בגריל.

subliminalit1

New member
חחחחחח אוקיי השיר הרבה פחות מוכר לי משחשבתי..

רק ה"אין דבר, אין דבר, אין דבר" נשמע קצת מוכר.. נו טוב, אירווויזיון

dorinchik

New member
סרטונים מצחיקים/חמודים בטירוףףףףף:-../images/Emo151.gif0

של תינוקות שנתקלתי בהם והייתי חייבת לשתף...

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

אוף מעצבן. היום בבוקר כשקמתי אמרתי לאחותי שמזה לא באלי ללכת לאומנות ובטח לא ישימו לב שלא הייתי. בקיצור הלכתי בסופו של דבר ואז חיכיתי לבד כי אפחד לא הגיע למורה והוא בא ודיברנו על שטויות ואז עוד מישהי מהכיתה שלי באה ואז הוא שיחרר אותנו. או ג'וי. בקיצור חזרתי הביתה ואז בשעה השלישית חזרתי לבצפר, בהתחלה השתעממתי אז ברי צילצלה אלי D: אח"כ הלכתי לכיתה עם חברה והיינו 5 אנשים והמורה לימדה (כאילו מה אכפת לה) ואז אח"כ שוב חלון שעה ואז כשהגענו למת' קיבלנו תמגנים (התבאסות מצד אחד אבל מצד שני אושר שלא צריך לעשות חוזר) והלכתי הביתה. קבלתי 82 במגן במת', וחשבתי שאני אקבל ציון הרבה יותר גבוה. כי הלך לי כ"כ טוב. אפילו יצאתי בהרגשה שהשאלה היחידה שלא תלך היא בהיסתברות (שבסופו של דבר עליה קיבלתי את כל הנק')(ואני עדיין בשוק מזה כי יצאו לי מספרים שלא באלי לחשוב עליהם בכלל.) בקיצור, זה ציון טוב והכול אבל זה מבאס. כי סיימתי מיקודית שלמה ליפני המגן, איך זה הגיוני שפתאום אני אקבל 82
ובגלל שכתבתי 22 ואל 23 בתשובה מסויימת. אז היא הורידה לי 8 נק' מחורבנות על זה. ועל סעיף מזורגג בגיאומטריה 10 נק'.
לפחות ההורים שלי אומרים שזה ציון טוב לדעתם. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אגב, זאת רק אני או שהפייסבוק הפך להיות הדבר הכי משעמם שיש בעולם? כאילו אני נכנסת לשם ויוצאת אחרי 5 דק' מרוב שאין כבר מה לעשות :S

Black Inside

New member
אל תתבאסי מהמגן, גם אני לא קיבלתי כאלה ציונים

טובים. היו לנו שני מגנים במת' וב005 הלך לי ממש טוב בשניהם, וב006 כישלון בשניהם חח, אבל למזלי היה מועד ב' למגן הראשון והלך לי בו ממש טוב [רק שהיא עוד לא החזירה אותו, זה כבר חודש אצלה!] ועוד שבוע הולך להיות מועד ב' למגן השני כי כמעט כולם נכשלו בו. אני לא מבינה מה הרעיון בלתת מגנים ממש קשים ולהכשיל את כולם, זה כזה מעצבן. את ב4 או 5 יח"ל? ו... אתם עושים הסתברות קלאסית או ביום יום?

orw93

New member
הסתברות זה לא שווה../images/Emo205.gif

לא קלאסית ולא יום יום. צריכים להרוג את מי שהמציא את ההסתברות

דינדש

New member
יש תכנית לימודים חדשה של 54 יחידות... סתםסתם

היא (וגם אני. אנחנו באותה כיתה במת' ובכלל XD) ב-4 יחידות

orw93

New member
82 זה מעולה בכיינית!../images/Emo205.gif

והפייסבוק משעמם תמיד. תעשי קוויזיםXD

sweet shir

New member
מבינה אותך :(

אבל לא נוראא, אני בטוחה שהיו לך ציונים אחלה כל השנה, וגם הבגרות תהיה הרבבבבה יותר קלה מהמתכונת ותוכלי לקבל שם יותר וזה יקפיץ לך את הציון! :)

xXx Lilo xXx

New member
אעאעאעאעאעעאעאעא../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אושררררררררררר!@$%@#^# קבלתי 100 במחשבים
~סתם אני מתלהבת אל תתיחסו XD~

Emergency Exit

New member
להלהלההההההההה. ../images/Emo204.gif

אני כלכך שמחה, דני הוליוד החים על פי נד האנטומיה של גריי הכל חזרררררר.
אבל מבואסת כי המבחן במתמטיקה ובפיזיקה היה חרא חרא חרא חרא. ועוד קצת חרא. (בפיזיקה דווקא פחות
)

YuvalSP

New member
האטומיה של גריי D: ../images/Emo203.gif

אבל הם כאלה זבלים >< הם שידרו רק פרק אחד ופרק ממרפאה פרטית (שפיספסתי אתמול... וזה אמור להיות בערך עכשיו אבל אני עוד מעט הולכת אז אני לא אוכל לראות... ><)

Emergency Exit

New member
כן כי.. ../images/Emo204.gif

זה היה פרק משולב, בפרק של האנטומייה, אדיסוןם והשאר השתתפו, ובפרק של מרפאה פרטית אלו מהאנטומיה השתתפו. שבוע הבא יהיה פרקים רגילים D:

YuvalSP

New member
באמת?? D: ../images/Emo203.gif

לא היה לי חשק לבדוק... באיזה יום זה מתחיל? ^^

orw93

New member
וואי האנטומיה היה גרוע../images/Emo205.gif

עלק "אז מה יש לו?" "הוא סתם חמור"XD הם מזה איבדו את זה

למעלה