ותפוחי אדמה^^

Blue Pencil

New member
"איפה הם גרים?" "ליד חדרה"

"יש שם קטיושות?" "רק היום נפלו שם שלוש
" נסענו לבקר חברים שגרים ליד חדרה. ישבנו על ספסל הנדנדה ודיברנו. אזעקה? לא ברור; כולם קופצים בשניה הראשונה ונרגעים. 'זו אזעקת שווא'. בכל זאת, זה מפחיד, בואי ניכנס הבייתה. בום. אין לנו ממ"ד. שנעמוד ליד השירותים? זה האיזור הכי מוגן; שנרוץ למקלט? המפתחות אצלנו. אבל זה נגמר. לא יורים עלינו בלילה, הם לא רוצים שנדע איפה הם. מישהו רוצה לבוא לישון אצלנו? ולחשוב שהצפוניים יותר סובלים את זה כבר כמעט חודש.

Karin917

New member
בדיוק מה שקרה לנו!

אבל אצלנו זה היה באמצע הארוחת ערב במרפסת אז לא כולם רצו להכנס לתוך הבית והעדיפו להמשיך לאכול

mirymoo

New member
שאלהלהלהלהלהללהלה../images/Emo13.gif

אני נוסעת היום לעזריאלי ואני רוצה לקנות אולסטאר מיוחדות כאלה, לא סתם בצבע אחד. אתן יודעות אם יש?..ואיפה

Little Chiwawa

New member
אם לא נסעת כבר

אז יש בחנות של דיזל..אני זוכרת שקניתי את זה שלי שם=] ובתכלס..פשוט חפשי..יש מבחר די גדול של חנויותP:

mirymoo

New member
תודה..

יש שם מיוחדות????(ואני לא מתכוונת לאלה עם הפסים הצבעוניים שיש בכל מקום) ואיזה מחיר זה??? אהה!!!!!! מתקפת שאלות!

Little Chiwawa

New member
אם את רוצה את המיוחדות

שאני די בטוחה שיש שם.. זה בטווח מחירים בין 200-350 אם אני לא טועה...

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifמוחעחעחעחעחעחע

השתלטי על המחשב של קרובי בגדרה XP" הבטיחו לי בית קטן בלי מזגן
וזה מקום ענק
[קארינה לאהתקשרתי כי אמא דחפה את הפלאפון לאנשו.....אחפש אותו מחר P:]

broken winges

New member
יאיאיאי אולי את לידי!(אני גרה בגדרה

) יש לך מושג באיזה רחוב זה? :] נכון שגדרה זה חור ? :\ אניווי אולי יש סיכוי שאני מכירה את הקרובים שלך! איזה מאגניב,מישהי בגדרה. לא נתפס -_-" XDD

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifאני באשדוד

סתם קפצנו אליהם, לשמוע על ימיהם הראשונים בישראל ><"""

../images/Emo47.gifכנסו לצ'אט צומי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה