, כי צריך.

Mrs big

New member
../images/Emo32.gif אמ, שאלות על גלולות, מסתבר.

- מישהי נטלה מינס וזה גרם לה לתופעות לוואי? אילו? ולצד השני - למישהי מינס עזר עם איזון הורמונלי, סידור מחזור וכאלה? (ברור לי שגוף של כל אחת שונה, אני רק רוצה לדעת לידע מאוד כללי) - בשאלון הרפואי של הצו הראשון כששואלים האם אני לוקחת תרופות כלשהן באופן קבוע, גלולות נכללות בזה?

Bitch47Percents

New member
אני כן כתבתי

זה חשוב לדעתי, כדי שממש עם הגיוס תוכלי להגיד שאת מקבלת את זה כטיפול במחזור/פצעי בגרות/אנערף מה ולא כאמצעי מניעה ותוכלי לקבל חינם מהצבא

Mrs big

New member
אני באמת לוקחת את זה כטיפול במחזור...

אז רגע, לכתוב את זה ולצרף משהו מהגניקולוגית או שאין צורך להראות "הוכחה"?

אני לקחתי מינס

במשך שנה וחצי. עליתי ב3 קילו בעקבות זה, והרגשתי טיפהלה נפוחה לפעמים אבל ממש בקטנה. זה סידר לי את המחזור מצויין במשך שנה, לא היו לי כאבים בכלל, לא הייתי עצבנית בכלל לפני מחזור (א\ואני מאלה שמסוגלות לרצוח בד"כ). אבל אחרי שנה המחזור התחיל לבוא וללכת מתי שבא לו בלי קשר לגלולות. ולא שכחתי לקחת אפילו פעם אחת, ככה שזה פשוט הפסיק להשפיע... אבל כמו שאמרת- your body, different rules... מקווה שעזרתי :]

GoOni

New member
לקחתי עד לפני חודש מינס.

הן היו מעולות בשבילי. בגלל שיש בהן הרבה פחות הורמונים מגלולות אחרות, הן לא הגדילו לי את הציצים בצורה משמעותית (בכלל, כבר איזה שלוש שנים שלא גדלה לי המידת חזייה ביותר ממספר אחד. קצת עצוב בהתחשב בעובדה שאני בת 17.). לא היו לי כאבי ראש, נפיחויות למיניהן (מה זה בכלל?) וגם לא עליתי במשקל. אחרי שלושה חודשים שלקחתי אותן, המחזור שלי הצטמצם מחמישה-שישה ימים ליום אחד בלבד, בלי שום PMS וכאבים ועצבנות. אני לא זוכרת כבר מה זה מחזור קשה. בקיצור, הן עשו רק טוב. עכשיו הפסקתי בגלל הבעיה המהותית שלי עם גלולות- אני לא מסוגלת לזכור לקחת כל יום (למרות שבמינס זה יחסית קל, כי לוקחים כל החודש בלי הפסקה, אז אין מקום לטעויות. אבל אני שכחתי בכל זאת.), ואני עוברת למדבקות...

Mrs big

New member
אוף, דווקא בא לי ציצים.

לי לא השתנתה מידת החזייה מאז החזייה הראשונה שלי. אחותי הקטנה צוחקת לי על הציצים. :| ותודה רבה על התשובות. :)

אני מדריכת שראל../images/Emo70.gif זה המייל שלי

[email protected] במשפט אחד אני יכולה הלגיד לך - זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך בצבא, וזה התפקיד הכי שווה בצה"ל.

the mush

New member
אני שמעתי

שזה תפקיד מדהים. אבל, מתאים לבנות מאוד ספציפיות. בגלל שכל פעם את "עובדת" עם "צוות" אחר, ואין לך חדר קבוע בבסיס- את נודדת מבסיס לבסיס כל הזמן, ורוב הזמן מקבלים חדרים בחרא תנאים ממה שאני הבנתי, אז יש הרבה בנות שקשה להן עם זה. אבל חוץ מזה, זה מדהים. גם לי בא על זה.

אני ארחיב קצת...

(לא הרבחתי בבוקר כי אני כרגע בקליפורניה ועם ההפרש שעות זה היה אמצע הלילה) בכל אופן... אז מה שמדריכת שר אל עושה בעצם הוא להיות מדריכה של מתנדבים שבאים מחו"ל (אירופה, ארה"ב וקנדה ואוסטרליה) לשלושה שבועות להתנדב בבסיסים צה"לים. במהלך היום הם עוזרים בכל מיני מקומות בבסיס שצריך אותם (בהתאם לכישורים שלהם ובהתאם לצרכי הבסיס)... מטיילים איתם בארץ בין 2-3 פעמים במהלך השהות שלהם... זה מדהים - את מעבירה להם סיורים איפה שאת רוצה (באמת - בכל מקום בארץ, מוזיאונים, רחובות, מסעדות הכל.... המתנדבים הם בגילאי 15-80, אז כשהם צעירים את יכולה להחליט גם שתהיי איתם בדיסטנס וכמו גדנ"ע - הם מתים על זה... ועם הזקנים אז מן הסתם הכל יותר רגוע, והם מתייחסים אליך כמו אל הבת שלהם (או הנכדה) וזה כיף ויוצר סיטואציות משעשעות משהו (הייתי חולה קצת, אחד המתנדבים רדף אחרי כל ארוחה עם כדורי מציצה לגרון, וביום האחרון הוא הביא לי את כל החבילה שלו ואמר כזה "בובלה... תקחי את זה! זה טוב לך!" הוא היה כזה הזוי) זה תפקיד מאוד מספק, את רואה תוצאות במקום, את יודעת שהם תורמים לבסיסים ועוזרים להם בכח אדם, ואת רואה את המתנדבים מאושרים ושמחים שהם תורמים לישראל בכזו דרך ישירה ובלתי אמצעית. כן - הדבר המרכזי הוא שאין לך ממש בסיס קבוע, אבל זה הדבר הכי שווה
את כל שלושה שבועות מקבלת קבוצה חדשה ומקבלת בסיס חדש, המון אנשים חדשים, את אף פעם לא נתקעת לשנתיים עם אותה מזכירה מטומטמת (שעושה עבודת קודש, אבל היא עדיין קצת סתומה...
), מכירה מלא חיילים חתיכים (חכי חכי שתגיעי לבסיס חיל אוויר ותאכלי עם כל הטייסים בסרלבי טיסה שלהם... איי). יציאות מעולות - חוזרים חמשושים, חמישי בהצריים את כבר בבית, סופ"ש ארוך... אני בטוחה שיש לך עוד שאלות, אני ממש אשמח לענות לך.

coolit

New member
ממממ..

ביאסו לי תצורה הערב.. ואחר כך אפילו שהיה נחמד- כבר לא היה לי כיף מספיק. כל הזמן זה מנקר לי מתחת לעור. הייתי השבוע 4 ימים במסע משואה-לתקומה והיה גם כיף וגם חזק ו.. מעולה פשוט! אני לא מתחרטת אפילו קצת שלא טסתי לפולין! רק מעצבן אותי שכ"כ הרבה כן טסו. אני בדילמה קלה. :[[[[[[[ ואני מאוהבת. ואוף. אוף. אוף. והמטפחת שלי אצל ידיד שלי שמאוהב בי ואוף כבר אוף. תראו איזה חמוד אני.

למעלה