אבל חייבת

icy woman

New member
../images/Emo7.gif

סתם עצוב לי לגלות כאן גזענות התחלתי הודעה על קריאה לסובלנות וזה הופך לשרשור של עלבונות וגזענות

אמרתי משהו על גזענות..?

אמרתי שזה טיפשי לקפוץ על מכסה מנוע בשביל 13 וחצי שקל. לא ירדתי על שום אתיופי. אני מכיר כמה אתיופים נחמדים מאוד.

Guid

New member
יש גם דתיים לא שפויים.

ויש גם דתיים נסחפים, ששומעים חצי הלכה וחושבים שהם כבר יודעים הכל. יש, ויש. אבל שוב, מי אמר שזה חרדי? זה לא שחסרים אנשים חילוניים שמסוגלים לעשות את זה. כל העמבוש המוקדם הזה על החרדים מאוד לא מוצא חן בעיני, אפילו שאני בעצמי יודע מה הסיכויים שזה נכון.

Guid

New member
אה, והבהרה:

כשכתבתי ``עמבוש`` לא התכוונתי למה שאת אמרת, רותם. התכוונתי למה שקורה בטוקבקים בכתבות שיש בynet, בnrg, ובשלל האתרים בסגנון~

ווינגז

New member
זה אכן חבל

שאנשים לוקחים את האירוע הטרגי הזה, ובמקום להבין שאין מקום לשנאה כלפי קבוצות או אנשים שונים מאיתנו, הם רק מפתחים את השנאה עוד יותר.

ובנושא אחר ../images/Emo206.gif , ווירוס תולעת שרשרת במסן:

ייתכן שבשנים הקרובות תקבלו הודעה למסנג'רכם שבה כתוב: hey is this you? :S המנעו בכל אופן ללחוץ על הקישור הזה, הוא נושא ווירוס שרשרת שעושה כל מיני בעיות במחשב ובמסנג'ר. אז כל מי שמקבל את הקישור הזה שכולל את הכיתוב הזה, מבקש בכל אופן של בקשה, אל תלחצו על זה. יעל ווינגז שמבינה בנושא מנסה לעזור לי למגר את התופעה. כל הנתקל באותה בעיה בגללי, מתבקש לפנות אליי בתקווה שיימצא פיתרון. תודה רבה.

Don Nirtin

New member
אם כבר פתחת אז נמשיך אותך../images/Emo87.gif

האירוע של אתמול גרם לי להבין כמה דברים. אולי יכול להיות שלעולם לא אשתלב בקהילה הזו (ומסיבות מובנות דווקא). לכן, האירוע הזה גרם לי לחשוב שוב האם אוכל להשתלב אי פעם בקהילה הזו ולא להיות סמוי. קשה לי פה עם העניין הזה של הלהיות אבל לא להיות שם. קשה אפילו להסביר את זה, אפילו קצת עצוב לי. סליחה.

Don Nirtin

New member
כלומר לא סמוי בפורום הזה../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

בפורומים אחרים.. ובכלל בעולם ההומו-לסבי בפרט.

../images/Emo24.gif

ניר, אין לי מספיק מלים עכשיו להגיד לך כמה אני אוהבת אותך, וכמה קשה לי לקרוא אותך. בדיוק לפני שבועיים היתה הרצאה במרכז הגאה על אפלייה של נכים בקהילה (ובכלל), ועל הקשר שבין נכות וקוויריות. את ההרצאה העבירה בחורה בשם טלי, שהיא נכה וקווירית. כן, קשה להיות נכה גם בחברה ההטרוסקסואלית, אבל ייתכן שקשה יותר להיות נכה בחברה ההומוסקסואלית. אבל אתה לא חייב להסתתר ולחשוש. אני לא יודעת האם ניסית להשתלב בקהילה הגאה, ומה גרם לך להאמין שלא תוכל. אני מזמינה אותך לבוא איתי. אתה לא צריך לחיות בבידוד בגלל הארון הכפול שלך
אני אשתדל להיות במסנג'ר, אבל אני לא יכולה להבטיח שאהיה מאוד יעילה עכשיו.

Don Nirtin

New member
דפנה../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

בואי נתקן אותך רגע. אמרת שיש לי ארון כפול
מעולם לא הייתי באמת בארון. תמיד ידעתי ותמיד לא הכחשתי את זה. להיפך, לא היה לי אכפת עם זה. אני ארחיב בנושא הזה במסנג'ר כי ניסיתי והייתי בניסיונות. לרוב לא באמת התקבלתי עד הסוף.
ובלי קשר, נשמע לי שכדאי ליצור קשר עם אותה טלי, לא כן? אולי אם אדבר עם מישהו באמת מוגבל שמבין את העניין טוב יותר, אולי יהיה פה מקום עוד להרחיב את המושג ההומוסקסואליות והמוגבלות כי אני רואה שאין דבר כזה כמעט אם בכלל.
.

../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif הייתי ערה כמעט כל הלילה

אכולת דאגה. מתפוצצת מעצבים. מוכת הלם. האם מישהו שאני מכירה נפגע? ומה יהיה על הפצועים? ומה יהיה על הילדים שהיו שם והוצאו מהארון בעל כורחם? ומה יהיה על הילדים שתכננו להגיע ופחדו, ועכשיו לא יגיעו לעולם? ילדה בת 16 ומדריך בן 26 נרצחו בפיגוע הזה. היו להם עוד כל כך הרבה דברים להספיק בחיים. ילדים ישבו ושיחקו טאקי בזמן שטרוריסט הומופוב נכנס לאגודה וירה לכל עבר. כשאני הייתי נוער אני הייתי בקבוצה הזאת. את אחד מחברי הטובים ביותר עד היום הכרתי בזכות הקבוצה הזאת. יצאתי מהארון בזכות התמיכה שקיבלתי שם. עזרתי לכל כך הרבה אנשים אחרי לצאת מהארון, כן, בדיוק שם. בקבוצת הנוער של מוצאי שבת. בתור חיילת הקפדתי בכל יציאה מהבסיס להגיע לאגודה. כשבגרתי קצת התנדבתי שם בעצמי. הרמתי פעילויות, השתתפתי כמארגנת וכאורחת באינספור פעילויות. ועכשיו החדר הקטן הזה מלא בדם, ובזכרונות של אימה, של טרור, של רצח שכל כולו מונע משנאה עיוורת. טוב שיעקב פזי כבר לא איתנו כדי לראות את הטרור והרצח בבית שהוא תרם לאגודה. בית שעד אתמול היה מקום מפלט בטוח לאלפים, והיום הוא מוקד של נרות נשמה ואבל גדול. היום היינו בעצרת הזכרון לנרצחים. כולם שם היו בהלם. אף אחד לא מסוגל לעכל את מה שקרה. שאלתי חברה ותיקה איך היא מרגישה. "איך אני יכולה להרגיש?" היא ענתה "הכי טוב שיכול להרגיש מישהו שרצחו לו את החניכים" אף אחד לא מעכל. קהילה שלמה באבל. יום שחור מאוד לקהילת הלהט"ב, ולחברה הישראלית כולה. מחר אני הולכת להתנדב במרכז הגאה, בתמיכה לנוער. מי שמרגיש שהוא זקוק לתמיכה מוזמן לבוא לגן מאיר, למרכז הגאה. ~דפנה, שלא יודעת איך לעזאזל היא תצליח לתמוך בנוער, כשהיא מרגישה בעצמה שהיא צריכה תמיכה~ .

icy woman

New member
../images/Emo201.gif

חשבתי עלייך הרבה אתמול. רוצה להגיד שממש התרשמתי מרשת התמיכה הנהדרת, מסודרת ומאורגנת שלכם. ראיתי כיצד "נזרקה" להורים על הפנים הידיעה על שילדם הומוסקסואל, יחד עם הידיעה על היפצעם ("זה מרכז הומואים, אז מה הבן שלי עשה שם?..."). חשבתי מה זה יעשה לתהליך הקבלה העצמית וקבלת המשפחה. ולא יכולה להימנע מהמחשבה הארורה שכל מקרה ראשוני הוא רק סימן לבאות. עצוב לי (תחושה קרובה למה שחשתי כשרבין נרצח). מות חלק נוסף של התמימות..

deisy

New member
../images/Emo201.gif

זה עצוב, כל כך הרבה דברים עצובים ביחד ... עצובה השנאה הזו לקהילה, עצוב שאנשים צריכים להסתתר, עצוב שהורים צריכים לגלות ככה את הזהות של ילדהם, עצוב לאן שנאה מובילה, עצוב.....פשוט המון עצוב.... חשבתי עליך אתמול, חיכיתי לראות אותך פה
שולחת חיבוק, והמון כוחות להמשך, כי זה כל כך לא קל

למעלה