אופי:)

im so happy../images/Emo13.gif

גבהתי ב2 וחצי ס"מ!!11111 אני1!!!!!11 העעעעעעעעעעעעע!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 עכשיו אני 1.49.5 סנטימטרים מלאים

FOBgirl

New member
זונה!!!!../images/Emo13.gif

אני לא רוצה לומר אמרתי לך, אבל אמרתי לך. *מה אמרתי לך? שתגבהי ב2 וחצי ס"מ? דנה פשוט תשתקי.*

../images/Emo174.gif../images/Emo214.gifלשם שינוי..

דברים טבים קורים.. חשבתי.. שאף פעם אני לא ימצא אהבה אמיתית.. חשבתי.. שההוא ששבר לי כל כך הרבה פעמים את הלב הוא המושלם ואני לעולם לא ימצא אחד יותר טוב ממנו. חשבתי.. שזה לא אמיתי.. שאין באמת כזה דבר.. אבל יש.. ולא חשבתי שאני אזכה לחוות את זה!! מאמיי אני כלכך
אותךךך!!!1 מאחלת גם לכם..
החיים לא צפויים. אי אפשר לדעת אף פעם מה מסתתר מאחורי הפינה

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifפרטים^^../images/Emo23.gif

תתחדשיXD? אם אתם חברים או משו. כיף לך. אפשר גם חתיכה ממנו?;;

יא פריקית גונבת חברים:-O../images/Emo211.gif

סתם, סתם
למנהל שלי יש את הקול של הרע מ"מלך האריות 1"XD דניאל, כיף לך. גם אני רוצה. אבל לפחות רק המחשבות שלי שותות דיאט קולה. לכו מצאו את הבלוג.

חחחח...../images/Emo174.gif

יאפפ אנחנו חברים
אולי אני יתן לך חתיכה. ממממשש קטנה..
. בעצם לא
הואא רק שלי
..

mirymoo

New member
אני נוסעת היום למחנה קיץ!

עם ינקיפנק! אהויֱ! מה אני אעשה בלי פורום דוליז 5 ימים?

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאני ארבע ימים חח :]

+שיהיה לכן כיף

shi66

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצומי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ביום חמישייי אני אחזורר! ואני יוצאת מחר ב-6:00 בבוקר למחנ"קק!! יאייי ^^ ויש סיכוי שאני לא אהיה היום כי אני צריכה לחרוש על אורגניתתתתתתתתתתתת [יש לי גם היום קונצרט ולהתארגן למחר] וגם הפורום לא כ"כ קופץ:) אולי אני קצת יגיב[ אני אתגעגע:]

כשאני רוצה משהו, אני מקבלת../images/Emo211.gif

נכון שבאהבה זה לא ככה, אבל בשאר הדברים זה כן. בפגישה הקודמת עם רכזת המחוננים, כשהראיתי את התעודה מהמחצית הראשונה, הייתי עם רגל אחת בחוץ. בסימסטר השני הצלחתי לעמוד ישר על הממוצע הדרוש. זה כל כך נחמד
אני אלמד עם עומר כל השבוע, ורוב הסיכוים הם שהסידור הזה יהיה לשש השנים הבאות. הוא מתחיל להתנהג בצורה שמוכרת לי מאיפושהו. רק מאיפה? אה, ממני! איש, אתה מתאהב בי? התנהגתי בדיוק ככה עד שהכוא גילה! איך זה יכול להיות?

Damn it

New member
אא.

הוא התקשר לפני שנייה . אוי גאדהוא נשמע כלכך טובבבבבב הוא כלכךךךךךך טובבבבב. גאדמט אני רוצה אותו, רק לי. סעמק עם הפרחה שלו.למרות שהחצים מראים לכיוון המילה "פרידה" בקרוב. ולמה, למה הוא גר באילתתת?!?! טוב נו, ביום שלישי אני רואה אותו
.

לא../images/Emo211.gif

אני יכולה להפסיק מתי שבא לי
האמת היא, שזו שיטה נחמדה לדבר איתכן על החיים שלי, כי אני פרנואידית

LaLaPoP

New member
קומונה חדשה של סימס-שווה להכנס.

מי שמעוניין בבקשה כנסו...

GalGul000

New member
אעעעע אני פה. |גוססת|

וואי החלוץ היה כזה כיף
מחר שוב מחנ"ק. אעעעעעע בא לי למות. ולישון. אני כל כך צריכה לישון. נתפס לי הגב ברמות שאי אפשר בכלל לתאר. הידיים שלי מתות, השרירים שלי מתים, אני כולי מלאה חתכים ופציעות וכחולים. אבל היה ממש כיף. יאללה רק שימשיך להיות כיף. בא לי לישוווווווווווווווון

למעלה