בגריל.

NotFamous

New member
אני נוסעת עכשיו לתחרות טריאתלון ../images/Emo152.gif

כן, סביר להניח שרובכן פה ישנות, או עוד לא הלכו לישון.

NotFamous

New member
לקחתי מקום רביעי מתוך 16, שזה נחשב טוב ../images/Emo9.gif

אם לא הייתי מסתבכת עם המספר חזה לפני האופניים יכלתי לקחת שלישי...אבל נחתכתי בכל הכף רגל בימציאה מהמים [יש מלא אבנים כאלה ~.~] ואז שמתי נעליים ובריצה למשטח החלפה, איפה שהאופניים קלטתי שאני אשכרה מרגישה דם זורם אבל לא התחשבתי בזה, אבל ששמתיץ את המספר שמתי הפוך וזה וזה היה נוראי להתחיל להוריד ולשים שוב ושטויות, דקה ומשהו ביזבזתי על זה. ובגלל שנחתכתי באמצע האופניים נרדמה לי הרגל כי לא הפעלתי כוח איתה כמו שצריך אז ירדתי במהירות ברמות, אבל בריצה עקפתי 3 בנות.
והיה כיף בסה"כ D: וואי סליחה שחפרתי

דינדש

New member
בהתחשב בהסתבכויות שהיו לך בדרך,

(וגם אם לא XD) מקום רביעי זה מעולה! בא לי לחזור לשחות

YuvalSP

New member
דווקא בשעה הזאת הייתי ערה במסלול ^^ ../images/Emo203.gif

איך היתה התחרות?

NotFamous

New member
איזה מסלול? ../images/Emo12.gif התחרית שם?

והיה מעולה, מקום רביעי במיני ספרינט 14-15.

YuvalSP

New member
יפה!!! D: ../images/Emo203.gif

המסלול היה מהגליל התחתון לכנרת XDD זה היה ממש מצחיק..חצי מהדרך ניווטנו במפה רגילה והיה אחלה, אבל כשעברנו לתצלום אוויר פשוט הלכנו לאיבוד והתחלנו ללכת בזיגזגים XD אבל ילדים מהקבוצה שלנו הגיעו למקום רביעי וזו היתה תחרות ארצית DD: אז זה ממש מגניב בשבילם ^^

ס א ט י ן

New member
איפה אפשר להשיג פריטים של TWILIGHT???

אני ממש ממש ממש ממש ממש רוצה חולצה של TEAM EDWARD, וראיתי באמאזון גם תיקים עם ציטוטים ותמונות מהסרט וכל מיני דברים מגניבים, צמידים וכאלה... איפה אפשר להשיג אותם בארץ? כי מחיר של משלוח באמאזון זה המון כסף.... אני חושבת שצריך לעשות חנות של T סאגה. יש כל כך הרבה פריטים באמאזון, לא פייר שלא מביאים את זה לארץ, יש מספיק מעריצים שישמחו על חנות כזאת וקרוב לודאי שיחסלו את המלאי תוך שבוע.

Emergency Exit

New member
חולצה את יכולה להדפיס לעצמך..../images/Emo204.gif

ובטח באמאזזון ובאיביי יש מלא פריטים. בארץ אין כמעט כלום, בנתיים יש פוסטרים ואולי סיכות שלא ידעו לי עליהן אני קניתי בפריז סיכות של טוויילייט..

xXx Lilo xXx

New member
מישהי כאן הולכת לכריס קורנל?../images/Emo29.gif

או להופעה של blue man group? ממש ממש ממש ממששששששששש באלי אבל אינלי איך לקנות :( לכריס עולה בין 290 ל320. ולBMG עולה בין 290 (לעמוד) עד 500 ומשהו (ישיבה) וזה אוףףף איפה המיתון?

דינדש

New member
באלי לBMG! למה זה כ"כ יקר? ../images/Emo10.gif

ולמומנטום של מיומנההה! אני חולה על מיומנה. וחיכיתי שזה יגיע לארץ. וזה מגיע! אבל זה פאקינג בירושלים. למה? למה לא עשו את זה בת"א?

למעלה