../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני מייקל ג'קסון X:
כל האף שלי מתפורר. אני מצוננת מאוד, אחותי הדביקה אותי במשהו.. זה כבר מתחיל להירגע, אבל אני בקושי נושמת ומאוד מתפוררת X: כל השבוע הזה היה סיוט. הייתי חולה בכולו אבל באתי כל יום כי ביום רבייע הי לי מבחן בלשון. אז כדי לא להפסיד דברים, ולנסות להצליח כמה שיותר בלשון- בכלזאת, בגרות, חשוב- באתי כל יום. ואז עשיתי מבחן ונפתרתי מזה והייתי מאושרת, אז חגגתי את זה באי-הגעה ביום חמישי^^ הפסדתי שעתיים ביולוגיה עם המורה הכי נוראה בעולם! DD: ואז, היום, יום שישי, היה לי מועד ב' בהיסטוריה, כי קצת הברזתי ממועד א' כי לא ידעתי כלום X: [המורה להיסטוריה באה אליי ואל ילדה מהכתה שלי שגם היא הייתה צריכה לעשות מועד ב', והזמינה אותנו לחזרה למבחן בשעה שלפני המבחן, יחד עם הכיתה שהיא מחנכת. הכיתה שהיא מחנכת זה ל"ב 2. נו, הכיתה המאותגרת יותר מהכתה המאותגרת.. והייתה "חזרה למבחן" מצחיקה כי היא פשוט אמרה להם איזה שאלות יהיו במבחן ומה התשובות להם, ואמרה להם לשנן את זה בהפסקה DDDD:] והיה לי מועד ג' למבחן הראשון ראשון במתמטיקה, כי יצא לי ממוצע של 70 בתעודה, וממש לא אהבתי את זה אז המורה נתנה לי לעשות תיקון, איר[י]נה המלכה
! ואני כל כך שמחה שכל זה מאחוריי! עכשיו רק[? אני מקווה שרק!] מבחן בתנ"ך, שגם ככה המורה מעריכה אותי יתר על המידה, כי הצלחתי מאוד טוב במבחן הקודם [כי הוא מורה גרועה תחת והיא נותנת לנו סיכומים גרועים ואני לקחתי סיכומים מחברה שלי מכתה אחרת, אבל כל שאר הכתה למדה מהסיכומים שלה, אז לא היו ציונים מאוד גבוהים כמו שתמיד יש בכתה שלנו.. אז היא מעריכה אותי מאוד^^] וצריך להיות קל.. אוף, למה רק לי"ב וי"א היה שביתה? :[ הפקירו אותנו לבד בבצפר :[. אמא שלי גזרה לי את השיער. אני לא מאמינה שנתתי לה לעשות את זה, אבל די, כבר היו לי כאלה קשרים נוראים! אז היא "סיפרה אותי"[
] ביום ראשון הולכים לספר שיתקן את מה שהיא עשתה... אבל אני מכירה ספרים! אני אגיד לו "רק קצוות ולתקן את הנזקים" והוא יחתוך לי 20 סנטימטר מהשיער [יש לי בכלל 20 סנטימטר שמה?] ואוף, זה ממש נורא לי שיער קצר :\\. שבת שלום לכולםםם :] ואל תשכחו לראות את הפרק השני של "מישהו לרוץ איתו" מחר בערוץ 3. אני ממש מחכה לזה. ותקראו גם את הספר, כל מי שרק התקרב לספר לא הפסיק לדבר על כמה שהוא "מדהים מרגש ואת חייבת לקרא אותו גם!" אז אני עוד לא קראתי, אבל תקראו. זה בריא.