אופי:)

broken winges

New member
"נבלה!חולרא!גם כן את חתיכת אידיוטית

!!! שתי מפגרות,פשוט מפגרות!אני אכסח לך את הצורה!!!!!!!!!!! אני אשבור לך את העצמוווווווות!!!!מה אני לא עושה?!?!חתיכת חיה!!בהמה! אני נשבעת לך שאני אשבור אותך!.!!!!". אנחנו ארורות.

fat luey

New member
המנהמנהמנ.

נעלמתי בזמן האחרון, עדיין זוכרות אותי?
בכל מקרה, אני בדילמה. [
] ישמצב שאח שלי קורא את ההודעות שלי בתפוז וכאלה- אני חושבת שהוא יודע את הכינוי שלי. [יש לי סיבה.] אני ממש ממש [ממשששששש] לא רוצה להחליף כינוי. אני לא יודעת מה לעשות. זה דיי מונע מבעדי לכתוב כלמיני דברים, אני לא בדיוק רוצה שהוא יעקוב אחרי. [עכשיו הוא באייה נאפה, אז הוא כבר לא יקרא את ההודעה הזאת.] יכול להיות שסתם נדמה לי, ובאמת יש לו דברים יותר חשובים לעשות מאשר לעקוב אחרי אחותו הקטנה, אבל עדיין. מוזר לי. וגם זה שחברות שלי יכולות לקרוא כל מה שאני כותבת בכלמיני פורומים- זה דיי מגביל. אני לא יכולה להתלונן עליהן פה וכאלה.
היה כבר מקרה אחד שסיפרתי לכן משהו, ולמחרת חברה אחת באה אליי ואומרת לי "מה, עשית את זה ואת זה ואת זה?" והיה לנו ויכוח שלם על זה שלדעתי זה לא בסדר שהיא נכנסה לפה בכוונת תחילה לקרוא הודעות שלי- אינטרנט או לא, לפי דעתי זאת חדירה לפרטיות. גלשתי מהנושא. בכל מקרה, מה כדאי לעשות?

o0Invisible0o

New member
להחליף ניק.../images/Emo4.gif

אני יודעת שזה באסה והכל...אבל, פשוט זה הפתרון הכי טוב לדעתי..להחליף ניק ולהודיע במסרים או דרך סמויה אחרת..
ולא לספר לחברים/משפחה/בלהבלה. אני גם הבנתי מאוחר מדי..שיותר מדי אנשים יודעים איפה אני כותבת ומה הניק שלי...ולא נעים לי...ולפעמים אני נאלצת לצנזר את עצמי, למרות שלא נראה שעוקבים אחרי. קיצר, זה הפתרון שלי..ולא נורא, זה רק ניק..תמיד תוכלי לחזור אליו..אחרי שיוסר החשש מליבך. אולי אחיך לא ימצא הודעות שלך תקופה ארוכה [בגלל הניק החדש..] ויוותר ואז תוכלי לחזור לניק הזה..מה את אומרת?

fat luey

New member
תודה על התגובה. ^^ [וגם לדפנה.]

אני חושבת שכשהוא יחזור אחרי כמה ימים אני אבדוק את ההסטוריה באינטרנט במחשב שלו [כרגע אין שם כמעט כלום], ואז אני אראה אם הוא נכנס לפה. אני מהזה קשורה לכינוי הזה.

בנות שבפורום אופנה אלטרנטיבית

אתן מכירות את הבנות שם? אני מחפשת מישהי שקוראים לה ליז, הניק שלה הוא ריטרן טו סרניטי (return to serenity או משהו כזה), באנגלית. היא עדיין בפורום? חיפשתי ולא מצאתי אותה. זה די דחוף, אני עושה איתה את הביוטופ. אם יודעות מי זו, תוכלו לתת לי לינק לכרטיס האישי שלה? המון תודה^^

o0Invisible0o

New member
נוסטלגיה!!!!!!../images/Emo2.gif

די יואו כמה זמן אני עכשיו בארכיון הפורום..[מנסה לגלות כמה זמן אני בפורום!!
] יואו כמה תחרויות היו פעם..וכמה משתתפות!!
והבנות היו שונות לגמרי..יסמין(ד'ה איבל פיירי), זוהר (טווידלדי), ענבר (ביג סמייל), נועה (קובית), עדן (פיסאנדלאבבלהבלה), קרן (דירטבג) וכמובן החבורה הבלתי נשכחת של שקד, נועה, יעל ולוטם. שכחתי מישהי מהן?
היה את הוטראו וסהר וג'וד!
ויובל (ד'ה יובה) ואילנה (סטיצ') ואילנה (פינק אינק בכינוי שלפני.
) ונעה סטינקי ווינקי..בין הבודדות שעדיין כאן!
ואממ..אור? [הגברת האפורה] ומוריה!! אלינור ריגבי!! יואו אני לא מאמינה פתאום כמה זמן אני פה ואיך הכל השתנה!!
ובכלל..מיכל שושו הייתה בניהול עם מירי-חיפושה.
אה..ויאנה! וטלי.
בתקופה שונה לגמרי..של חברות!!
אה..ושכחתי איך קראו לה..אבל לולי דולי!
זוכרות אותה?XDD
אני זוכרת שבהתחלה כולן שנאו אותה ורבו איתה..והיא כל הזמן ניסתה להשתנות בשביל להיות כמונו..וזה לא היה טוב. בסוף היא מצאה את עצמה והסתדרה עם כולן..ואח"כ עזבה.
אה..ויעלוליק כמובן!
[תגידי, היי פעם החלפת ניק?
] ואוו..ולוטם- סנואו פיירי המוכשרת.
ואממ..דוליז היא עכשיו שני אפרסמון, לא?
אם כן..אז הזוי!!o_0 אה..ושונקה.
והנה תזכורת קטנהhttp://img1.tapuz.co.il/forums/37901941.jpg בנוווווווות זה כזה ישן!!
וואי..ויום שישי ה13, לי. יואו.
מזמן! יואו ונטע [נטע, לא?] פוקה!! עם כל המאומצים!!
חה. אני צריכה להפסיק.
ודפנה בניק הישן דפנוש1.
XDD וואי וד'ה יאנג אמרלין, מיכל טינ' וגארפילד ג'י.
יואו. אני מתחרפנת פה!
אני מרגישה בת 100..ופתאום לבד פה.
אה ועתליה-קיקי והתגלית.*O* ושיר נערה עם סטייל.
ורונית פינגווין בהכחשה..ואין לזה סוף.
ואלונה- אוואי פרום ד'ה סאן. טוב סיימתי להתבכיין..אני כבר ממש מתקרבת לתאריך שבו הצטרפתי..אני אמצא את זה!!
אני אמצא!

Stinki Winki

New member
נכון שזה עצוב??]:

אגב לולי דולי זאת אינסה (נראה לי) והיא עוד כאן, לוזוכרת ת'כינוי... נראה לי שהיא עוד פה.... בלע אני לא מכירה פה כבר אפחד>< אגב אני עוד כאן, את לא בת 100 לבד

o0Invisible0o

New member
כן יואו..אבל עדיין..אני את ויעלוליק

ואוו..אבל הכל כ"כ שונה!! אינסהההההה..נכון!! איך שכחתי? אני זוכרת שהיא לא רצתה להגיד את השם שלה בהתחלה כי כולם צחקו עליה בגללו או משו..
יואו איך שכחתי? היא עדיין כאן?
את חייבת להגידל י מה הניק!
גם אני פתאום מרגישה שאני לא מכירה פה אף אחת.
תגידי..באמת היית חברה של קובית, לא? עדיין בקשר?

Stinki Winki

New member
אכן עדיין בקשר טוב איתה^^

אהה אני אבדוק את הכינוי
משהו עם heaven נדמה לי אבל אני בטח טועה...

o0Invisible0o

New member
יואו? באמת?../images/Emo2.gif מה איתה?

אין סיכוי שהיא תקפוץ לבקר פה..?
יואו איזה התקף נוסטלגיה..אני ממשיכה להסתכל לי בפורום של פעם.

000יובל000

New member
אני זוכרת את כל השמות שאמרת...

באמת שאלתי את עצמי, לאן מוריה נעלמה?

o0Invisible0o

New member
גם את היית!../images/Emo2.gif את עדיין כאן?../images/Emo13.gif

לא יודעת לאן היא נעלמה!
דברים הזויים שגיליתי.. קארין וברכה הצטרפו לפורום לפני!
נעמה-שפירית הייתה פותחת את הלוח..לפני מיכל!
וואי..! ועדיין לא מצאתי מתי הצטרפתי.

000יובל000

New member
אני בערך כאן.

אני תמיד קוראת אבל אני כותבת ממש קצת ואני לא מכינה דוליז כמעט. אבל פעם היה לי כינוי אחר, שאני מעדיפה לא להגיד (אז תראו כמה שההיתי מפגרת).

o0Invisible0o

New member
ממממהההההההההה??????????../images/Emo2.gif

אני כ"כ לא ידעתי את זה.
את רצינית?
זאת את?
מהמה? היו לך עוד ניקים בדרך?

למעלה