יום שישי!!

יא'מכווערת אני מתגעגעתת :(

אני אצל חברה שלי ישנתי אצלה! ואועה אודליה תראי מאתמול בצוהרים לאט נכנסתי לשין אתמול בערב אני נכנסת דף שלם הספיקוו להגיב לי חחחחחחחחחח עד שהגבתי חזרה ואועה קיצווווווורכ יא'צוציק שלי :( בסוף לא לקחת ת'דיסק לצרוב לי חחחחחחחחחחחח יאללה בקטנות חפייייייף

בקטנעעעע מעלוופית שלייי !

תקשיבוו בנוות יש מצב מישהיו מתחברת אליי לאייסי ושולחת לי שיירם מהדיסק החדש של הבוייז !? למה עודלא הגיע אצלנו בעייר ! 199603142 פליזזזזזזזזז=//

בקשר לאודישן של אושרי

זה מהעונה שעברה של כוכב נולללד ! וזה מופיע כסרטון בכוכב נולד 3 תחפשי שוב אולי תמצאי !

אני יסביר לכם איפה אושרי נימצא בהוט

ויאודי אתם ניכנסים לערוץ 2 רשת ניכנסים לכוכב נולד עונה שלישית ואז אתם לוחצים על תוכניות ואז אתם לוחצים על התוכנית הראיושנה ומחכים עד שאושי מופיעה הוא מופיעה ממש לקרת ההאמצע ...

../images/Emo24.gif~ ב ו ק ר-----ט ו ב~ ../images/Emo24.gif

חעחעחע מקודםם התעוררתיי...לא מזמןן היה לי טלפון=( ועכשיו אני לא מצליחה להרדםם אזזז שיהיהה לכולםם בוקרר מעליףףףףףףף ושבתת שלוםם אוהבתת מלאלאלאלאללאאללאאללא

Baruush

New member
../images/Emo20.gif בנות זה לא יפההההה ../images/Emo20.gif

נשארתי אתמול במיוחד אחרי חצות כדי לפתוח שרשור
ליום שישי! ופתחתי אותו לפני שרן!!!! וכולם כותבים פה ולא בשרור שפתחתי! זה נשמע טיפשי אבל זה לא יפהההה =// שרן, לא ראית שפתחו כבר? תסתכלי לפני שאת פותחת..

מאמי../images/Emo10.gif כנסי

מצטערת לא עשיתי את זה בכוונה פשוט ראיתי שאף אחד לא הגיב כי זה היה בלילה לא הבנתי יום חדש... אז מאמי מצטערת !!! יאלה בנות טוסו להודעה של בר!!!!!

בנים בנות כנסו כולכם בהמוניכם......

חחחחחחח סתם רציתי לשים פה את האתר שלי כי יש קצת כניסות ומנהלות גם אם זה מיותר תשאירו גם ככה משעממם לי פה...חחחחחחח אז לעיניין... מי שלא יודע יש לי בן דוד שמשחק באלופה. קוראים לו תמיר בוסקילה והנה תמונה שלו עם עוד כמה מההפקה. הוא משחק שם שחקן כדורגל יש לי יס אז אין לי מושג מה הוא משחק בקיצור זה שעם החולצה הכחולה והפסים הלבנים-- זה תמיר! איזה חמוד!! חחח והאתר שלי [כמעט שכחתי] www.gameboysshoval.girlz.co.il הידעתם? נורא כיף לפתוח שירשורים!!!

ortal yosef

New member
הוא משחק את החבר של סער פדידה

וקוראים לו בסדרה "מוטי" נראה לי חח

ortal yosef

New member
חח נכון הוא שיחק גם בטלנובלה בע"מ

בתור המשוגע שאומר כל רגע "כואב לי" חח

../images/Emo207.gif

3 חברות באות אליי היום והן אוהבות את הגיים בויז ואנחנו עושות ערב גיים בויז ונעשה חידון ואסוציאציות ותחרות שירה של שירים של הבנים ונראה לי הולך להיות מה זה כייף ...

למעלה