ותפוחי אדמה^^

think shon

New member
האהא

בימי שישי ה13 הם שותים דם חתולים ואוכלים חתולים בבתי עלמין,ואמרו שגם ב6/6/06 הם עשו מסיבה גדולה של דם חתולים...

אני מזועזעת!!! איך אפשר לעשות דבר

כזה?! זה כ"כ מרושע!! אמאלה,אני אפילו לא יודעת מה לרשום=[ איך אפשר להיות כאלה חסרי רגשות??!

mirymoo

New member
אויי נו באמת...

''הכת'' הזאת זה סתם בני נוער משועממים שרוצים להיות בולטים ולעשות את עצמם מיוחדים ואז הם מתחילים להתלהב ולעשות דברים מטומטמים ... ואז הם מרגישים מיוחד או משהו.. בקיצר הם לא באמת סוגדים לשטן אלא סתם משעמם להם והם רוצים תשומת לב. והחתולים-

think shon

New member
לא מעניין אותי ממש אם הם סוגדים לשט

+ן באמת או לא,מה שמעניין אותי זה למה לעזעזל הבית משפט נתן להם ללכת הביתה אחרי שהם מתעללים רוצחים ושותים את דמם של החתולים?!!

mirymoo

New member
כי בבית משפט כנראה

אין חוק נגד שתיית דם..
החתולים המסכנים

InvisibleTouch

New member
הוא מנשק מדהים.

אני חייבת להעיף אותו. ויש לי דייט עם מישהו אחר היום><.

איזה חיים מסובכים יש לסאפיר../images/Emo3.gif

איכס, לירון (וכן, אני אזכיר את השם שלו כל פעם שנדבר על נשיקות). למה להעיף?

think shon

New member
הולכים להפציץ את תל-אביב

ככה אמרו בחדשות. טוב נו,אז ככה אמרו את זה: נסראללה(או בנלאדן,לא הבנתי בדיוק מי)אמר שאם עוד פעם אחת נפוצץ את ביירות הם יפציצו את תל אביב. איזה כייף:) (NOT)

הוווווי =[

מקווה שלא יגיעו לדרום =/ או ש.... ביי ביי ישראל, אנחנו טסים לארף אחרת P:

lady blak

New member
טילים בחדרה איזה פחד../images/Emo10.gif(((((((((

איזה פחד!! כל הבית שלי רעד!,אין לנו ממד אבל יש מקלט בקצה הרחוב שלא מספיקים להגיע עליו! כנראה הולכת לבת ים
,איןלי כלכך מה לעשות שם... איזה פחחחחחחחד!! כל הבית רעד כל הבית!!!!!!!!,איזה פחד... *ספיר,שחכתאותירקמהשלוםרקיעאתשואלתהא?,רעהשכמותך!,טובבצחוקלאידעתשאניגרהבחדרה...*

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifמאיושש ../images/Emo23.gif

אני יודעת שזה קשה , אבל חייבים להתגבר.. :( וגם אם זה הככי קשה בעולם את חייבת לחשוב על איך לשמור עלייך וזה:p

למעלה