אני יפתח עכשיו
M miri2102 New member 23/6/06 #66 בנות שאלה.!!?! אני לא הייתי בששוע ספר.!! ואני רוצה להשיג ת'ספר.. מאיפה אני יכולה להשיג אותו??
ש שרן מהשלישיה New member 23/6/06 #67 מאמי כנסי!! יהיה את הספר בסטימצקי!! אני בדקתי בחנות אחת בקריות הם צריכים להתקשר אלי להודיע לי מתי זה מגיע והם אמרו שמגיע אליהם עוד הרבה דברים של הגיימבויז!
מאמי כנסי!! יהיה את הספר בסטימצקי!! אני בדקתי בחנות אחת בקריות הם צריכים להתקשר אלי להודיע לי מתי זה מגיע והם אמרו שמגיע אליהם עוד הרבה דברים של הגיימבויז!
נ ננוופפרריי New member 23/6/06 #69 ואללה? זה יגיע לסציטמצקיטי? חח סציטמצקיטי .. אני לא יודעת איך רושמיים את זה חח קיצר מגניב כי אחות של חברה שלי עובדת שם אני יגיד ללהלהלהלה.. חחח יעני לה..
ואללה? זה יגיע לסציטמצקיטי? חח סציטמצקיטי .. אני לא יודעת איך רושמיים את זה חח קיצר מגניב כי אחות של חברה שלי עובדת שם אני יגיד ללהלהלהלה.. חחח יעני לה..
B Baruush New member 23/6/06 #83 ../images/Emo41.gif נו בנות, באמתת! ../images/Emo41.gif הפורום ממש מבולגן! פתחתן מליוןן אשכולות! תנצל"שו אל תפתחו כל דקה שרשור! איפה הנהלות שצריך אותןןן?!
../images/Emo41.gif נו בנות, באמתת! ../images/Emo41.gif הפורום ממש מבולגן! פתחתן מליוןן אשכולות! תנצל"שו אל תפתחו כל דקה שרשור! איפה הנהלות שצריך אותןןן?!
נ נוני לאהוב אושי New member 23/6/06 #90 ניצן\רעות\אופק .. אממ חיחיח אתם מוז מוזמנות לסדר טיפה את הפורום.. תודהה..
ד דעבולה New member 22/6/06 #4 ../images/Emo2.gif הוא מוכשר שחבל על הזמן לא ידעתי שהוא גם כותב את השירים
ד דניאלוש LOVE ביחוש New member 22/6/06 #5 איכססססססס מזעזע הוא מעפןןןן לא יודע לשיר ולא יודע לרקוד!!!
C Carmel hemi New member 22/6/06 #10 צודקת .. כמו שאתן לא רוצות שיגידו את זה על הבויז אז אל תגידו את זה עליו וחוצמזה.. הוא יודע לשיר ולרקוד ואין על זה ויכוחחחח =]
צודקת .. כמו שאתן לא רוצות שיגידו את זה על הבויז אז אל תגידו את זה עליו וחוצמזה.. הוא יודע לשיר ולרקוד ואין על זה ויכוחחחח =]
פ פושיק New member 22/6/06 #12 אני רוקדת כבר 5 שנים בסטודיו ואני יכולה להגיד לך שהוא רוקד מעולה לא פחות טוב מכל אחד מהגיים בויז