, כי צריך.

אני באמת לא בטוחה בכלל.

בגלל זה אני מתייעצת
אני אגיד לך מה, אני רוצה לעשות פירסינג בשביל עצמי, אבל אני מודעת לזה שאנשים יכולים להדביק עלייך תווית בגלל זה, וזה לא כמו בגד שאפשר להחליף לפי הסיטואציה... ולא בא לי שישייכו אותי לסטיגמה הזאת שאני רחוקה ממנה כ------כ------ה. אני כמעט בטוחה שלשון זה אחד האיזורים היותר כואבים :| אאוצ' הכאב זה הטרן אוף הכי גדול שיש...

NoWords

New member
אבל זה כאב זמני

וזה עובר. אם את באמת רוצה, לכי על זה. (סורי אבל אני אישית לא סובלת עגיל בלשון. זה חסר פואנטה לדעתי וחסר יופי. גם ככה אנשים כמעט לא רואים את זה. זה סתם עושה בעיות בשיניים, מעצבן לדבר ולאכול עם זה. אומנם מתרגלים אבל אפעם לא הבנתי את ההיגיון של עגיל שם)

SomebodyToldMe

New member
אני לא מבינה אנשים שאומרים

"אפעם לא הבנתי את ההיגיון של עגיל שם" - זה חסר פואנטה כי לא רואים את זה? טוב... היה לך עגיל בלשון שאת יודעת שמעצבן לאכול ולדבר עם זה? יש את האנשים האלה שעושים פירסים באמצע הפרצוף כדי "שיראו", ויש אנשים שעושים פירסים בשביל עצמם, כי זה נחמד להם וכיף להם לשחק איתם וכיף להם לטפל בהם ומה שלא תרצי. בכל מקרה, לי אישית כמעט בכלל לא כאב לעשות בלשון כי הייתי כלכך לחוצה שלא שמתי לב מה קורה בכלל
וגם אם כן זה כואב למאית שניה וזהו, יש לך פירס, לא שווה? תקני ישר אחרי ברד, תאכלי ארטיקים ותגידי לאמא להכין לך פירה. יש כאלה שהלשון בכלל לא מתנפחת להם אבל אם כן זה קצת בעייתי לאכול ביום-יומיים הראשונים אבל אישית טחנתי פיצה שעתיים אחרי, זה לא באמת כזה מפריע. אם תטפלי בו טוב עם המי פה וכו' הכל יהיה בסדר, והכי חשוב - תעשי במקום שנראה לך מקצועי ונקי, ושימי לב שהפירסר מוציא מחט חדשה מאריזה סגורה! בהצלחה

MC SammY

New member
אבל בתכל'ס

אנשים תמיד יקטלגו אותך, בין אם זה בפירסינג וקעקועים שיש עלייך, בלבוש, בדיבור, בהכל. לדעתי "מה יגידו כשיהיה לי פירסינג בלשון" לא צריך להיות שיקול כשאת עושה פירסינג.

נראה לי שהכי פחות כואב זה נזם.

הוא גם הכי פחות מסוכן, כולה סחוס. ממ גם העגיל בטבור לא כאב לי, אולי רק לשניונת.

../images/Emo203.gifאין לי בלשון אבל אני יכולה טיפה לעזור

היה לי נזם, יש לי הליקס וטראגוס ואני עושה מחר אני מקווה עוד עגיל. את האמת? בחיים לא הרגשתי שמישהו חושב עלי משהו בגלל הפירסים. בקושי רואים אותם גם... אם זה לא מ-מ-ש מוגזם ומלא מלא עגילים והרחבות וזה, אף אחד לא יחשוב עלייך דברים רעים בגללם. תעשי מה שנראה לך יפה... לשון זה מהמם לדעתי, אני גם רוצה לעשות. רק במחט, זה הרבה יותר בריא וסטרילי ושווה להשקיע את הכסף. בלשון בכל מקרה אין אפשרות אחרת, או שאת רוצה שיחוררו אותך עם אקדח בלשון? נזם זה ממש בקטנה, עגילים בסחוס (טראגוס, הליקס וכו') הם יותר בעיתיים ולוקח להם יותר זמן להחלים. ובעיני שום פירסינג לא מאיים, אולי הרחבות ענק או יותר מדי עגילים בפנים. אבל זה צריך להיות ממש מוגזם... נגיד לשון, עגיל באף ובשפה. ביחד זה מוגזם. בקיצור, הכאב עובר והפירסינג נשאר. תעשי ואל תפחדי. :)

Small talk

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo2.gif OMG

אלינה (העולה החדשה) באה ביום שישי, שעכשיו זה נשמע רחוק אבל בעצם זה המחר של מחר. אמאל'ה. ואם היא תשתעמם,ואם היא תרגיש לא נוח,ואם היא תשנא להיות פה,ואם נסתבך עם השפה,ואם כל הסופ"ש יהיה שקט מביך,ואם אח שלי/אבא שלי/אחות שלי יגידו איזה משהו גזעני, אוי ולי ולאמא שלי יש קטע כזה שבלי להתכוון שאנחנו מדברות עם מישהו שיש לו מבטא זה מדביק אותנו ואנחנו מדברות במבטא הזה אח"כ בלי לשים לב .... אני צריכה שמישהו יגיד לי שיהיה טוב.

GaloshiT

New member
../images/Emo32.gif טריגר .

זה נועד רק כדי לפרוק מעצמי את העול. אתן ממש לא צריכות להגיב. די. נמאס לי כבר. כל ההתעסקות במשקל הזה. די. איך נדפקתי ככה? הייתי הילדה הכי מאוזנת בעולם , תמיד הלכתי נגד הדברים האלה. והיום אני חלק מזה. להפסיק. ולחזור. להפסיק. ולחזור. זה כאילו, פאק. לא יהיה לזה סוף. די . רק 3 קילו. מה כבר ביקשתי. וזה הולך ונהיה הרסני ביותר. כי יש לי תמיכה. וזה בעצם די משמח. לדעת שאני לא לבד. אני רק מפחדת מהבלוטה. שהכל יחזור לי. אבל , אם החזקתי ככה כבר 3 ימים. אני יכולה להמשיך עוד. כאילו 3 קילו בשבוע זה אפשרי. אולי סוף סוף זה יתגשם. מידה 27. שהצדדים האלה יירדו. שאני לא יהיה כל כך עייפה. ומותשת. שזה יעשה לי טוב. איכס. בא לי להקיא. אני מרגישה שהגוף כבר דוחה את האוכל. אני לא רעבה בכלל. אין לי צורך באוכל. אני חושבת שאני באמת יכולה להחזיק ככה במשך כמה זמן. אני רוצה להרגיש חופשיה. וזה מצחיק כי אנשים שיראו אותי מבחוץ יגידו פאק. מה יש לה זאתי? אבל אף אחד לא מבין. די פרשתי.

KarenTheGoddess

New member
איתור חמן קיבל אותי

לקורס שתאריך הגיוס שלו הוא 9/12/08 D= מובן שזו טעות כי גם קיבלתי צו גיוס של 07 אבל עדיין. הלחיץ לרגע ;[

greeneye

New member
../images/Emo32.gif הולי קראפ!

אז..התגייסתי היום. כןכן. אז..מה אני עושה בבית?! עלינו על אוטובוסים כבר באיזה שבע בערב, מתות, בטוחות שאנחנו יוצאות לבסיס ופתאום אומרים לנו "טוב, ביום ראשון אתן מתייצבות ב.." כל האוטובוס- ועעעעע קיצ, שיחררו אותנו הביתה עד יום ראשון!!111 אני כלכךךךך מאושרת!!! ובניגוד לכל מה שחברות שלי אמרו, ובניגוד מוחלט לאופי הבכייני שלי ולעובדה שכמעט כלכלכלכל החברות שלי באו לבקום- לא בכיתי בכלל כשכולם מסביבי ממררים בבכי.. ואני..כאילו..בסבבה שלי.. היה..נחמד! ולמרותל שהיה כיף ושהבנות אחלה ושהייתי כולה יום אחד בצבא [וגם, לא בצבא-צבא], יש לי איזושהי שביזות יום א' ולא בא לי לוותר על האזרחות עוד.. אז ממש לא מתחשק לי לחזור לצבא..
ונראה יל שהתייבשתי כי לא נתנו לנו לשתות כמעט כל היום ומתפוצץ לי הראש אז..ביי.

DIE kvar

New member
חחחח איזה הזוייייייייי

זה ממש מוזר לי שכל הילדודס מתגייסים! ועוד את! שההיסטוריה שלנו ארוכככככככככה יואו איזה מרגש! מלא מלא בהצלחה מותק! גיוס קל ונעים, שיהיה שירות מוצלח, ושייגמר מהר

למעלה