בגריל.

xXx Lilo xXx

New member
בהצלחה :)../images/Emo29.gif

~קצת באיחור?~ אבל היי! את לומדת צרפתית, הלוואי עלי
מקווה שהיה טוב ^^"

xXx Lilo xXx

New member
ואוו יפה!../images/Emo29.gif

זה יום של מאיות XD בחיי. אני קיבלתי 100 במחשבים. את 100 בצרפתית. וחברה שלי 100 בהיסטוריה.

orw93

New member
האבי רואד../images/Emo205.gif

זה החלום שלי וויתרתי עליו כי אף אחד לא רצה לבוא איתי
גם יש לקניות את אוקספורד סטריט, ואת הסקוואר הזה שאני לא זוכרת איך קוראים לו, בקינגאם פאלאס, לונדון ברידג', ביג בן, לונדון איי..כל מיני כאלה חח תחפשי באינטרנט יש שם מלא אטרקציות מגניבות כאלה

rox love BSM

New member
לונדון טאוור! המקום הכי מהנה בלונדון

אם את בקטע של ימי הביניים וזה... לונדון איי-במיוחד בלילה אמ יואו יש מלא, ולא עולה לי כרגע חח אני אזכר אני אכתוב עוד

orw93

New member
אין שם כלום../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

חוץ מדשא. ושבילי אופנייםXD

PerfectSP

New member
כעיקרון זה מקום שכל אחד יכול לבוא אליו ../images/Emo190.gif

ולנאוםXDDD וזה ממש מגניבD:

orw93

New member
אני יודעת מזה..הייתי שם../images/Emo205.gif

התלהבתי שאני הולכת לאיפה שמלא להקות מגניבות מופיעות ואז גיליתי שזה מקום עם המון המון דשא ושבילי אופניים. לא יודעת כמה פעמים כמעט דרסו אותנוXD וגם קשה להתמצא שם. זה פאקינג ענק

OverAndOver

New member
הייד D: |במבה||מטריה|

בהתחלה לא הבנתי למה יש פארק על שם הייד XD אבל אז נזכרתי שיש מקום כזה בעולם... ~אובססיה לשנות ה-70 (הסדרה...וגם השנה XD) נא לא לשים לב~

Nuriel13

New member
ואי, אמ.

הכל? XD טה טאוור אוף לונדון, לונדון איי (שזה גלגל ענק כזה שממנו רואים את כל לונדון), בקינגהם פאלס, אוקספורד סטריט לשופינג (אני רוצה את HMV!!! <.<) ואמ, יואו. אה! ווסמיניסטר אביי (ליד הביג בן), הביג בן XD, מוזיאון השעווה שכרגע שכחתי איך קוראים לו. ויש עוד טונות מקומות. ^^ (אוף אני גם רוצה)

shaharory

New member
../images/Emo221.gif תכלס, האטרקציה הכי שווה היא

המבטא הבריטי והבנים השווים בטירוף

yael0000

New member
מוזיאון הטבע../images/Emo211.gif

כמה שזה נשמע נרד מאוד נהנתי שם וכמו שהשאר אמרו מוזיאון השעווה, טוואר אוף לונדון. לונדון איי (למרות שזה ממש משעמם והייתי מוותרת על זה) קמאדן קניות באוקספורד. הופעה

dorinchik

New member
לונדון...~מתפלצת מקנאה~#%&*@$%!#^

יאוו...חלום חיי..
נראה לי כשאני סוף כל סוף אגיע לשם אני הנשק את הקרקע במשך שעה...
בכיינות בהמשך מתיייייייי..מתיי אני כבר אגיע לשם...למקום מגוריו של הארי פוטר..למבטא הבריטי הפלצני אך בו בזאת כל כך קליל וכיפי לשימוש
...לקרבת the corrs המהממים...~בוכה נהרות
~ לא רוצה..נמאס לי..
בלעכס..תירו בי...

למעלה