, כי צריך.

stink

New member
חחח איזה קטע

הלוואי יקרה לי גם *מתגייסת עוד 3 שבועות אימאלה* בהצלחה ביום ראשון והלאה!!!

מממממממש מצחיק.../images/Emo6.gif

יואו, איזה מוזר זה שאת חיילת עכשיו, יואו. לאן את מתגייסת? ושיהיה המון בהצלחה.

greeneye

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

שיט בנות בא לי לבכות!!1 אני לא יודעת מה לעשות! הביאו לנו מדים, כן? עכשיו, היה ממש מעט זמן למדוד ובלגאן וכבר איחרנו אז מדדתי רק זוג אחד של מכנסיים. ועם המזל שלי, מדדתי דווקא את הזוג היחיד, מבין שלושתם, שהוא גזרה שונה ומוגבהת. עכשיו, קיבלתי את כל המכנסיים מידה 44. בגזרה המוגבהת, ה-44 אמנם ענק, אבל ככה הוא יושב בסבבה נמוך. והשניים האחרים, גזרה מונמכת, ענקיים עליי [ולא כאילו..קצת גדולים.. נכנסות שם אחת וחצי כמוני] וגם עם חגורה זה נופל וענק ואני על סף בכי כי אני חושבת שאין איפה להחליף אותם יותר והמפקדים ירביצו לי אם אני רק אשאל.. מה אני עושה?!

Miss Tika

New member
תרגעי

תנשמי עד 10. המפקדים לא ירביצו לך, אבל הסיכויים להחליף בטירונות מדי א' באמת קטנים. קחי אותם לתופרת ותצרי. אבל לא בצורה מוגזמת, כדי שלא יתעצבנו עליך, בכ"ז טירונות...

greeneye

New member
פוף, באמת הרגעת אותי..

הלכתי עכשיו לתופרת בדיוק והסברתי לה את המצב, בכלאופו הבאתי לה רק מכנס אחד שתצר כדי שאני לא אתקע אם זה יהיה בולט מידי שהצרתי..

tamarosh

New member
שלא תעזי לגעת בהם.

אני הייתי ממש מתעצבנת אם חיילת שלי הייתה נוגעת במדים. בטירונות יהיו ממש נוקשים איתך, ובצדק. גם ככה את על א' רק פעם ב...אל תגעי בזה. חכי לסדיר.

Mooa-Numi

New member
כן אבל יש ויש

אם זה ממש מוגזם (נגיד המדים שלי באמת נפלו ממני.. פשוט הרגשתי כמו ליצנית איתם), אז להצר קצת, לא ברמת הסקיני, בכלל לא, ברמת הנורמלי זה ברמת הבסדר.. לנו אמרו שמותר מכפלת ואם זה ממש ענק אז להצר קצת, וזה בסדר. ובתור אחת שיחסית יצאה הרבה במהלך הטירונות, לכל מיני הפניות כאלה ואחרות, הייתי מתה אם הייתי צריכה להסתובב ככה בכל מיני אוטובוסים בארץ שהמדים פשוט מזעזעים עליי.. גם ככה כל החיילים שאפילו בגיל שלי יושבים מולי ברכבת ואני רואה להם בעיניים שהם חושבים 'צעירה..'!

greeneye

New member
עכשיו הלחצת אותי כי מאוחר מידי

טוב, בכל מקרה הבאתי לתופרת רק מכנס אחד.. אבל רציני, זה ברמת הליצנות, יש לי כפלים כאלה בלמעלה כשאני שמה חגורה, כמו שק? ככה. והחגורה אפילו לא מחזיקה את זה עליי.

EVE Lights

New member
../images/Emo128.gif

מה נהיינו? אין פה "אחראיות" על שרשורים. כל שרשור נפתח לפי מצב רוח של הכותבת, אין משו קבוע.. כל אחת יכולה לפתוח איזה שרשור שבא לה

EVE Lights

New member
אגב

סתם בד"כ פותחים סופ"ש בחמישי מתישהו
לא חוק או משו סתם מה שקורה בדרך כלל

little shorty

New member
../images/Emo32.gif אז עזבתי עבודה אחת.

ואני מרגישה כל כך טוב עם זה. הרגשתי שאני פשוט נשברת ומאבדת את עצמי עם החוסר שינה והכוח הנפשי שכלול בשתי עבודות. וישנתי היום מלא וזה כזה טוב. וחברה הכי טובה שלי התגייסה אתמול ונסענו איתה ללשכה כמה חברות והיה כזה עצוב וזה שההורים שלה פשוט שמים עליה זין ואפילו לשם הם לא לקחו אותה או באו... אבל אני מאמינה שיהיה לה טוב. אוף אני כבר מתגעגעת אליה. והיום עוד חברה התגייסה ויאללה מה מתגייסים עכשיו מה. אוף.

Olly New York

New member
../images/Emo32.gif אני לא מצליחה לבחור ספר!!!!11111../images/Emo119.gif

השלישי של אנגוס [נונגה נונגה משהו] - 200 עמודים בערך? באנגלית. לכל בית יש מרפסת-200 עמודים מאהבה של ליידי צ'טרלי-400 זכרונותיה של גיישה-400 ולב כלב- 200 הלפ?

למעלה