לאיילת באהבה:)

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאהאה!:XX

לא הבנתי שאת מדברת על הפרסומת של גוגל, כן היא כל כך מעצבנת!! מה היא נתקעה שם? :X

אעההההההה../images/Emo96.gif

אני רוצה לונה פארק, וים, וחופש, ובגדים קצרים, אבל עכשיו אין חופש, ויש שכבות, ובוחן קריאה מטריד בערבית מחר
.

חמצמצה

New member
../images/Emo45.gif

למרות שהבוחן היה בכתב, ערבית לעברית והיה ממש קל, קיבלתי 97
איפה הקיץ הזה איפההה?! אני כבר מתה לסיים עם הבגרויות של השנה. כל הציונים שלי נושקים לרצפות ):

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כבר קראתי את התקציר של היום..
צפוי למדי..עכשיו כבר אין מה לחפור!
אבל אני יכולה לספר..שהיום היה לי קצת חופש!
[כאילו בצבא..לא ממש היה לי מה לעשות, כי החופף שלי לא בא.
] אז היה לי ממש נחמד..
כמעט סיימתי עם העבודת רב"ט שלי [הגיע הזמן..אחרי יותר משנה!!
בעקרון, 10 חודשים זה רב"ט..] עכשיו אני רק צריכה שהמפקדת שלי תאשר את מערך השיעור שהכנתי..ובאמת להעביר את השיעור..
פאדיחותתתתתתת!!:X וחוצמזה הלכתי להסתובב בעזריאלי, חיפשתי חולצות בFOX עם המבצע השווה שלהם..אבל סניף מעפן והכל כבר נגמר..ואממ..אני שמנה..
אז לא מצאתי כלום.
וחברה שבאה איתי קנתה שתי חולצות..
באסה. וגם..ראיתי גילמור בהולמרק..[להגנתי, זה היה בהפסקת הצהריים שלי!
אכלתי וראיתי גילמור..אז בעצם..אממ..מותר.
] וישבתי קצת במשרד של חברה..
קצת הרבה.
ושמעתי מוזיקה ודברים נחמדים שכאלה..
אה, ושיחקתי קצת בפוטושופ כחלק מהעבודת רב"ט שלי..
כי אממ..זה מה שאני מלמדת את המדור שלי..אז..אממממ..הייתי צריכה לתרגל.:X אתן יודעות, שלא יהיו פדיחות.
ויצאתי קצת מאוחר, למרות שהתכוונתי לצאת מוקדם..כשאני סופסוף יכולה. וגם תכננתי ללכת לבריכה ובסוף התעצלתי..
באסה! אני כזאת מעפנה. כבר שבועיים לא הלכתי..
לא שווה לי לעשות מנוי בקצב הזה..
ועכשיו סיימתי לחפור, לא על אד!

o0Invisible0o

New member
בסוף לא צפוי!../images/Emo6.gif

בכל אופן! הראו לי אתר ממש ממש מגניבבבבבבב!! שדורש הרשמה של שנייה וכיף להרבה זמן! אתם מעלים תמונה שלכם/של מפורסם/של מי שבא לכם..וזה אומר לכם לאיזה מפורסם הפרצוץ בתמונה דומה! זה מצחיק..ממש! יש גם יעל בר זוהר, שמעון פרס..! ואפילו את האחות האמצעית מצער גידול בנות, שון קונרי..! פיונה אפל ושונים ומשונים, ותיקים וחדשים..
ממש כיף! האתר כאן:http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php

Shusho

New member
צריך להוציא לך צו שאוסר על

שימוש באייקונים XDDDDDD לא קראתי כלום, עברתי מאייקון לאייקון ותהיתי אם השתגעת לגמרי או רק קצת D: כפרעלייך

חמצמצה

New member
אני אוהבת פוטושופXD

הו, תמיד שאני הולכת עם חברה מסוימת שלי, היא קונה בסוף מלא ואני כלוםXD לוידעת, אני תמיד הססנית, אף פעם לא מוצאת משו מלהיב מדיי. לבריכה בחורף, בלילה? משיגנע. ברור שאת לא הולכת, תחכי לקיץ:]] זה קר ולא אטרקטיבי במיוחד, תעשי משו אחר, במקום עם חימום. בהצלחה עם הרב"ט וזה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gifבריכה מקורה!

כבר הלכתי כמה פעמים..זה ממש מרגיע וכיפי כזה..אבל כ"כ קשה לי לחזור הביתה בחורף, על מדים, בערב, בחושך..ואז לשים בגד ים, בגדים אזרחיים ומחממים ולצאת מהבית..בקור.:S אחרי שחזרתי הביתה ונחתי וזה..
ואז שוב..לחזור משם ולהתקלח..ובלה.o_0 זה קשה..אבל חשוב! זה הספורט שלי ואני חייבת ללכת השבוע!
כן, קשה לי לקנות בגדים. גם אני הססנית.
אבל אם לא קונים עם חברה..אז עם מי כן קונים?>< ותודה! אני צריכה לתקן כמה דברים ולהגיש שוב את העבודה..

חמצמצה

New member
תעשי ספורט אחר:)

למשללל, ההורים שלי הולכים בפארק, או סתם בבית, תתעמלי עם מוזיקה^^ מממ הכל כדי לא לצאת בקור הזה החוצה3> נמנממ קונים עם חברה אחרת^^" למרות שהכי נוח לי ללכת עם אמא, אני אפ'פעם לא מתחרטת על הקניה. יש לה טעם ממש טוב
ולפעמים היא כזאת קשוחהXDDבקיץ מדדתי חצאית שחורה קצרה בזארה, ואמא כזה "אואו ותלבשי עם זה את החגורת ניטים שלך וזה יהיה ממש יפה!"
מממממ לונורא, תיקונים זה קטן עליך

Damn it

New member
../images/Emo24.gif.

וואו תודה ענקית!
סורי שקצת התרגזתי, היה לי מצברוח נוראי והכל עלה והפך לעצבים
. תודה ענקית!
.

שיט, מחזור../images/Emo211.gif

לא גובהים הרבה אחרי מחזור. אני אשאר גמדה לנצח. באסה. אגב, אני חולה. אושר.

GalGul000

New member
לא גבהתי סנטימטר מאז שקיבלתי ../images/Emo3.gif

[ועברו כמה שנים טובות] חח טוב לא באתי לבאס. יהיה טוב. חוצמזה שנמוך זה הכי כיף.

Stinki Winki

New member
שטויות.

את עוד ממש צעירה. זה לא שקיבלת בגיל 15 ובאמת לא גובהים אז. אני קיבלתי בגיל 14 והמשכתי קצת לגבוה. מה הגובה שלך?

למעלה