לאיילת באהבה:)

hadasusha

New member
הו כמה אני גבהתי אחרי מחזור!

זה שטויות שלא גובהים... בסביבות ה-10 סמ'

חמצמצה

New member
אני תמיד עיגלתי את הגובה שלי

ל1.65 כי האמנתי שאני אגיע לשם, עד שעברו שנתיים וגיליתי שאני 1.63 לנצחXD למרות שלאחרונה נאמר לי שגבהתי, אז צריך לבדוק את זה, הלוואי
אני באמת מרגישה גבוהה יותר! ובכלל, הרבה יותר חכמה, יפה, מוצלחת, שנונה- בקיצור מושלמת!
סתםסתם. אפילו לא קרובה לצערי;_; בכלמקרה, יש תקוה, זה אינדיבידואלי וכאלה

LudaGirl

New member
קיבלת בגיל 15?

וואו! אני קיבלתי בגיל 12. דקה אחרי היומלדת כזה. ולמה לא גובהים אחרי מחזור? זה היה נראה מוזר אם הייתי בת 18 בגובה שהייתי בגיל 12, לא? ומה את צריכה גובה? גובה תמיד היה הדבר האחרון שחשבתי עליו

חמצמצה

New member
אני אוהבת את השיר הזה3>

I could be brown I could be blue I could be violet sky I could be hurtful I could be purple I could be anything you like Gotta be green Gotta be mean Gotta be everything more Why dont you like me? Why dont you like me? Why dont you walk out the door! לךאשיהאהתצדשאהשנדגכאה. אני מיואשת XD אבל לוידעת, תמיד יאוש מעלה לי חיוךXD אני צוחקת על עצמי שהגעתי למצבים כאלה

חמצמצה

New member
אה!

והשבוע החלטתי שאני אוריד במשקל, וכבר הורדתי קילו^^ ספורט, וחסכתי קצת בקלוריות והכל מושלם3> רק עוד טיפה ונחזור שוב למשקל 46ק"ג כזה
זה ממש כיף להצליח לדבוק במטרה^^

shmeksit

New member
אתמול היה לי יום הולדת ^^

לא ציפיתי שיפתחו או משהו.. יש לי בבית עכשיו איזה מישים בלונים אם לא יותר P:

dinora12

New member
../images/Emo210.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

לא ראיתי אותך בפורום מקודם..או שלא שמתי לב
בכל מקרה יומולדת שמח

shmeksit

New member
תודה ^^

אני לא כותבת הרבה בזמן האחרון.. אבל אם היית בפורום בחופש בטוח היית רואה הודעות שלי P:

יוווווביי!../images/Emo23.gif

אוף, אני רציתי לפתוח. ונו, לא היה זמן. ובע;; ילדונת, אני אוהבת אותך. מזל טוב יפיופה^^
[אני גרועה בברכות, סלחי לי?]

shmeksit

New member
בובי../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותך יותר
תודה רבה 3> [סולחת;]

Stinki Winki

New member
../images/Emo41.gifבנות שרואות אד!!../images/Emo41.gif

אמ.. טוב... איילת ואופיר!! אפשר תקציר למה שהיה ביום רביעי?(=

למעלה