זהו עוף.

broken winges

New member
סתם משהו שכתבתי,אחר די

הרבה זמן שלא הצלחתי לכתוב משהו..: היא התעוררה ליום בהיר. היא הביטה בקרני השמש שריצדו על מיטתה בזמן שפהקה בעצלות. "התעוררת?" הוא אמר. לפתע היא נזכרה שבלילה הקודם הוא נשאר להשגיח עליה. הוא ישב על הכסא שליד שולחן הכתיבה שלה,לא נראה עייף בכלל למרות שהיא ידעה שהוא לא עצם עין כל הלילה. האם הוא באמת התכוון להרדם על הכסא? "מצטערת שלא אירגנתי לך מזרון או לפחות מקום יותר נוח מהכסא הזה לי, "אל תדברי שטוית" הוא קטע אותה. הוא תמיד היה מעט תוקפני,מעט אדיש,גאוותן. אבל היא ידעה שהוא הבחור הכי טוב שהיא יכולה לבקש. הוא היה נותן את חייו כדי שלא יקרה לה דבר. אז הוא מעט ביישן.ומסתיר את זה בתקיפות. אבל הוא הכי חמוד שהיא יכלה לבקש. "להכין לנו קפה?" היא שאלה בעודה מעבירה את ידה שוב שוב בשיערה,בניסיון לסדר אותו. "את יפה." הוא לחש לה. "מה?" היא צחקה.. "את יפה" היא חייכה. "לא צריך קפה..הכנתי לנו כבר" הוא אמר בה בזמן שהיא ניסתה להבין מאיפה המחמאה ההיא צצה,והביא מגש עם שני ספלי קפה. הוא הגיש לה אחד מהם "תזהרי,זה חם". "תודה" היא אמרה בחיוך. היא נשפה מעט על הקפה ולגמה ממנו. בידיוק כמו שהיא אוהבת. היא קמה להביא להם משהו ,ובשנייה שקמה ברכיה השבריריות קרסו. היא נזכרה שהיא נפלה אז והרופא אמר לה לא לזוז מהמיטה. בשנייה לפני שהשתטחה על רצפת החדר הוא תפס אותה,מחבק אותה חזק. "את בסדר?!מה חשבת שאת עושה?!" אמר לה בכעס,אבל היא ידעה שזה מדאגה. היא חיבקה אותו בחזרה והם נשארו כך למספר שניות. הוא עזר לה לחזור למיטה והניח את ראשה על הכרית. ראשה התמלא שוב במחשבות,בזמן שהיא בהתה בתקרת החדר. הוא התיישב בחזרה על הכיסא,לוגם מהקפה שלו ומדי פעם מעביר מבטים חפוזים בה. כך עברו דקה או שתיים.. "אוח..הכרית הזו לא נוחה" היא רטנה "לסדר לך אותה?" "אה.כן..לא.אה." הוא הביט בה. היא התיישבה על המיטה "זה מסוכן לך,הכי טוב שתשכבי!" הוא זעם. "שב".. היא טפחה על המיטה בחלק שנותר ריק מאחוריה. "את לא..אני לא," "שב בבקשה לידי" היא הביטה בו וחיוך קטן ריצד על פניה. הוא התיישב בחוסר רצון ועמד להגיד משהו כשהיא השעינה את ראשה על ברכיו. הוא השתתק. וגם היא..לא פצתה את פיה. הוא ידע שלמרות שהיא לא אומרת דבר,היא נהנית הרבה יותר להשען עליו ולדעת שהוא לידה. הוא לקח קבוצת שיערות מראשה והתחיל לשחק בהן. היא עצמה את עינייה. כשהוא לידה היא הכי בטוחה ורגועה שיש. יותר מזה,כשהוא שם היא מאושרת. היא פקחה את עיניה בבהלה. כנראה שנרדמה כי השעה הייתה מאוחרת. היא הסתובבה,חיפשה אותו. אבל אין לו זכר. האם הוא הלך? לא היה דבר שהעיד על כך שהוא היה שם. ומי הוא? לפתע זכרונה בגד בה. האם זה היה רק חלום? היא ניסתה לקום וכשלה. לא..היא עדיין פצועה. האם רק דמיינה אותו?. כן..כנראה. כי היא לא זכרה דבר מלבד אותו זיכרון של אותו בוקר. היא נעזרה במיטה וחזרה לשכב,מטביעה את ראשה בייאוש לתוך הכרית. היא הפנתה את מבטה לכיוונים שונים בחדר..מחפשת דבר מה מעניין ולפתע עינייה נעצרו. היא הבחינה על משהו בשולחנה. שתי כוסות של קפה.אחת ריקה,אחת לא גמורה. היא לא ידעה באמת למה אבל חיוך קטן קישט את שפתיה. היא לא ידעה מי הוא. אבל הוא תמיד ישמור עליה. והיא..בידיעה הזו,הייתה מאושרת.

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifזה ממש ממש ממש יפה.

עם קטע רגשני ומושימושי כזה אבל מהסוג שהוא לא קיטש ובצורה דרמתית. קשה לי להגדיר. רגשני...שתמיד יהיה מישו שם בשבילך.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifזה מקסים. ממש../images/Emo23.gif

בקטע שהיא התעוררה מה~חלום~/הזייה מה שזה לא היה..זה באמת עשה לי דמעות בעיניים, הזכיר לי כמה אני רוצה שיהיה לידי מישו שידאג לי. אז כותבת מדהים! כבר אמרתי לך את זה, הרבה. מוכשרת שלי=[ אוהבת אותך33333333>>>

מקסים^^

ממ.. את מקבלת הערות? יש משהו שמאוד הפריע לי - "היא קמה להביא להם משהו ,ובשנייה שקמה ברכיה השבריריות קרסו." מה היא באה להביא? זה מסקרן. את יכולה להפוך את זה לחלק מהעלילה. זה מרגש, את כותבת יפה.

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifממ יפה ../images/Emo13.gif

אבל היו כמה דברים שהפריעו לי, אין פסיקים, בכלל, אפילו במקומות שהטקסט ממשיך את שמה נקודה אני מציעה לך להחליף כמה נקודות בפסיקים, ככה שגם לקורא יהיה יותר קל לקרוא ולחבר את הטקסט "היא קמה להביא להם משהו" אם לא שמת לב, כמעט כל הטקסט כתוב בשפה די גבוה יחסית: מיטתה, שיערה,ברכיה,שולחנה וכו' יש שבירה כאן, שפתאום הטקסט נורא פשוט, אני מציעה לך לנסח מחדש את המשפט. "אה.כן..לא.אה." אין כזה דבר 2 נקודות, אני מציעה לך שהמשפט יהיה ככה: "אה...כן, לא, אה..." אני חושבת שכבר תביני למה ;] חוץ מזה, מדהים ^^

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifדי התבאסתי שאף אחת מכן לא הגיב

+ה לי באוף הקודם כי זה היה די משמעותי מבחינתי כי אני בתקופה של דכאונות ואני מרגישה לא יוצלחית ולא שווה כלום. רע. הכל רעעע! גם לרקוד אני כבר לא יכולה. אני שמנה וזה מכער אותי ומאיט אותי ואני כבר לא גמישה ולא כלום. כל החלום של קלאסי הלך לפח כבר ממזמן ואני לא יכולה להבין את זה....אם אני בקושי ממוצעת בג'אז...(כל מי שאמר לי שאני ממש כשרונית כבר לא יגיד את זה כי הוא ישקר! ואני יודעת שהם רק מרחמות עליי...החברות...) אז איך אני אהיה בקלאסי? וגם אין פה קלאסי! לעזאזל עם הריקוד!

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהיי היי! שקט את!

תקשיבי, כישרון לא בא ככה בדקה, במיוחד בריקוד! צריך לתרגל הרבה, אף אחד אלך מתחיל מרמה גבוהה, לאט לאט..תשקיעי, תתאמצי ותגיעי לתוצאות טובות=] בהצלחה
כל מה שצריך זאת אמונה.

../images/Emo24.gif

תראי, אם את תחשבי שאת שמנה אז ככה השאר יראו אותך. אם תהיי שלמה עם הגוף שלך ותאהבי אותו- אז כולם יראו את זה ויעריכו אותך. גם לי יש בטן 'קטנה', אבל אני מתייחסת אל זה כאל קישוטון קטן. אם מישהו חושב שאני שמנה [ואני לא] אז שיבושם לו. אני לא מתכוונת להרזות למענו. הממ.. בקשר לזה שאת לא גמישה יותר- אם מקודם היית גמישה, את פשוט צריכה לקחת יומיים-שלושה וממש לעבוד על הפיסוקים. בגלל שהיית לפני זה גמישה- אז זה יהיה לך הרבה יותר קל להגדיל יותר ויותר את הפיסוק. אחרי זה פשוט תעשי 3-4 פעמים בשבוע מתחיות של כ-10/20 דקות. בקשר לזה שכביכול את ממוצעת בג'אז ולא יכולה קלאסי- זה הכל בראש שלך. אחרים אומרים לי שאני רוקדת יפה, ואת האמת? גם אני חושבת ככה. ורואים את זה בריקוד, רואים שאני נהנת בריקוד, בגלל שאני שלמה עם הגוף שלי ועם היכולות שלי. אני בקלאסי לא הכי טובה וגם אני לא אהיה בלרינה. אבל לא אכפת לי ממש... כי אני עושה את המיטב שאני יכולה וגם את זה רואים. רואים שאני מתאמצת ומנסה להגיע ל100%. אני ממליצה לך גם לפעול ככה.

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifתודה כולן../images/Emo23.gif

פשוט בזמן האחרון אני רועה הכל רע כי קורים לי גם הרבה דברים רעים. בדרך כלל אני פשוט לא אומרת שאני שמנה אבל לא רזה ובגלל שאני רוקדת (כל יום...ריקוד זה בדם שלי.) ונגמלת מממתקים (=]) אני אוכל בקרוב שוב להגיד שאני רזה. ובקשר לריקוד..אני מתאמנת 7 שנים. רוקדת מאז כיתה א' ועכשיו אני עולה לח' והבעיה עם הגמישות היא שפעם הייתי מאוד גמישה. וספורטיבית. עד כיתה ה'. בו' עברתי דירה ולא ידעתי איפה ללכת לרקוד אז פיספסתי שנה ובמהלכה השמנתי מחוסר פעילות ומיתר ממתקים, הפסקתי להיות גמישה כי לא מתחתי את עצמי ונעשיתי עצלה כי לא עשיתי כלום. בלה. היום אני יוצאת למחנה של 5 ימים עם הקבוצה שלי שיש בה כמה חברות טובות שלי =] יהיה כיף למרות שאני מפונקת P:

shmeksit

New member
אני כל כך מבינה אותך..

גם אני רוקדת המון זמן, ריקוד ומוזיקה זה בנשמה שלי. והייתי מאוד גמישה למרות שרקדתי רק שנה אחת בלט אבל בכל שאר החוגי עדיין עבדנו על הגמישות. ואז בשנה האחרונה עברתי בערך ארבע חוגים בלי להגזים כי לא מצאתי את עצמי בשום חוג עד החודשיים האחרונים שהמורה שלי של השנה הקודמת חזרה. כך שממש לא עבדתי על גמישות למרות שבתחילת שנה הייתי במודרני. ועכשיו אני ממש לא גמישה, פעם ידעתי לעשות שפגאט, "לעבור" (למי שיודעת
), לרדת לגשר מלמעלה ועוד.. ועכשיו אני מפחדת לרדת לגשר ושלא נדבר על שפגאט. אז שנה הבאה אני הולכת לבלט למרות שאני לא מוכשרת בזה ולא ממש אוהבת את זה (אני בקטע זשל קיצבי יותר XD) אבל בשביל עצמי כי אני ממש רוצה להתפתח בתחום הריקוד ואני חייבת את הגמישות. כל ההודעה הזו הייתה בשביל שתציבי לעצמך מטרה, את רוצה להיות גמישה? תלכי לחוג שעובד על תכניקה וגמישות. את רוצה להרזות? לכי על זה. הכי חשוב שתיהי שלמה עם עצמך ועם מה שאת עושה ^_^ אממ זהו

Stinki Winki

New member
בעניין הגמישות

גם אני עשיתי הפסקות (למעשה כבר שנתיים לא רקדתי אבל שנה הבאה כנראה אחזור) ומניסיוני אני יודעת שכאשר מתחילים לעסוק בזה שוב אז נתפסים השרירים, אבל אז כל הגמישות הישנה חוזרת. ככה ש... אל תוותרי.

:]]]

די,על היום הזה,שהייתי עייפה,מאושרת,עצבנית,בוכה,צוחקת. אני לא יכולה להגיד יותר מדי. אבל יש רגעים,כמו הרגע הזה,שטוב. אם נכנסת,שרשרי רגע טוב שהיה לך היום.

למעלה