לסופ"ש

מיכלוווושש איזהה יפההההה../images/Emo13.gif

אני יעלהה מחר תמונהה שליי....כאילוו היא לא ממש קשורהה...היאא מפוריםם...אבלל זאת תמונה ראשונהה שלי שאני יעלה לפורוםם....חיחיי

דוד שלי היה במסיבהה של השבע שנים של

הסוכנותת של רוברטוו.. להעלותת תמונוותת...זה כאילוו 4 תמונותתת... כאילוו דוד שלי ממש ישבב ושתה שםם עם שרון...חח...יענוו ממש חבריים... והעיקרר!?!?לי הוא לא נתן לדבר איתוו באותוו הזמןן...טובב..זה היה עד לפנותת בוקרר.. והוא צילםם לי תמונותתתת שלהם..הוא צילם את אדם אביחי ושרוןן..אושרי היה בצבאא...ואני התבאסתייי...וערן לא היה שםםם.. ובבוקר שאני ראיתיי אותוו הוא אומר לי ..כזהה"אתמולל הייתי במסיבהה של רוברטו וזה...בקיצרר...צילמתי לך את הגיים בויזז.."... ואני עד היום שומרת את ההזמנהה של דוד שליי..חחח בקיצרר!@??!?@!להעלות תמונות משם?@?

הקבצים של התמוונות גדולים מדי כדי ל

**להכניסס את התמונות להודעעהה של הפורוםם..אתןן יודעותת
אזז אני לא יכולה להעלות את זהה...לא נוראא:) מקסימוםם....תכנסוו לאייסי שלי או שתביאו לי את שלכן..ואזז גם נוכל לדברר גם אני אוכל לשלוח לכן את התמונות...

../images/Emo79.gif מיכלוווש.. =]

איזה תמונות יפפותת.. מזה.. רואים רק ת'שיער
חחחחחחח... תתחדשי על התספורת.. למרות שהיא לפני שבועיים חחח... לאב יו!

../images/Emo212.gifחחחחחחחח . ../images/Emo6.gif

בולטות לעין עאלק .
פנים יפוות ? , אני מכוערת . =\\ וידעתי שמישהו לא ישרשר נכון , חעחע . לא משנה .

../images/Emo212.gifעכשיו תגיבו . [:

אבל תשרשרו לפה .
כדי שהשרשור יהיה מסודר . . . אבל בטוח תיהיה אחת \ שתיים \ שלוש \ ארבע \ חמש \ שש \ שבע . . . . . . . . . . . . . . . שלא רואות את מה שאני רושמת עכשיו , ולא ישרשרו נכון . =\\ טוב מי שלא יודע איך משרשרים -
אוקיי , נכון עכשיו אתם קוראים את ההודעה הזאת ? , נכון .
יופי , אז מתחת למה שאני רושמת יש את החתימה שלי , נכון ? , נכון . [: ומתחת , יש "הוספת תגובה" וגם "הוספת תגובה מהירה" , נכון ?! , נכון .
אז אתם לוחצים על אחד מהם , מגיבים ועושים שלח .
וזהו ! פשוט לא ? , ספרו לחבריכם , לא פשוט ? , ספרו לנו י'כאפות .

למעלה