יום שישי!!

Carmel hemi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כן אני יודעת שהתלהבתי עם הסימנים בכותרת, אבל.. יש למישהו את האתר של טאור רקורדס? (tower records) אבל אתר בעברית?! אם כן שימו פה זה ממש חשוב.. תודה.. -כרמלושש-

Baruush

New member
../images/Emo20.gifאני יפרש- [אתן דוגמא]

תראי. זה המשפט הכי נכון בעולם.. תזכרי אותו טוב והוא יעזור. לכל דבר שקורה בחיים, גם אם הוא לא ממש טוב, יש סיבה. תנסי לגלות מה הסיבה ותלמדי ממנה. דוגמא: אם למשל את מתכננת ללכת להופעה של הבויז.. וברגע האחרון את נדפקת מחברה מטומטמת שלך ואת לא הולכת, את מתבאסת נכון? ואז במקום זה הלכתי להופעה שלי. והופעתי הכי טוב שלי וגם נהנתי. אחרי זה סיפרו לי שהיה חרא. והם היו לדקה וחצי והיה בלאגן. חיפשתי וגיליתי את הסיבה. ולמדתי :) תאמיני לי, זה מנסיון :)

טוששש

New member
חחחח לילה טוב לכולםםםם ../images/Emo25.gif

או בוקר טובבב לכל הישנונים..=] לא בא לי לישון (כן,אני מופתעת מעצמיי
) אני שומעת ת'דיסק
"תני לי סיבה לעזוב ללא מילה להשאיר כאב בלי שום סיבהה..." אוחחחח
אוהבתתת

תחלמוווו עלייייי ועל אושרי במיטה:)

חעחעחעחחעחעחע כפרהה אני עליוו[ שיהיהה לכולםםםם לילהה מעליףףףףףףףףףףף תשנווו טובבבב מממ.. בקיצצ?! !אוהבתת אותםם מלאלאלאללאלאלאלאלאלאלאלא באליי עלל שוקו שניה נילך להביאא

Baruush

New member
../images/Emo20.gif חלומותת גיימבוייזים גמלכםם

ואם כבר אז תחלמו גם עליי ועל דמדםם יחד מתחת לשמיכה מחובקים עם המזגן הקריר.. ברררררר... ועכשיו גמאני שומעת את הדיסק.. "אני כל כך רוצה להגיע לקצה.." ואולי אני יפרוש למיטהה

Baruush

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב יפה שלייי =]]

למרות שדיברנו באייסיי :][:

../images/Emo163.gif בווווווקר ~ אוווווור ../images/Emo163.gif

אז אני קמתי לפפני רבעע שעה התקלחתי והנני כאן
מה שלומכם? מה קורה? מתי התעוררתם? היה לי אתמול כיף רצחחח (:) הכרתי מלא ילדיםםםם
הקוצוור שבתת שלום ויומטוווב ובוקר טווב
לאאב יוו אולל
אה, מי שעדיין אין לי אותו באייסי - 296685303 :]

מחר יש יומולדת לאושרי סיסו תפתחו

לו שרשור עם ברכות והכל היי'תי פותחת לי שרשור אבל אני חיי'בת לעוף מהביתתתתתת..צ'אוו ושבת שלום לכולםם..
אוהבת אתכם תמידדדדדדדד..

למעלה