בגריל.

dorinchik

New member
אח...אני מתה על הרעיון אבל יש בעיה אחת קטנה..

אין לי כסף כרגע לקנות מסטיק
...ובלונדון הכל כפול 7 המחירים...

adi dion

New member
אהה עוד רעיון בשבילך!

לא הייתי בלונדון (
) אבל אם את שם את חייבת ללכת לרכבת לרציף 9 ו3/4 שיש שם
(גם אם את לא אוהבת הארי פוטר, זה עדיין מגניב חחח)

לכי לראות את מלך האריות ../images/Emo99.gif

או כל מיוזקל אחר חוויה של פעם בחיים

UnReAcHaBle 12

New member
|קנאה מטורפת|../images/Emo7.gif

ממ קובנט גארדן! האזור הזה מקסיים ויש שם את דויד&גוליית שזו החנות מותג הכי מגניבה בהיסטוריה וחנות מטריפה שאפשר למלא איזה דובון שבא לך ויש שם אפילו בגדים והכל, וכל מיני דוכנים של דברים האנד-מייד וכשאני ביקרתי שם לפני 3 שנים (פאאאק אין מצב שעבר כ"כ הרבה זמן) היה גם חתיך ששר את אייריס של הגו-גו דולז באמצע המקום. (זה היה כ"כ יפה
) אבל זה לא קשורXD (אוף ה3 ימים הקצרים האלה לא הספיקו בכלל- חייבת לחזור לשם, מי באה איתי?
) וכמו שאמרו לפני- מוזאון השעווה של מדאם טוסו, לונדון איי, מוזאון המדע, קצת מחוץ ללונדון יש את סטונהג'-שווה ביקור! חילופי המשמר של ארמון באקינגהם, לונדון טאוור ואני עוד אחשוב על עוד

UnReAcHaBle 12

New member
אהה כןןן

לכי לראות מיוזיקל. באמת כאילו, ראיתי פוטלוס שהייתי שם בכיתה ז'-ווואו איזו חוויה. הפקה מדהימה, ההצגות של לונדון כאלה נהדרות!

דינדש

New member
וואו דיוויד&גוליית'

אני מזילה ריר על הבגדים שלהם! פאק אני רוצה להגיע לשם

subliminalit1

New member
חחח אפשר הסבר?

לא הבנתי- וחנות מטריפה שאפשר למלא איזה דובון שבא לך ויש שם אפילו בגדים והכל ומזה סטונהג'? תודה על ההצעות!!!

UnReAcHaBle 12

New member
לגבי סטונהג'-יש הסבר מעליי

ולפי מה ששמעתי זה ממש מהמם להיות במקום עצמו ומאוד מומלץ ויש שם חנות כזו- שיש דובונים ריקים (לא רק דובים,כן? יש הכל מג'ירפות פנדות ועד להלו קיטי) שאת יכולה להכניס בהם מילוי (ואז זו פשוט בובת פרווה בבחירה אישית) ויש שם אפילו טונה בגדים נגיד שאת יכולה לבחור לבובה שבחרת, ואפשר להכניס בתוכה הקלטה וכאלה- קצת ילדותי, אבל באמת שאני הוקסמתי כשנכנסתי לשם. קסם ילדות מטורף, חבל שלא הייתי שם בגיל 9, הייתי שודדת את כל ההלו-קיטיות הריקות וממלאת אותן על המקום.

GK_FF

New member
אם מישהו רוצה דמדומים בעברית יש מבצע בסטימצקי

הספר ב-50% הנחה.. שזה המון!
(יוצא 41 שקל) בקיצור סוף סוף קניתי. ^^ עכשיו עד שאתחיל לקרוא אותו...

GK_FF

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo222.gif../images/Emo168.gif../images/Emo44.gif../images/Emo202.gif../images/Emo124.gif

עכשיו לא תפספסו את זה.

למעלה