ותפוחי אדמה^^

קטיושות איזה פחד.....=/

שמענו היום 5 בומים ואחד החלונות שלנו התנפץ בגלל הבומים....יאא איזה פחד...מזל שביום ראשון אני נוסעת לאילת שם זה כמו מדינה אחרת..הייתי כבר בחופש באילת אבל מה רע להיות עוד פעם :p

יש לי שרשרת עם תליון דולפין מפימו!

ולכן אין! למרות שאני יכולה למכור
יש תרנגולים, דגים, דולפינים, חתולים ועוד תכשיטים אחר ומקסימים. מפימו. כי דודה שלי מוכשרייה. מישהי רוצה לקנות?

הייתה הפצצה מתוכננת במושב רשפון

+
"היי, זוהר, את לא גרה שם?" יפה שזכרת
ממש קרוב לבית שלי. למעשה, הבית שלי הכי קרוב למקום. ומצאו סליק. מעל זה היה הפעוטון שלי (ושל המושב במשך חמש עשרה השנים האחרונות). והרסו לי זכרונות של שנה בשביל הבניין החדש שבנו
(לא הפצצה מלבנון/ סוריה. רישפון במרכז>< הפצצה מתוכננת).

אה, עדכונים וכאלה?../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

אז אתמול טיפה התמוטטתי?
הורים טוענים שזה מתשישות או וואטאבר. אני פשוט הרגשתי ממש רע, כאב ראש נוראי בחילות צמרמורות.. כל העסק
. אבל ישנתי 12 שעות בבוקר כזה, אז טוב. אבל טיפה נתפס לי הצוואר
. ועכשיו שוב טיפה כואב לי הראש אז נלך לשתות מים. *הולכת לשתות מים* *חוזרת* אוקיי, איימ באק. אז היום הלכתי לקנות דברים לביצפר וזה היה ממש כיף. קניתי קלסר של טינקרבל ויומן של פו הדוב, ועטים וקלמר ותיק יפהיפה בירוק זית משובץ כזה? אני גורמת לו להשמע מזעזע אבל הוא כ"כ לא:).אז נשארו לי רק ספרים וציוד למגמה. אוף, מחכה לי שבוע ממש עמוס
. מחר אני הולכת לישון אצל חברה ואז אני נוסעת לקרית אונו. ביום שני בערב אני כמעט בטוח הולכת לישון אצלי תאאאאאאאאאמי ואבייייייייייטל
. ביום שלישי יש לחברה שלי יומולדת אז אני רוצה לקחת אותה לאכול איזה פיצה או משו
, בהנחה שאני לא אהיה עייפה. ואז ביום רביעי אני עושה פן
, וביום חמישי - המפגשפקניק!הודעה עליו תבוא מחר מחרתיים.:) קראת? לאיזה מגמה אני הולכת?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifקראתי, אבל את לא

רשמת לאיזו מגמה
איזה יומן של פו קנית? בגווני אדום כזה עם תמונה שלו באמצע? אם כן אני גם קניתי כזה
ותרגישי טוב ^^

lady blak

New member
../images/Emo45.gifפו,שליטעעעע!!

:-O,קניתי יומן כמו שלך!!!,של פוהדוב השאווה!! פו!"ץעשה לי צנצנת דבש!!!!|מתה|*טובלאברצינותאנילארוצהלמותמהר!!*

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifפו לגמרי שליטה../images/Emo99.gif

[יש לי כבר מכיתה ד' יומנים של פו הדוב, של פלפוט, רק בעיצובים השונים שלהם..כמעט כולם מקסימים D:]

כןכן, כזה!../images/Emo54.gif

אני יודעת שלא רשמתי
. אבל כתבתי פה הרבה פעמים...
. בכל מקרה, דפנה צודקת. ותודה:)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gifקרית אונו? מתי? למה ?כמה?

מתי אני פוגשת אותך?
את יודעת כאילו שזה 10 ד' ממני..כן?
תרגישי טוב..!
מה זה פה? וואי. תמיד המפגשים שלכם יוצאים על מפגשים אחרים שיש לי..
אבל הפעם אני במילא לא יכולה לבוא לאף אחד מהמפגשים..

בוב../images/Emo23.gif../images/Emo54.gif

האמת שאני דווקא כן יודעת ואפילו יש מישהו בצוות שלנו(אל תשאלו כי זה לא יעניין אתכן
) שגר ביהוד. ואני תמיד חושבת על זה שאת גרה שם ושאני צריכה לבוא אלייך מתישהו כי יש מפה אפילו אוטובוס ישיר ליהוד
. נקבע מתישהו:) נו אוף! יום אחד את תבואי למפגש
.

broken winges

New member
כןכןכן אני יודעת אני ידעתי!

אדריכלות(איך כותבים את זה ><?!) אניווי תרגישי טוב
תזהרי והכל כדי לא להחמיר את זה. ואם לא תרגישי טוב אז אל תכריחי את עצמך ללכת בכל זאת כי זה יכול להחמיר לך את המצב והכל..:[ תהני לך:]]] ונתראה |בע"ה| במפגשפקניק!ואת עדיין תהיי עם פן נכון?!?! יאההה :]]]] אוהבת אותך

גם את גאון שלי!../images/Emo23.gif../images/Emo54.gif

טנקיו:). ואממ אני לא יכולה לא להכריח את עצמי ללכת, כיכי אני חייבת!
ונתראה בטוח במפגש
. אני אכן עדיין אהיה עם פן:). לאביוטו

../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif איך אני אוהבת לקנות ציוד לבצפר../images/Emo99.gif לי יש יומן של הפנתר הורוד^^ וקלמר שחור קשוח../images/Emo11.gifואני צריכה עוד לקנות תיק וספרים ועוד כל מיני שטויות.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifחזרתי הביתהDDDDDDDD:::::

לקטיושותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת|ריר|
היי?

broken winges

New member
אעאעאעא

למה חזרת?! המצב לא נרגע :[[[[ טוב תזהרי וזה :[[. אבל אני מניחה שתמיד הכי כיף והכי נעים זה הבית :] דברי איתי :[ את לא מתחברת לאייסי ואם את עושה אייסי חדש אז שלחי לי במסר או משהו את המספר :[ אני מתגעגעת. ונכון שתגיעי למפגשפיקניק?!:[

Karin917

New member
תמיד תהיתי אם למישהו בכלל אכפת ממני

ואתמול קיבלתי את התשובה-לא
חזרתי הביתה! באוף הקודם אמרתי שאני לא נהנית שם [אצל הדודים] אבל יותר מאוחר זה השתפר והיה נחמד. אם היה לי בגד ים אז זה בכלל יכל להיות מעולה! בזמן שלא הייתי בבית קיבלתי מכתב מהמודיעין ואני מוזמנת למבחנים בעוד כשבוע וחצי. כדאי ללכת?

למעלה