זהו עוף.

roni727

New member
מזל טוב ^^^

אבל לא הבנתי... "אני אתקשר לכמה בנות ואתכנן משהו קטן" תתכנני מבחינת תארגני לעצמך משהו ליומולדת? בחיים, אל תעשי כזה דבר =/ אפילו אם זה גורם לך להרגיש טוב אם תארגני לעצמך, זה מוציא אותך נואשת ומסכנה כלפי אחרים, משהו שאת ממש לא וגם לא רוצה להיות נכון? תסמכי עלי, לא ארגנו, לא נורא... תתקשרי לחברות ותזכירי כדי לקבל מזלטופ אבל אל תארגני כלום. מישהי קרצייה ברמות, שכל אחד ואחד מהחברים שלי שנא בלב אבל לאף אחד לא היה הלב להגיד לה[עד שכמובן היא עשתה את הבלתי נסלח, עזבי סיפור ארוך..] חוץ מאיתנו, החבורת ילדים שהיא הייתה נדבקת אליהם אפילו אם הם נתנו לה רמזים שהיא לא רצויה[ואגב הילדה פשוט אטומה.] היו לה עוד שתי חברות די טובות, ששכחו את היומולדת שלה ולא התקשרו לאחל מזל טוב. גם אנחנו שכחנו, כי זה היה בתחילת חופשת פסח וכולם התחילו את החופשה בסבבה. מסתבר, שאף אחד לא התשר לאחל מזל"ט, אז מה היא עשתה? התקשרה לכל האנשים שהיא מכירה, אלי, אל כל הבנות מהחבורה שלנו, בערך 6-7 ילד מתוכן 4 בנות, התקשרה לכולן כולל לחברות ששכחו והזכירה את המסיבה. כבר אז, היא נראתה נואשת, אבל אז הגיע השיא. היא ביקשה מאחת מאיתנו לארגן לה מסיבת הפתעה, למה? אין לי מושג. אולי אצלה זה יעשה לה הרגשה טובה, שהיא אירגנה לעצמה מסיבת הפתעה לכבוד היומולדת, אבל אנחנו פשוט לא האמנו לאיזה רמה בנאדם יכול לרדת. אחר כך כשנודע לה שכל מי שהיא התקשרה אליו יודע על זה, היא אמרה שאת הקטע של מסיבת ההפתעה היא אמרה בצחוק, ולא התכוונה אליו באמת. מעניין שהיא לא אמרה את זה ואשכרה לא חשבה על זה שבאמת אותה הילדה הייתה יכולה לעשות לה מסיבת הפתעה.. אבל בינינו, על מי היא מנסה לעבוד? אז אני מציעה לך, אל תרדי לרמה נמוכה. תצאי גדולה.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifזה בכלל לא קשור ללרדת לרמה 'נמו

+כה' אז לא אירגנו לה מסיבת הפתעה, אולי הם שכחו /היו בעיות או שפשוט לא הסתדר זה שהיא רוצה לארגן משהו ולהיפגש עם כמה חברות לחגוג את יום ההולדת שלה זה ממש לא לרדת לרמה נמוכה /: עדיף להתקשר לחברה להזכיר לה שיש לך יומולדת ושתגיד לך מזלטוב? זה לא נשמע לך קצת יותר נואש? ><

roni727

New member
להפגש עם כמה חברות זה לא נואש

לארגן לעצמה משהו כמו "אולי ניפגש בבית קפה ותביאו לי מתנה ובלה בלה בלה.." זה נואש וזה למה שהתכוונתי. ולהתקשר זה מה שהיא רצתה לעשות ><

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifכן, אבל היא לא אמרה שהיא מתקשרת

אליהן לארגן משהו כדי שהן יביאו לה מתנות, היא רק רצתה להתקשר כדי לחגוג איתן^^

ינקיפנק

New member
חזרתיי!!!

מהמחנה.. היה די כיף, זה היה יותר כמו לימודים, אבל היו שם מלא בנות נחמדות. ועשינו קאנו בירדן, ומישי דפקה לי משוט ברגל, ויש לי שם סימן כחול שחבל"ז... וכל הזמן נתקענו בעצים. היה כואב ומהנה.

אנבלייי

New member
../images/Emo12.gif

עשיתי ביקיני ווקס
זה ממש לא כאב
והוהוהו!@!#!!1 אני חלקלקה ^^

Stinki Winki

New member
החיים יפיםDD:

אתן לא חושבות? (אל תשימו לב אליי, פשוט בפעם הראשונה מזה שבוע אני מצליחה לפתור משהו במתמטיקה
)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

כאילו בליינד דייט. כאילו..לצאת עם חברה, ניסיון שידוך ובן דוד שלו..או משו כזה.
כאילו..שזה לא יהיה דייט.. עם מישהו שהמכנה המשותף היחיד שידוע עליו הוא אלאניס.XDDD כן או לא?

o0Invisible0o

New member
למה כן?../images/Emo7.gif

אבלאבלאבל..פאדיחווווווווווותתתתתתתתת!!!!!!!

DaRk ShinES

New member
אבלאבלאבל

מה יש לך להפסיד?
את לא מכירה אותו- אין לך מה להפסיד אם תנסי. לא אכפת לך מה הוא יחשוב וזה.. אז את יכולה אולי רק להרוויח

o0Invisible0o

New member
אני מפחדת. ~.~

ואני אשתוק כל הזמן.
וזה יהיה מביך נורא..והערב לא יזוז. וזהו.:X אז אז..אני אפסיד את הערב הזה!!
זה מה שיש לי להפסיד.
סתם נו..

למעלה