לאיילת באהבה:)

InvisibleTouch

New member
../images/Emo32.gifלאיילת באהבה:)

עכשיו את יכולה לחפור לנו על אד עד מחר^^.

GalGul000

New member
אוף.

אני עוד פעם חולה. מה נסגר עם הגוף שלי. ברצינות, הוא מתפרק... אין חלק בגוף שלי שלא כואב. אתם מכירים את זה שאתם עצבנים ממש ואז קורה הדבר הכי קטן [כמו לנשוך לעצמך את השפה ולהתחיל לדמם ולהתנפח =[ ] ופשוט מאבדים שליטה ומתחילים לבכות והכל מתפרץ? דייייייי אני לא יכולה יותר איזה תקופה מזדיינת באמת שרע לי.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gifבנות אני צריכה את העזרא שלכן

בעוד כשבועיים יש לי חצי שנה עם חבר שלי ואני רוצה לעשות משהו מיוחד, או לקנות לו משהו וחשבתי על כל מני דברים אבל כל מה שעולה לי זה סתמי ושיגרתי.. אז אם למישהי יש רעיון - בבקשה?

אנבלייי

New member
אומייגאד.

איזה חירבון מחורבן! הייתי על המחשב של אבא בשביל להדפיס דברים במדפסת הטובה שלו ונכנסתי לכאן, ואז,נכון שהודעות שכבר קראו, אז הן מסומנות בכחול כזה? אז היו בפורום הודעות שנקראו מהמחשב הזה. הודעות שאני לא פתחתי מהמחשב שלי וכאלה. וזה אומר שאבא קורא את ההודעות שלי בפורום. הודעות כמו 'בלהבלה ידיד סילבסטר נשיקה בלה." וואי אני עצבניתעכשיו אחושלוקי. זה ממש מעצבן!! באיזו זכות??? אבא, אם אתה קורא את זה עכשיו,אז תדע לך שזאת פלישה לפרטיות ושאני כועסת. חרא.

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif

איזה אי פרטיות תפתחי כינוי חדש..ואם יש לך כוח תשלחי מסרים לכל הבנות בפורום עם הכינוי החדש כדי שהוא ידע שזו את. ואיך לעזאזל הוא יודע שאת משתתפת בפורום הזה עם הכינוי הזה? הסבר בבקשה? ^^,

yaeloolik

New member
היי אבא של אנבל!:]

סתם לא, זה באמת לא לעניין... לכי דברי איתו על זה. אבל אל תתקפי אותו. באמת תדברי איתו. ותבדקי אם זה בטוח נכון. תרגלי אחריו
או שתחיליפי כינוי

shanchan

New member
יש לי בעיה קטנה.

לא חמורה במיוחד, אבל בעייתית. בטיול השנתי הצטלמנו בכל מיני מצבים, מוזרים יותר ופחות. אז אחת מהתמונות היא שלי מתנשקת עם חברה שלי, נשיקת דודות כזאת [כמו ב'חברות הכי טובות' ככה]. הבעיה היא ששכחתי שזאת מצלמת סטילס רגילה והתמונות יפותחו בחנות צילום, ע"י אמא שלי, שהיא קצת הממ.. הומופובית, וקצת תחשוב שיצאתי מהארון או משהו :| אז אמרתי לה שלא תסתכל על התמונות לפניי כי אני רוצה לראות אותן ראשונה או משהו כזה, אבל אני לא בטוחה שהיא תעמוד ב'לא להסתכל ראשונה' :/ אז במקרה שהיא כן תסתכל ותראה, אני לא יודעת מה להגיד לה... :/ כי למרות שככה זה, לא נראה לי ש"סתם הצטלמנו" ישכנע אותה מספיק
אבוי, למה הכנסתי את עצמי?

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif למה שאת לא תלכי לפתח

את התמונות בעצמך.. או לפחות תקחי את התמונות לבד בלי שאמא תראה.. גפ אצלי בטיול שנתי של שנה שעברה היו כמה תמונות שאמא באמת לא צריכה לראות אז הבאתי לחברה שלי לפתח אותם..

shanchan

New member
היא תמיד מפתחת.

אם הייתי אומרת לה שאני אפתח היא הייתה חושדת :/ בעיקר בהתחשב בזה שאני כבר בערך שבוע חולה ולא יוצאת מהבית חוץ מלקופת חולים...

o0Invisible0o

New member
היית אומרת שהגיע הזמן

שתעשי את זה לבד..את כבר גדולה ובוגרת ובלהבלה שכאלה..
היי, רק היה מקל עליה, לא? מה אכפת לה אם את נהיית יותר עצמאית?
וחולה- אז הפיתוח יכול לחכות. ואממ..נשיקת דודות ממש לא נראית לי מחשידה..
היא עד כדי כך חוששת?

shanchan

New member
אמרתי לה שאני אלך לפתח ../images/Emo9.gif

ואממ נשיקת דודה- כאילו.. על השפתיים. בערך. וזה יגרום לה לחשוש... :/

חמצמצה

New member
לי היתה תמונה של נשיקה עם חברה

כזאת, סתם נשיקת דודות כמו שאמרת, בכלמקרה, אמא של חברה שלי פיתחה אותן, אבל היא קלילה כזאת והסברנו לה וזה
כי הנשיקה נראית דרמטית
אבל אמא של חברה אחרת שלי חיטטה ומצאה את זה, כי השארתי את זה אצלה, והיא כזה "מזה יעל? תראי, תעשי מה שאת רוצה, רק אל תראי לאמא, היא תקבל התקף לב" וממש השתגעתי, והיא הלחיצה אותי, לוידעת, הייתי מובכת כזאת מהסיטואציה, כי כאילו לקחה את זה ברצינות
למרות שלדעתי, אמא שלי עם הסבר קטן, הייתה מקבלת את זה בצחוק

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifרק אותי הפרסומת בתחילת

העמוד מעצבנת ברמות? X: אעה. היא מציקה

למעלה