זהו עוף.

Stinki Winki

New member
תנסי[:

מקסימום תגידי שאת חייבת ללכת לישון כדי לקום מוקדם לבסיס או משהו, אם ישעמם נורא.
אני יודעת שאני לא הייתי הולכתO.O אבל אני זה לא את, למזלך. אולי תנסי להפוך את זה לדאבל דייט? (לא בדיוק הבנתי אם זה רק את והוא או את והוא וחברה ובןדוד או מה:S)

o0Invisible0o

New member
בסיס בשבת?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

אממ..לאלא..קודם כל, וויתרתי. פחדתי מדי.
אבל אולי שבוע הבא..או פעם הבאה שהוא יצא מהבסיס. בכל מקרה, מתי שזה לא יהיה..זה לא יהיה דייט..או דאבל דייט!! סתם אני וחברה שלי והידיד הזה שלה ובן דוד שלו..שהוא גם ידיד שלה. וזה יותר שפוי. זה גם מה שאמור היה להיות היום..אבל פחדתי. קיצר, אולי פעם הבאה.o_0 תודה על העזרה בנות.
ונעה..למה את לא היית עושה את זה?

Stinki Winki

New member
../images/Emo122.gif

מה אני מבינה בצבא (אז מה אם 2 אחיותיי עברו את זה ואחי עובר עכשיו?><) אממ בדאבל דייט אולי כן, אבל בדייט רגיל אני ממש הייתי מפחדת... כי אני כ"כ לא יוזמת. אני פשוט אשתוק כמו דג אם הצד השני לא יפתח שיחה...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gifגם אני!!

קיצר אז היום אני יוצאת..אבל זה אפילו לא דאבל דייט. זה אממ..כנראה שתי חברות שלי..ושני ידידים של אחת החברות. וזהו. זאת ההגדרה.
וזה מה שיהיה. סתם עוד ערב..להכיר אנשים חדשים וזהו.

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifהמחשב עובד. ../images/Emo12.gif

אחי גאון!!!!!!!!!!!!!!

Stinki Winki

New member
האא*0*

ניצחתי פעמיים בסוליטייר עם ניקוד לאס וגאס ומשוך אחד!!!*0* (זה בערך הרמה הכי קשה פה...) אה כן, ולא ישנתי. *O*

LaLaPoP

New member
קומונה חדשה! (בערך) שווה להכנס!!

|לינק|http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?CommunaId=%208904%20|סלינק|

FOBgirl

New member
There's no such thing as Dogs. ../images/Emo11.gif

שמעתי את זה בהי הי אמי פאפי יאמי... Oh, forget about it. ישלי מצברוח טו ספיק אינגליש. Would you like a CUP OF TEA?!!?!?!?!?!?!?! לא, דנה, לא. באלי ספרייט. אפצ'י. יומטוב לכן^^

למעלה