חח תספרי חוויות ואל תפסיקו לשמוע תדיסק =] תהנו מאמי
ט טוששש New member 23/6/06 #106 חחחחחחח רעיון טובבב ../images/Emo9.gif אל תשכחי לספר איך היה!! תהנוווו
C Carmel hemi New member 23/6/06 #105 נו גמאני.. או שכואב לי או שאני לא מרגישה טוב \ צחקו צחקו אבל עשיתי בדיקות כלליות
M miri2102 New member 23/6/06 #107 שאלהה.!! החזירו לוי או די את כוכב נולד את האודישנים של כוכב נולד 2 באיזה קובץ אושי..??
M miri2102 New member 23/6/06 #109 אבל הסתקלי..ולא מצאתי אולי את יודעת באיזה דקה..!! איזה חוצפנית אני..
ט טלנובלה בדם New member 24/6/06 #112 כוכב נולדדדדדדדדדדדדדדד מי רואה?! בעד מי אתם?! בואו נדבר על זה פה=]
B Baruush New member 23/6/06 #52 ../images/Emo20.gif נו באמת בנותתתתת! ../images/Emo20.gif אל תפתחו על דברים כאלה שרשוריםםםםםםם! בשביל זה יש את שרשור ! אני מבינה שכמה מכן אוהבות אותו אבל זה פורום של ה- ג=י=י=ם ב=ו=י=ז! אז פעם הבאה אל תפתחו על כזה דברים שרשורים תכניסו את זה לאוף.. תודה =]
../images/Emo20.gif נו באמת בנותתתתת! ../images/Emo20.gif אל תפתחו על דברים כאלה שרשוריםםםםםםם! בשביל זה יש את שרשור ! אני מבינה שכמה מכן אוהבות אותו אבל זה פורום של ה- ג=י=י=ם ב=ו=י=ז! אז פעם הבאה אל תפתחו על כזה דברים שרשורים תכניסו את זה לאוף.. תודה =]
O ortal yosef New member 23/6/06 #71 צודקת חח אבל שאחת המנהלות תיהיה פה היא תדאג להכניס את השירשור לשירשור אוףףףףף