות פה ושם . . .

כנסיי

# איזה צבעים הכי אהבתם? ולמה? ת'אחרון (הורוד והצהוב) # מה המסר של הפרסומת לדעתכם? ולמה? שלכל אחד יש יופי אחר :) # איפה הייתם ממליצים לפרסם אותה (עיתוני נוער\ אינטרנט\ ...) ולמה? אממ.. יכול להיות שכן # האם הפרסומת נגעה לכם או השפיעה עליכם? ולמה? אממ... בסדר.. חח אין לי תשובה
# האם הייתם רוצים שפרסומת כזאת תתפרסם? ולמה? אפשרי ;] ## ובכלל מה אתם חושבים עליה?? פרסומת חמודה =]

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifנצל"ש תראו מה עשיתיייי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמתי את זה גם ברשדמי זה מהיומן שלי אני מזה אוןהבתת לצייר חחחחחחחחחחח http://img244.imageshack.us/img244/5259/54233351nt3.jpg

../images/Emo212.gifעוד אחת ששירשרה בכלל לא טוב .

D: תודה כפרשלי . [: אל תשרשרי לפה עוד , P: תשרשרי ליותר למטה . חיחי . [;

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifתעשי צילום קדמי ואזז

זנה יראה כמו בוק של המשטרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פרופיל ימני פרופיל שמאליי אחורה וחסר קדימה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif

התספורת מאחורה . עכשיו בכלל לא רואים אותי , חעחעחעחע . D:

למעלה