יום שישי!!

צודקתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

נכוןן זה ממש לא יפההההה ואל תגידו שהוא לא שר יפה ולא רוקד יפה...!

lihi50

New member
../images/Emo99.gifאעאהאה דניאלל../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

גאששש הואאא חתיךך לאללהההההההההההההההההההה
יאוווו אמאאא הוא כזהה מדהים

כל הבנות בכתה שלי אוהבות את

דניאל ואת הגיים בויז. זה ממש אחלה שכאילו אין ביניהם תחרות וכולם אוהבים את שניהם. שיהיה לכולם בהצלחה.

חחח..אצלי כולם לא אוהבים תבנים אבל

מה אכפת לי שיפקצו לי..ולגבי דניאל בכלל לא מדברים עליו...אבל הוא גם חתיך חבל"ז...

../images/Emo207.gif

בנווווווווווווותתתתתתתתתתתת חזרתי עכשיו ממהופעה הה מדהייייייייייםםםםםםםםם היה שווה לקום ב7 וחצי בבוקר וכל היום לרקוד לרקוד לרקוד ואם שכחתי אז לרקוד כל הגוף שלי תפוווססס אווווייי אל תצפו ממני להכנס לפורום מחר לפחות עד 2 וחצי בצהריים אבלל היה מזה כיף חוץ מהעובדה שנראתי כמו ילדה מפגרת הייתי עם צמות בכל השיער ואבא שלי הכריח אותי להצטלם ובחדר הלבשה צעקוו עלינו מללללאאא אבל היה מאוד מאוד מאוד כיף דרך אגב לא קשור אבל לחיפה לטאוור רקורדס לאא הגיעע הדיסק כי סבתא הבטיחה לקנות אותו להופעה היא הלכה לגרנד ואמרו לה שאין לאא פייר!!!! טווב טסתי לישון אני עייפה מחר בבוקר נעשה מתיחות שובבב כי הלכהה לי הרגלל!! אוהבתתת הכי הכי הכי בעולם סיוני גליה

בוקר טוב

ראיתי שבנות רשמו שיש ת'אודישן של אושרי בכוכב נולד ובדקתי בכל 5 המקבצים ולא ראיתי אותו אם מישהי יודעת או ראתה אותו באחד המקבצים אז תגידו לי כי יש מצב שהוא ביקש שלא יראו ת'אודישן שלו

תנסי להוריד אותו בקאזה..

אני הורדתי מהקטזה וזה עבד לי.. אם את לא מצליחה תכנסי לאייסי שלי (193672212) ואני אשלח לך את זה סבבה??

litalg06

New member
טוב אז בואו תראו איך היום שלי מתחיל

יש לי עכשיו הופעה עם החוג באיזה בית ספר יסודי בעיר... אני בלחץ כי הריקודים נראים זוועה
בעזרת ה' יהיה טוב... אממ.. השנה יש לי חמישה שישה ריקודים וזה כל פעם להחליף תלבושת וזה לחץ נוראי... אז תאחלו לי בהצלחה.. ואני הולכת להמשיך להתארגן.. יום טוב

למעלה