סוף סוף התחלתי לעשות מה שרציתי :] צבעתי את השיער לאדום(אפילו שלא ממש שמים לב כי השיער שלי כהה והצבע לא ממש נקלט עליו), קניתי ושמתי לק שחור ולאמא לא היה אכפת(בד"כ היא הייתה צועקת עליי להוריד כל לק אלא אם כן הוא ורוד -_-" או שקוף). עשיתי חור שני-ופה יש קטע מוזר כי זה בא מאמא שלי!אמא שלי רצתה לעשות לעצמה חור שני ואני באתי איתה בתנאי שגם אני רוצה ושלא תחשבו סתם חור שני,היא רצתה הליקס(שזה חור למעלה באוזן) אמא שלי!רצתה הליקס!אמא שלי!זה כללללל כך לא היא.. אבל לפחות עכשיו יש לי רשות ממנה ואולי כשאני אהיה אצל אבא אני אעשה :] ויש לי מכנס חדש(מתרחב ויפה שאני כנראה אלבש ליום הראשון) ושתי גופיות חדשות ויצאנו עם אמא לרחובות ואפילו נהנתי!ובקרוב המפגשפיקניק ושבוע אצל אבא מה שאומר תל אביב וחנויות בגדים!!!DDDDDDDDDDD::: ובקיצור,סוףסוף טוב לי :] והתחלתי לעשות דברים בחופש הזה ^^ ה' אני נשמעת כל כך פוזאיסטית לק שחור-שיער אדום-חור שני אבלאבל זה משהו שרציתי מזמן ואני לא כזו ;[ תגיבי |אניכוסיט| אם קראת(כי את כוסיט וזה )
חור שחור ושיער אדום,אימא חראית לא מרשה לי,גמלמפגשפיקנייק היא לא מרשה..,בהתחלה היא הרשתה ואחרי זה התחרטה הסכימה והתחרטה ואני אנסה לשכנע אותה שוב....,רוב הסיכויים שאני לא באה אבל אולי כן...
אני שוהה בבית של חברים של אמא בפתח תקווא(אתם יודעים נהריה דיי מתה וזה) ולא מזמן החתולה האהובה שלהם נעלמה. החתולה הייתה ממש חשובה ואמא של חברה של אמא שלי שהיא כבר מבוגרת ממש מתגעגעת , אפילו יותר מכולן.. אז עכשיו החברה של אמא שלי החליטה אוליי לעשות לה הפתעה ולקחת עוד חתול צעיר( חודשיים משהו כזה,..) אם ישהי יודעת איפה אפשר למצוא...(הם אוהבים פרסיים אבל הם יקרים וזה..) אוליי למסיהר שיגיד לי...תודה
המירוץ יפתח פעם בשבועיים ביום שבת. האיקון של הפינה יהיה -
חשבתי לעשות בשעה 1 וחצי, אם יהיו לפחות 5 משתתפות אני אפתח ^^ אז תשרשרו - תתחדשי^^ משתתפת D: למי שיכולה ואם אני אראה אין הענות אז אני אחליף את השעה. אז יאלה בלאגן ;]