לאיילת באהבה:)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gifראיתי קצת.../images/Emo122.gif

היה משהו בבית...בכל מקרה בגדול! אד וקרול היו אמורים לעזוב לניו יורק ביחד, אד "מכר" את סטאקי בול לשלושת העובדים שלו..אבל לא באמת, תשלומים למשך 20 שנה ועדיין לקבל משכורת, לא ממש הבנתי איך.
מייק התאבל וחיפש חבר הכי טוב חדש- לא ממש הלך לו.:X מולי מבולבלת עם הבחורים בחייה- קצת הפסדתי מה קרה שם.
וגם מתאבלת עם העזיבה של קרול. ברגע האחרון הם מחליטים שקרול תיסע והוא ישאר..ואז הם מודיעים לכולם במסיבת הפרידה שלהם שרק היא עוזבת..ואז הם נפרדים לשלום כזה..
ומחליטים להשאר ביחד, לנסוע בסופ"שים וכאלה..וזהו. ואתמול לא היה פרק משומה..

Stinki Winki

New member
כן היה מישו לרוץ איתו

לא שזה רע או משו אבל רציתי אד... אין מצב שנגמרה הסדרה נכון?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב, איילת סיכמה הכל.. :] אד לא נגמר, בדקתי ליתר ביטחון במדריך ערוצים^^ איילת, שאלה
[נועה, את יכולה גם לענותP:] בסוף העונה החמישית בבנות גילמור לורלי ורורי רבות, ורורי עוזבת את "ייל" וגונבת סירה?! אני ממש לא מבינה מה הולך שם, אבל עכשיו, בתחילת העונה השישית, רורי עובדת עבודות שירות, לא מדברת עם לורלי וגרה אצל הסבא סבתא שלה, או שהיא בעצם כבר עברה לדירה משלה? ולרורי קוראים גם לורלי?!
והם מתחתנים, איזה כיף!!
DD:

אז ככה

בעונה 5 רורי עובדת אצל אבא של לוגן, בעיתון שלו. כשהיא מסיימת הוא אומר לה שאין לה WHAT IT TAKES בשביל להיות עיתונאית, והיא יוצאת משם נורא מבואסת ומדוכאת. היא הולכת למסיבת האירוסין של אחותו של לוגן, שמתקיימת במרינה.. היא קצת מוציאה עצבים על לוגן ואז היא אומרת לו שבא לה לטייל ולברוח רחוק אל הים..בגלל שאין עוד סירות של ההנצברגר'ס במרינה ההיא הם פשוט מחליטים... לגנוב סירה
. כמובןןןן שהם נתפסים ובסוף הפרק הלפני אחרון של עונה 5 שומעים את רורי מתקשרת ללורליי ומבקשת שתבוא לאסוף אותה מהכלא... בפרק האחרון הן רבות ממש ורורי אומרת לה שהיא עוזבת את ייל בלה בלה. הקטע עם עבודות השירות הוא פשוט שרורי עומדת למשפט על הגניבה, והשופטת אומרת שהיא שונאת ילדים מפונקים בלה בלה ונותנת לה 300 שעות עבודות שירות
. ממ ועכשיו אני חושבת שרורי גרה בפול האוס אצל סבאסבתא.. אה וכן, לרורי קוראים לורליי. רורי מספרת למישהו בצ'ילטון שאמא שלה החליטה כשהיא ילדה אותה שזה לא פייר שרק לגברים מותר לקרוא לילדים שלהם על שמם, והיא החליטה שגם היא רוצה.
לורליי ולוק לא מתחתנים, בגלל כל מיני סיבות שאני לא בדיוק יודעת כי לא ראיתי את עונה 6.. אני רק יודעת שללוק יש בת בת 12
. אני חושבת שהיא מתחתנת עם כריס גם בעונה 7, אבל לא בטוחה, איילת מוזמנת לתקן ולהוסיף.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif]]]]:

לא מתחתנים? בת?
איזה מוזר זה שלילד שלך קוראים באותו השם שלך! :| מה היא מקשיבה לאבא של לוגן? הוא טיפש! :\\ וחשבתי שהיא עוזבת את לוגן מתישהו.. למה אותו לא האשימו גם על הגניבה? ולמה רורי ולורלי רבו? אם לא היו מכנים אותה רורי, אז כולם היו אומרים "לורלי אמרה לי..." "איזו לורלי?" P:

o0Invisible0o

New member
ענו לך כבר..../images/Emo6.gif

אני גם בדקתי במדריך הערוצים..ישר רצתי לבדוק!
אבל נרגעתי כי יש המשך..
וראיתם את הפרסומת ההזויה עם השחקן שמשחק את אד? הוא הולך לכבב בקומדיה חדשה..
על בחורות..משהו.o_0 לא יודעת מה הולך שם..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכןכןכןן,

ועוד זה ניו יורק וזה, אז חשבתי בהתחלה שזה פרסומת לחיים שלהם בניו [כי הי, הלבישו אותו אותו הדבר! עם התיק על הצד] ואמרו שיש הרבה בחורות בניו יורק, או משהו כזה, ואני "אאאה?! הוא בוגד בקרול? הוא בא בשבילה עד לניו יורק ועכשיו הוא עוזב אותה למישהי אחרת?!" אבל באותו יום בערב אמרו שרק היא נוסעת, אז הבנתי שהפרסומת זה לסדרה אחרת... P:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאהאה.

רואים את אד, "אדי" כמו תמיד, רק שהפעם הוא בניו יורק, וכנראה "רודף שמלות" שמתחיל עם כל אישה שניו יורק.. אהממ זה מה שאני זוכרת, זה כנראה עומד להתחיל בערוץ 3 בקרוב..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני מייקל ג'קסון X:

כל האף שלי מתפורר. אני מצוננת מאוד, אחותי הדביקה אותי במשהו.. זה כבר מתחיל להירגע, אבל אני בקושי נושמת ומאוד מתפוררת X: כל השבוע הזה היה סיוט. הייתי חולה בכולו אבל באתי כל יום כי ביום רבייע הי לי מבחן בלשון. אז כדי לא להפסיד דברים, ולנסות להצליח כמה שיותר בלשון- בכלזאת, בגרות, חשוב- באתי כל יום. ואז עשיתי מבחן ונפתרתי מזה והייתי מאושרת, אז חגגתי את זה באי-הגעה ביום חמישי^^ הפסדתי שעתיים ביולוגיה עם המורה הכי נוראה בעולם! DD: ואז, היום, יום שישי, היה לי מועד ב' בהיסטוריה, כי קצת הברזתי ממועד א' כי לא ידעתי כלום X: [המורה להיסטוריה באה אליי ואל ילדה מהכתה שלי שגם היא הייתה צריכה לעשות מועד ב', והזמינה אותנו לחזרה למבחן בשעה שלפני המבחן, יחד עם הכיתה שהיא מחנכת. הכיתה שהיא מחנכת זה ל"ב 2. נו, הכיתה המאותגרת יותר מהכתה המאותגרת.. והייתה "חזרה למבחן" מצחיקה כי היא פשוט אמרה להם איזה שאלות יהיו במבחן ומה התשובות להם, ואמרה להם לשנן את זה בהפסקה DDDD:] והיה לי מועד ג' למבחן הראשון ראשון במתמטיקה, כי יצא לי ממוצע של 70 בתעודה, וממש לא אהבתי את זה אז המורה נתנה לי לעשות תיקון, איר[י]נה המלכה
! ואני כל כך שמחה שכל זה מאחוריי! עכשיו רק[? אני מקווה שרק!] מבחן בתנ"ך, שגם ככה המורה מעריכה אותי יתר על המידה, כי הצלחתי מאוד טוב במבחן הקודם [כי הוא מורה גרועה תחת והיא נותנת לנו סיכומים גרועים ואני לקחתי סיכומים מחברה שלי מכתה אחרת, אבל כל שאר הכתה למדה מהסיכומים שלה, אז לא היו ציונים מאוד גבוהים כמו שתמיד יש בכתה שלנו.. אז היא מעריכה אותי מאוד^^] וצריך להיות קל.. אוף, למה רק לי"ב וי"א היה שביתה? :[ הפקירו אותנו לבד בבצפר :[. אמא שלי גזרה לי את השיער. אני לא מאמינה שנתתי לה לעשות את זה, אבל די, כבר היו לי כאלה קשרים נוראים! אז היא "סיפרה אותי"[
] ביום ראשון הולכים לספר שיתקן את מה שהיא עשתה... אבל אני מכירה ספרים! אני אגיד לו "רק קצוות ולתקן את הנזקים" והוא יחתוך לי 20 סנטימטר מהשיער [יש לי בכלל 20 סנטימטר שמה?] ואוף, זה ממש נורא לי שיער קצר :\\. שבת שלום לכולםםם :] ואל תשכחו לראות את הפרק השני של "מישהו לרוץ איתו" מחר בערוץ 3. אני ממש מחכה לזה. ותקראו גם את הספר, כל מי שרק התקרב לספר לא הפסיק לדבר על כמה שהוא "מדהים מרגש ואת חייבת לקרא אותו גם!" אז אני עוד לא קראתי, אבל תקראו. זה בריא.

Stinki Winki

New member
קראתי הכל

תרגישי טוב
מישהו לרוץ איתו
גם הספר וגם הסרט מדהימים... בהצלחה בכל המבחנים^^" אגב הייתי עונה לך על השאלה על בנות גילמור אבל אני לא רואה את זה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif:] זה לא היה כזה ארוך..P:

תודהה רבה
^^ אני מתה כבר שיהיה לי את הספר!! היה לנו מין משהו כזה בבצפר, שכל אחד היה יכול לקנות ספר ב-10 שקל מתוך רשימה, אבל זה היה מוגבל רק ל-100 ספרים.. וקניתי את מישהו לרוץ איתו, ואמרו לי שכבר הגיע וצריך לקחת את זה^^ יאי.

o0Invisible0o

New member
גם אני קראתי.../images/Emo122.gif

איזה כיף עם המבחן בהיסטוריה..
נמנ. תרגישי טוב! לא ראיתי מישהו לרוץ איתו, כי אני חייבתתתתתת לקרוא קודם.
וכולם מבטיחים שהם יביאו לי את הספר אבל לא מביאים.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתודה :]

וכן, היא ממש אמרה את התשובותOO. אמא אמרה לי שהיא רוצה שאני אקרא קודם א הספר, אני מקווה שזה לא הרס לי עכשיו, אבל הסרט ממש יפה. באמת לא חשבתי שסרט ישראלי יכול להגיע לכזאת רמה טובה, זה חדשני. השחקנים ממש טובים והסיפור ממש מרתק.. תקחי את הספר למישהו..P: בלי לשאול אותו..

GalGul000

New member
בואנה איזה עייפוווווווווות.

העיניים שלי נעצמות מעצמן. היה לי אתמול לילה ארווווווווך.הופעה ומשם למסיבה ובבוקר ישנתי אצל חברה והיה לי קרררר כל הלילה. כל שניה התעוררתי מקור.. [ואני בנאדם שממש קשה להעיר]. אז גם לא ישנתי טוב וגם לא ישנתי הרבה בכלל... בסביבות ה6 שעות. תכלס אין לי יותר מידי מה לקטר כי נגמרו המבחנים ונגמר הלחץ והבלאגנים. ואפילו דיברנו עכשיו. [די עם הרמיזותתת אתה משגע אותי] אבל העייפות הזאת משתלטת עלי. ויש לי מחר הצגה בתאטרון ואני לא מוכנה אליה בשיט. ואני עדין חולה. סתם אין לי כוח לכלום ויש לי שעתיים מתמטיקה על הבוקר. בא לי לישון. =[

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהופעות? תיאטרון?

מה את עושה? תיהיה בריאה, תסתדרי עם ההוא, תישני טוב, ושהמתמטיקה תעבור מהר
שמחה שאת נהנת לך, ומאחלת לך תקופה ארוכה ללא מבחנים ולחצים

GalGul000

New member
חחח יו את כזאת מתוקה :]

חחח לא אתמול לא אני הופעתי... הייתי בהופעה של עברי לידר.. מחר יש לי הצגה בתאטרון. כאילו זה לא הצגה... זה קטע של איזה 5 דקות אבל זה די סיפור. [מגמה] תודה בובה :] אני אבריא לאט לאט ב"ה אני אסתדר עם ההוא. חחח שיסתדר עם עצמו קודם. =\ אני לא אשן הרבה הלילה.. ומתמטיקה אף פעם לא עובר מהר אבל לא נורא. חחח התקופה הארוכה היא כולה שבוע וחצי. אבל גם זה משהו
תודה!

למעלה