זהו עוף.

mirymoo

New member
חזרץי מהמחנה

היה ממש כיף......... עשיתי חולצה עם פרה...אני אצלם את זה..אממ כן.. מרתק.

אנבלייי

New member
אז הלכתי לגיניקולוג הארור!

הוא אפילו לאבדקאותי, הוא רק אמר שאיןלי תסמונת הלם רעלי TSS כי אם היה לי הייתי כבר מתה
ושלח אותי לעשות אולטרסאונד ובדיקות הורמונים, ואמר שאם יש בעיה נטפל בה ואם אין אני יכולה לקחת גלולות, ווהו, ו..אה.ה.זהו. בינתיים אני אמשיך לשפוך דם בכל מקום. נראלי שעודמעט ייגמר לי הדם בכל הגוף. הידד!

broken winges

New member
איזה גניקולוג נחמד :\ ../images/Emo122.gif

:[ תרגישי טוב. העיקר שזה בטיפול זה באמת מסוכן לך להמשיך ככה. מקווה שהמצב ישתפר

Blue Pencil

New member
לפחות אין חדשות רעות.:]

אני בטוחה שבקרוב הכל יסתדר, תחזיקי מעמד.

think shon

New member
פריקה מעודדת הומוהיםPPP:

אומשו. קבלו: אני רואה אותך. אה,אני אשכרה רואה אותך!! מעצבן אחד. כן,אתה מעצבן! אז אמרתי שאני אוהבת אותך,ביג דיל. עכשיו אני שונאת אותך. לא,אתה לא בא להתחנף אליי עכשיו! לא רוצה להיות ידידה שלך. מה תעשה לי, הא?! אם הייתי יכולה הייתי עושה אותך הומו. באמת! מה רע,עוד הומו בעולם? לפחות לא היית גורם עוד כאב לבנות. הלוואי שאני אכיר מישהו יותר טוב ממך. אני יודעת שאתה אוהב אותי. אבל אתה גם מפחד ממני,שפן שכמוך. במקום להתגאות בזה שיש לך חברה כמוני, אתה בורח ממני. אתה נפרד ממני בטענה שאנחנו לא מתאימים. לך לעשות שעווה להראל סקעת,זה מה שיש לי להגיד לך. אם היית קורא את זה עכשיו בטח היית בוכה. או לפחות נהייה חיוור. ארר,איך בא לי לקחת לך ת'כובע המזעזע שלך ולרוק עליו. ואז תחבוש אותו על הראש ותהייה רטוב. יאאי!! רציתי לפרוק ברמה יותר בוגרת,אבל לא יצא. מה לעשות?! לא יצא!! לא יצא ולא יצא! נה-נה בננה! כן,אתה מעצבן. מעצבן אחד! אני רואה אותך,אני אשכרה רואה אותך!

broken winges

New member
*הומואים.

מדובר על ניב? אל תתני לבנים להרוס אותך. אבל לעצבן אותך כן,כי אז תוכלי לעצבן אותם בחזרה ^^

Karin917

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מתוך הבלוג של ז'אנה-http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=164437 "בערך ב3 קארינה התקשרה אליי והלכתי לקניון. היא הייתה צריכה להחליף איזו חולצה.. דאמט אני לא אלך איתה שוב לשום חנות. לעזאזל עד שהיא לקחה זיקוי עבר חצי שעה.. אחר כך היא הלכה לזארה לבדוק אם יש שם משהו, לעזאזל הכל שם ב80 שקל ומעלה 0.0 צריך להיות טחון בכסף כשי לקנות שם. מדדתי מחוך, זה הדבר היחידי היפה שמצאתי שם, והוא באמת היה יפה, רק קצת גדול עליי. אחר כך הלכנו בחזרה לחנות ההיא ועד שהיא מצאה לעצמה חולצה עברה עוד חצי שעה.. קיצר הייתי איתה שעה וחצי בחנות! אה והיא לקחה סתם איזו חולצה (והיא רוצה להחליף אותה שוב!) לא קארינה אני לא אלך איתך להחליף את החולצה! מצידי תתרמי אותה לנזקקים, תנגבי איתה רצפה, תתפרי ממנה וילון אבל אני לא אלך איתך להחליף אותה!!!" [-בכתב ענק] ז'אנה-גם אני אוהבת אותך
זה היה בצחוק.. אני לא מחליפה אותה:[

Blue Pencil

New member
~+~

האהא. מלאך. כמה גאוני.
בכלמקרה, למישהי יש קישור לאתר שמציירים בו ובסוף יוצא סרטון? נו זה שהפורום היה מפוצץ בסרטונים שלו><

טריגר

אני רוצה למות. נמאס מהכל..רוצה פשוט שאלוהים יקח אותי איתו ויתן לי לנוח כל מהעולם הזה. מוות,זה מה שיקרה עם הם אל יעשו משהו כדאי להציל אותי. אני רוצה לברוח מהבית,לברוח מהעיר. מישהו קרוב עליי מזמין אותי אליו? מתישהוא..רק לא להיות פה.איתם

broken winges

New member
:[..

תנסי להתמקד בדברים אחרים. לעשות דברים שאת אוהבת. לשמוע מוזיקה,להיות במחשב,לשיר,לרקוד...כל דבר.. אל תתני לזה להתשלט עלייך. אל תשימי עליהם יותר מדי,תתעלמי..אל תתני להם לפגוע בך או לגרום לך את הרצון לפגוע בעצמך,הם ממש לא שווים את זה. את מדהימה ועצוב לי שאת מרגישה ככה :[ ואין לי הרבה איך לעודד אותך,אבל כמו שהרבה פה אמרו,בסוף תמיד טוב,ואם עדיין לא טוב זה אומר שעוד לא הגיע הסוף :]

../images/Emo214.gifלהללההלה ^__________^

אני מאושרת, יש לי 2 דיסקים חדשים של רד הוט. ויש לי טופ ירוק
ויש לי מישהו שאוהב אותי.
והוא מנגן לי רד הוט
ואני אוהבת אותו קוקלוקללו

למעלה