אופי:)

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifידעת שאני מתה עלייך?!

נו, יש בעיות עם הורים וכאלה אז זה ישר לא. אוף ><

נׁעה

New member
יקירה,

אם את באמת אוהבת אותו, ובמיוחד אם את אומרת שזה מסוגל להתפתח לאובססיה - להשאר ידידה שלו זה הדבר האחרון שאת צריכה, וזה יעשה לך רק רע. זה לא לחלוטין חסר סיכוי, באמת. עדיף לך לנסות. ואם זה לא ילך - יהיה לך הרבה יותר קל להתגבר עליו אם לא תהיי בקשר איתו.

broken winges

New member
אני מכירה מישהי בת 17 שיוצאת

עם מישהו בן 24..אומנם בהפרש הזה אין הרבה הבדלים אבל זה הפרש גדול ויש להם את האהבאה הכי יפה שאני מכירה.וגם הוא גר בקצה השנה של הארץ..ובכל זאת יש להם קשר באייסיקיו,מדי פעם הוא מבקר אותה. ובכלל בן הזוג של אמא שלי גדול ממנה ב11 שנה! 11 שנה! וזו אהבה שלא תתואר.מה שהיא עשתה בשבילו והוא עשה בשבילה. אני חושבת כמו אופיר,אם לא טוב לך מהקשר כמו שהוא עכשיו תנסי לדבר איתו,אולי הוא כן מרגיש משהו כלפייך? ואת גם יותר בוגרת באמת בנפשך וידוע שבנים בגיל שלנו ילדותיים בטירוף..אם לא טוב לך מהקשר שלכם כידידים אין לך מה להפסיד בלנסות לקדם את זה בעוד שלב. בכל מקרה אני תמיד פה,אם את צריכה לדבר או משהו..
בהצלחה שיהיה לך והכי חשוב תלכי לפי הלב ולא לפי המוח בעניינים האלו :]

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאבל יש רק דבר אחד

הורים. כבר קרה לי מקרה כזה, הייתה לי חברה בת 17. והם לא אהבו את הקשר, אולי בגלל שהפגישה הראשונה הייתה אצלי בבית אין לי מושג. יש להם רגישות די גדולה לדברים האלה :\ אני פשוט מפחדת שזה ייקרה שוב..

cute but psycho

New member
חזרתי מת"א מהר משחשבתי../images/Emo9.gif

ווא היה ממש כיף ופגשתי שם את כל המשפחה שלי ונסענו לחולון להפתיע את סבתא שלי- יש לה היום יום הולדת... וחזרנו הביתה.. היה פשוט מוזר...וכיף
!

אני עוזבת אותם../images/Emo7.gif../images/Emo211.gif

כל היום בכיתי. איך אני אשרוד בלי כולם? בלי הבדיחות של ירדן, בלי הסדר המוגזם של ענבר, בלי האכפתיות של ארד, ואפילו בלי הזיופים של בן? איך?

broken winges

New member
זה בגלל החופש או שאת עוברת בי"ס?

בכל מקרה...את נשארת לגור באותו מקום לא? תמיד תוכלי לבקר אותם אחה"צ ויש לי חברה שעברה השנה אלינו אחרי 6 שנים שהיא הייתה באותה כיתה עם אותם תלמידים והיה לה קשר כל כך טוב איתם ופתאום היא הייתה חייבת לעזוב.והיא אמרה שזה עשה לה רק טוב כי אחר כך כשהיא ביקרה אותם זה גרם לה להבין עד כמה הם חשובים לה ולא ברורים מאליו. בכל מקרה..אני תמיד פה

אפשר גם לשפןך את הלב?

אני מזמן כבר לא פה אבל קשה לי.ואני צריכה מישהו שיהה איתי.. אחותי..מחר תהיה בת 22 איך עברה לה כבר שנה.. אני כל כך מתגעגעתצ אלייה..זה קשה לי. קשה לי שהיא לא איתי..קשה מידי בנוסף להכל אני מאוהבת בבנאדם המגעיל הזההה..שלא שם עליי בכלל. מדברים והכל..אבל ישלו חברה..הוא פאקינג גדול ממני רק בשנה.. אני רוצה אותו..וגם קשה לי בלעדיו..לא יודעת ניסיתי לא להתאהב בו כי ידעתי שאין לי סוכי איתו.. אבלל את האהבה אי אפשר להפסיק ולא להתסיר..זה קורה לבד.. לא משנה.. אפשר חיבוק? אמיתי?

broken winges

New member
../images/Emo24.gif :[[ מותק..אל תהיי עצובה.

אני יודעת עד כמה זה חרא להתאהב במישהו עם חברה ושהם אוהבים אחד את השני..:\\ נסה לתעל את זה לדברים אחרים או להתאהב בבחור חדש..לא קל אבל זה עוזר. בקשר לאחותך..למה היא נסעה?תחשבי על זה שזה מבחירתה לא?..זה מה שהיא רוצה לעצמה וכנראה מאמינה שהכי טוב לה ככה,אז הכי טוב יהיה אם תתמכו..חוץ מזה תמיד יש טלפון ואפשר לדבר גם חד פעמי שיחה מאוד ארוכה. היא אחותך ומאוד מאוד טבעי שתתגעגעי אליה,במיוחד אם היא לא קרובה אלייך ובמיוחד ביום שהוא כולו שלה.
אוהבת :]

אנבלייי

New member
אהעאהעאהה

הממ..^^ הייתי במסיבה אצל ידידשלי, עם כלמיני אנשים, והיה כוכך נחמד^^ ובכלל לא היה אכפת לי שההוא שהיה איתו משו ועכשיו הוא ממש מעצבן, נמצא שם, ואני מקווה שיקרה משו עם הידיד ^^ והיה כיפישמיפיפופי ותמיד כשאני איתו יש אווירה אינטימית כזאת וכיפית ^__________^ אההההההה :)

למעלה