בגריל.

xXx Lilo xXx

New member
תהנה.../images/Emo29.gif

אני עדיין חושת שאנגלית שווה יותר. אבל עם אתה מעדיף בעיברית, אפחד לא יכול למנוע ממך את זה
מקווה שתקרא עד הסוף

Galuush

New member
כואב לי הראש../images/Emo7.gif

והשכנים שלנו עושים מסיבה לאחד הנכדים!!!! ואני עייפה!!!! אתמול היה יום זוועתי... כמעט כל מה שאפשרי שיקרה קרה, מלבד להתקשר אליי ב-2 בלילה!!!

UnReAcHaBle 12

New member
או../images/Emo201.gif

תרגישי טוב!
את תראי שמחר יהיה יותר טוב- ואם זה בא ממני אז זה באמת אומר משהו.

Galuush

New member
../images/Emo57.gif מחר אני צריכה ללכת לבצפר

נקווה שאני אמצא את מה שאני צריכה... זה דחוף כבר!!!

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifיואוו איך נמאס לי

הראש שלי כבר מתפוצץ יש לי יום ראשון מתכונת (ובדרך פעילויות של התנועה,כן?) שני בוחן במתמ' שישי מבחן במתמ' ואני בטח שוב אקבל 55 ואז רביעי בגרות- כשהחופש בגרות שלי הולך על משהו ממגמת תקשורת ויש לי בערך מלאנתאלאפים בעיות והתלבטויות והכל אני עושה לבד
קפיטליזם או ערכים? יש את הקייצת (שזו הקייטנה של הנוע"ל) ואני יודעת שאני רוצה להיות שם, בלי לחשוב על זה שכמדריכה אני אמורה להיות שם- אבל אני ממש ממש צריכה כסף ומחפשים לי עבודה בקיטנה וזה פשוט כאילו מעמידים לי את האידאולוגיה המזדיינת הזו שאני כלכך גאה בה ואומרים לי: תבחרי צוף, ערכים או כסף? קפיטליזם או אידאל? ומבחינקת העקרונות שלי כמובן שאני צריכה ללכת לקייצת אבל מעשית זה לא עד כדי כך קל אני שונאת את העולם הזה אני עוד שניה נופלתתת

rox love BSM

New member
תעשי חצי-חצי,או שקייצת זה כל הקיץ?

אם לא תעשי חודש אחד זה,וחודש שני זה

UnReAcHaBle 12

New member
אמן שאני אוכל

קייצת זה 5-28.7 שזה בדיוק התאריכים של רוב הקייטנות אם יש משהו באוגוסט אני אשמח אני מוכנה לקרוע את התחת כדי לקבל גם כסף וגם את האידאלים שלי, אבל אין קייטנות באוגוסט לפני מה שאני יודעת :\

rox love BSM

New member
אני חושבת שיש קייטנות שעושות כאילו 2 מחזורים

אחד ביולי ואחד לקראת אוגסוט,ככה זה היה לפחות בפעם האחרונה שבדקתי

Black Inside

New member
קודם כל בקשר למבחנים,

אני מציעה לך להרגע, לקחת לוח שנה ולכתוב את כל המגנים והבגרויות שלך על הלוח, ואז איכשהו לראות איך את מצליחה להכניס ימי למידה לכל אחד מהם, וגם יום אחד בשבוע של מנוחה -מה שאני עושה-. עוד הצעה- תתעמקי בכל המגנים והבגרויות שיש לך השנה, אל תלמדי למקצועות שאין להם בגרות כרגע כי זה סתם יעמיס עלייך. תשקיעי את כל המאמצים בלהוציא ציונים טובים בבגרויות ובמגנים. בקשר לפרוייקט קייצות [ככה אנחנו קוראים לזה בשמו"צ, אם זה בכלל אותו הדבר] אני חושבת שכדאי לך לצאת לזה, מעבר שזה יעמיק את הערכים שכבר יש לך, את תתחברי שמה עם אנשים ויהיה לך ממש כיף. אני לפחות מתכוונת לדחות את הטיסה לחו"ל עם ההורים בשביל ללכת לקייצות... ובקשר לכסף, את יודעת, יש עוד עבודות חוץ מלעבוד בקייטנה. אני מציעה או שתבדקי אם יש מחזור שני לקייטנה או פשוט לחפש עבודה אחרת. בכל מקרה, בהצלחה עם הכל

קניתי את הסרטטטטטטטט

בטאואר רקורדס!!! באתי לשם אתמול סתם בשביל לראות אם יש איזה דיסק ישן שאני מחפשת, וסתם ככה עלה לי בראש לשאול תמוכרת אם יש תסרט, בכלל לא ידעתי שכבר יש אותו בחנויות וגם אם כן אז הוא בטוח נחטף.... ואז המוכרת כזה אומרת לי "בוודאי שישף הנה אני מביאה לך תדיסק".... הוא עלה 89 ש"ח זה עם תרגום עברית (לא שאני צריכה) ויש תוספות מיוחדת - מאחורי הקלעים וקטעים שלא שודרו.

Fall Out Liel

New member
מגניב DDDDDDDD:../images/Emo168.gif

תתחדשי (שוב חח)
סורי על החוסר ידיעה בפלא, שיגרתי אותו והדבר היחיד שנשאר לי זה אותו מספר והתמונות, אנשי הקשר נמחקו לי, אבל הוספתי אותך
אני אקנה אותו כשיהיה לי כסף ><

תודה מאמי! ../images/Emo25.gif

לא נורא, פשוט כ"כ התלהבתי שקניתי אותו שהייתי חייבת לשלוח הודעה לכל העולם......

Galuush

New member
כבר אמרתי לך תתחדשי../images/Emo13.gif

אבל אני אגיד לך שוב- תתחדשי!!! אני מקווה שמתישהו בקרוב, אני גם אוכל לקנות אותו

למעלה