, כי צריך.

tamarosh

New member
בארוווווווווווור!

גולדי. הוא היה איתי גם בכלכלה פסיכולוגיה, מה הוא משחק אותה. והיה חבר של חברה ממש טובה שלי. גם נמרוד שלוי, לא? או שהוא כבר לא שם. ושלא תעיזי להגיד מאיפה את מכירה אותי! [או שכבר אמרת?]

Miss Tika

New member
נראה לך שאמרתי?!?!

אמרתי שזה סיפור ארוך חח!!! כן גם שלוי, חמוווד. ועוד אחד בגלל שאני שיכורול קשה לי לומר (חזרתי מהחתונה של אחות של מרול היה צחוקין*) רגע מההה של מי גולדמן היה חבר פרטים עכשיו מעיד אני צריכה פאטיחם הדברי איחתי על זה1!!

AnGeL DoLlY

New member
וואו . :)))

איך נהנתי לקרוא את זה...אני ממש שמחה בשבילך שאת ככה ממצה את עצמך בשירות ונהנית בו זמנית. הלוואי עליי ככה עוד שנה וקצת (דצמבר 2008 היר איי קאםP:) בהצלחה גם עם הבחור ותשתפי יותר!! כבר לא שומעים ממך

Miss Tika

New member
אההההההההההההה :]]]]]

זה כ"כ יפההההההההה!!!!!!!!! שאני אשתחרר ואת תתגייסי
אולי נהיה בבקו"ם באותו יום מי יודע חחחח איפה איפה דצמבר 08 באמת (סתם יש עוד ים זמן) אבל תודה בובי, אני לא דואגת לך בטוחה שיהיה לך טוב. את במיונים למשהו? ובקשר לבחור, קשה לי לשתף כי זה עוד לא משו ברור... אפילו לי אין מושג כ"כ מה הולך וגם בגלל שזה בסיס וזה, אז עוד יותר. אבל אני בכיף אספר לך לא בפורום :]

GoOni

New member
איזה כייף לך:]

נשמע ממש מדהים. באמת. תזכירי לי מה התפקיד שלך?

Miss Tika

New member
חפרתי לך למטה כששאלת במנילה מה זה...

תקראי! השקעתי! אני מאבחנת מדעי התנהגות (אני שונאת לקרוא לזה ככה אבל ככה זה במנילה כתוב) אבל אל תסיקו מזה עכשיו שזה תפקיד ורוד כי אני נהנת בו... זה העניין בצבא. יכול להיות שאם מישהי אחרת היתה בתפקיד שלי במקום שאני נמצאת בו היא היתה סובלת לגמרי. זה תלוי בבנאדם, באנשים שאיתו, במליון דברים... אז לכו אחרי מה שבאמת מעניין אתכן. והכי חשוב פשוט תבואו בגישה טובה. כי באמת, שבבסיס שלי יש 5756880 דברים להתבאס עליהם. זה חור-על, 40 דק' מאילת, לוקח לי 5-6 שעות באוטובוסים להגיע לשם, זה באמצע המדבר, הכל מלא פודרה, יש חרא אוכל, המבנים ישנים כאלה ומעפנים. אבל אני באמת בוחרת להנות, וזה נטו עניין של בחירה. כי ברגע שהגישה משתנה כל הדברים האלה כ"כ לא חשובים. זהו, תפנימו, כל המתגייסות למיניהן.

GoOni

New member
קראתי וגם כתבתי לך תודה../images/Emo13.gif

זה נשמע לי כמו תפקיד שממש יתאים לי, נראה לי שאני אסמן את זה ראשון.

SuGaRBabe1

New member
איזה כיף לך שאת נהנית בצה"ל

באמא שלי... הלוואי שהייתי נהנית כמוך... עד מתי??!?? [שתקו מותר לי]

Oo The Gush Oo

New member
קוּצ'י קוּ קטןןןן!

איזה כיף שטוב לך, זה חשוב. ככה השירות עובר בנעימים ומהר. ובחור, וואי. זה חדש. בהצלחההה =]] התגעגעתי אלייך!!

../images/Emo32.gif בנות עם פירס ../images/Emo27.gif

אז ככה, כבר שנתיים אני מפנטזת על פירס בלשון! כשהייתי בבצפר זה היה די בעייתי [לא הרשו פירסינגים], ואני וחברה אפילו עשינו הסכם שנעשה ביחד ביום של הבגרות האחרונה. ואז ראינו איך עושים את זה!!!!!!!!1, והשתפנו. עכשיו אני קצת מתלבטת, היא הולכת לחדש את הנזם שלה ביום שישי, ואני מצטרפת אליה. *ממש* בא לי פירס כלשהו! אני לא יודעת םא לעשות או לא [כי לא בא לי שישפטו אותי לפני שמכירים אותי, ועוד יכניסו אותי לסטיגמה שהיא ההפך המוחלט ממני :/], ואם כן - איזה לעשות. בכלליות אני עדיין רוצה לשדר מראה של ילדה טובה [את מה שנשאר ממנה:p], שהורים ומבוגרים יאהבו. עכשיו, למי שיש פירס בלשון - עשיתן עם מחט? איך הייתה ההחלמה? עד כמה זה מסוכן? :| וכל טיפ שיש לכן לחלוק ולכל השאר בעצם - איזה פירס הוא הכי פחות... "מאיים" מבחינתכן? [מקווה שהבנתן את השאלה :S] ומה הכי פחות כואב / מסוכן?? :[[[[

MC SammY

New member
הממ

נשמע שאת לגמרי לא בטוחה בעצמך. כאילו, למה את רוצה בכלל לעשות פירסינג אם כלכך איכפת לך מה הסביבה תחשוב? בכל אופן, בקשר לכאב-אני כבר אומרת לך שזה אינדיווידואלי לחלוטין. יש איזורים שנחשבים לפחות כואבים, אבל בתכל'ס-אי אפשר לדעת איך תגיבי. ובקטע של ה"מאיים"...תשמעי, כל עוד זה "קונבנציונלי" ולא איזה אנטי אייברואו או ברידג' או משהו כזה...מבחינתי זה סבבה. וגם ברידג' ואנטי אייברואו זה סבבה, רק שזה פחות נפוץ ומקבל נפח טיפה "מפחיד" בעיני הסביבה.

למעלה