../images/Emo32.gifשאלוםםםםם
מרגיש כאילו שנה לא היתי פה. חזרתי היום משבועיים בבסיס, ו...אנ'לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל היה הכי כיף בעולם!!!!#!1 כאילו, תמיד היה לי סבבה בבסיס שלי, אבל עכשיו.. אנלא יודעת. באמת שמ-מ-ש כיף לי שם ואני נהנת מכל רגע
כאילו, אני לא רוצה לומר את זה אבל... יצאתי רבעוש ואשכרה בדרך הביתה חשבתי על זה שאין לי מה לעשות בבית כ"כ הרבה זמן ובבסיס יש לי כ"כ הרבה עם מי להיות ואת מי לראות. וזה עוד אחרי שפאקינג סגרתי שבת!!!! חח שיט. נדפק לי השכל. אבל בטוח זה יעבור לי עד שביזות יום א' הבאה

צבא זה עניין מוזר! לא משנה כמה תהנה אתה עדיין תהיה שבוז איפהשהוא. בקיצור, היו שבועיים אדירים, באמת. אני כבר לא זוכרת מה בדיוק קרה, אבל קרה המווווווווווווווון!! אז בנקודות. # עבדנו ממש ממש ממש קשה על הסוף מחזור הפיזדץ הזה. באמת, לא היה לנו לא יום ולא לילה. במוצ"ש נגיד עבדתי עד 4 לפנות בוקר וכאלה... אבל אין ספק שזה היה מצחיק בסופו של דבר ונהננו. וחוצמזה שאני הכי גאה בי ביקום על הסוף מחזור הזה כי הרמתי אותו כמו ענקית עם שתי צעירות ותיקתקתי הכל, והן תיקתקו הכל, והסברתי להן ולימדתי אותן יפה יפה. והיום המפקד שלי אמר לי שאני מחזיקה לו תאמאמא של המשרד והוא לא מדמיין מה הוא עושה דקה בלעדיי. עזבו שזה היה בסיטואציה מעצבנת, אבל הוא היה חמוד. # בחמישי הינו כל המשרד באפטר באילת כל היום, היה כ"כ אדירררר!!! אכלנו ג'ירף, נברנו בקניון, ישבנו על הים, אכלנו אלדו... באמת שהיה אלוהי. # בשישי היה כזה כיף. הלכתי עם מעין להדליק נרות ואח"כ עם יעלי לבית כנסת, ועשינו קבלת שבת משרדית טעימההה (עם בראוניז הומ מייד של המפקד שלי. הכי טעים בלייף). והארוחה בחד"א היתה כ"כ מגעילה אבל למי אכפת D: היה כזה אדיר בחד"א, מלא פלוגות סגרו תשבת האחרונה בשל המסלול (וגם הפלוגה של אימר!) אז עשו כמיטב המסורת דברים כ"כ מצחיקים בחד"א, ושרו שירים אדירים ו..וואי אי אפשר כ"כ לתאר את זה כי לא תבינו כלום אבל זה כזה הווי מטורף של הבסיס, היה אדיר. אח"כ הלכתי לשבת עם אימר החמוווווודדד ובלילה ראינו סרטים ושיחקנו טאקי עם חבר'ה בחמ"ל עד אור הבוקר. # בשבת המשפחה הפסיכוטית שלי אשכרהההההההה באה לבקר אותי. כאילו, עד לשם בשביל לבקר אותי!!! מילא, היתי סוגרת יותר מאחת לחודשיים, אז זה איכשהו הגיוני.. אבל לסוע 3 וחצי שעות נסיעה כל כיוון (רק באוטו זה 3 וחצי! באוטובוסים זה 5.5-6), עד כמעט אילת, בשביל לבקר אותי.. חחחח. קרועים בראש. כאילו, טוב, זה היה רעיון שלי בהתחלה, כי פשוט קלטתי שבאים לבקר את המאבחנות החדשות שאיתי שהן יומיים בבסיס, ואני שנה שם ואפ'חד לא בא לבקר אותי, לראות באיזה חור-על אני חיה, כלום! אז... התמרמרתי קלות ודאגתי להבהיר לאמא שהיא לא בסדר חח.. ומה שקרה הוא שהיא שכנעה אותי שזה הגיוני מאוד לא לבוא לבקר אותי, וגם לאט לאט הבנתי שבאמת... אין צורך. אבל אני כנראה הרבה יותר שכנעתי אותה. ואת אחותי. ואת בעלה. קיצור בסוף זה היה מין "אנחנו באים לבקר אותך" -"מהההההה אתם דפוקים?!!!?!?! אל תבואו!!!!!!!11" ואז הם החזירו לי בציטוטים שלי "מההה שנה את בבסיס עוד לא ראינו איפה את חיה" ומה כבר יכולתי להגיד?! אז הם באו כמו גדולים והביאו יםםםםם אוכל D: הם היו אדירים כ"כ.. לקחתי אותם לטנקים, עשיתי להם סיבוב וזה, היה בידור. אבל הכי חשוב הם הביאו DVD, ולמעיין שגם אותה באו לבקר הביאו טלויזיה, אז עכשיו יש לי בחדר מיטה 2X2 קינג סייז שהיא רק שלי, טלויזיה וDVD!!!!! אין. אין. אין ת"ש גבוה מזה בכל צה"ל!!! ועזבו צה"ל, בבית אין לי כזה דבר!!!! # לא יודעת איך אנלא גמורה מעייפות, יש לי חיי לילה מטורפים נשבעת לכן. חח. כל יום אני חוזרת לחדר באיזה 3, 4. לא ישנתי כבר שבועיים, במילים אחרות. ואתמול בכלל הינו במרפאה עד זוב דם.. היה כל כ-ךךך מצחיק!! היו כמה לילות אדירים בשבועיים האלה... # המממ. יש לי... קטע? לא יודעת איך לקרוא לזה. משו. עם מישו. ו..לא ברור לאן זה הולך ומה יהיה עם זה אבל בנתיים זה כזה.. פשוט כיף.. והוא חמווווד
. אבל אנלא רוצה לדבר על זה פה ממש. תגידו לי משו :]]