אבל חייבת

icy woman

New member
../images/Emo32.gifאבל חייבת

ההתקפה הרצחנית במרכז ההומו-לסבי בת"א. מזעזע מה שנאה ואי יכולת קבלת האחר יכולה לגרום... ילדים בני שש עשרה... פצועים קשה.. אחד לבטח יישאר נכה כל חייו (אם ייצא מזה)... ימי הביניים בעידן המאה ה21 כ"כ עצוב
מצדיעה לרשת התמיכה המקצועית של הארגון הזה

icy woman

New member
ובאותו נושא- בערך

גיליתי, לצערי, שלמרות שאנשים יודעים על מה צום תשעה באב, מעטים מאד יודעים מדוע נחרב בית המקדש

miss_t

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo16.gifבהחלט עצוב....

הרצח ובאותו קו שהעלאת לא חסרים אנשים שלא מודעים לעברם.. כל שנה עושים את הסקר בקרב בני נוער- רבים לא יודעים את מילות התקווה.

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif כ``כ נכון...

זה מה שקורה כשאנשים פגומים לוקחים לידיים שלהם את המושכות...?עצוב שככה קורה... /tapuzforum/images/emo16.gif

Don Nirtin

New member
האמת שאיריס, זה לא מעניין אותי החורבן../images/Emo87.gif

כיום פחות ופחות אנשים מתעניינים בדת שלהם. אני למשל מסיבות מובנות לא מתקרב לבתי כנסת אם אפשר. הפעם היחידה שהייתי קרוב זה בלוויה של אמא שלי. לא יותר.

icy woman

New member
יקירי

לא שייך לדת. אתה יודע שגם אני לא דתיה אבל- בית שני נחרב בשל שנאת חינם!!!! ועצוב שיש שנאה בין אנשים אכן, ארץ אוכלת יושביה.. (לא יודעת לגבי תרתי- עידן? אבל בהחלט משמע!
)

Guid

New member
אמנם השם שלי הוזכר,

אבל תאמיני לי, איריס, פתחת פה את הנושא הכי רגיש ומסובך במדינה, ואין לי כוונה להתערב בדיון. מניסיון. מה שכן אני אומר, זה שאת צודקת. לא 100%, כי לדעתי יש קשר (ועוד איך שיש) לדת, במיוחד אחרי שעירבת את ה``ארץ אוכלת יושביה``. אבל שוב, אני לא מתכוון לפתח את הדיון. D:

icy woman

New member
בעצם

הזכרתי את שמך בהתיחס למשמעות ולפירושי המשפט "ארץ אוכלת יושביה" . לא לגבי מה שארע הלילה

deisy

New member
../images/Emo7.gif

והרבה אין לי מה להגיד, זה פשוט עצוב כל כך!

לבנדר א

New member
אולי זה לא נורא, אני לא יודעת

כי עוד אף פעם לא הייתי בצבא. אבל זה כן דבר מלחיץ בטירוף.

icy woman

New member
אי ודאות

היא תמיד דבר מלחיץ מזל שיש לך לפחות עוד שנה להתרגל (לרעיון)

deisy

New member
../images/Emo13.gif

תתחדשי! מה רע בצבא? להיפך לדעתי..... בדיוק ברגעים אלה בני הגדול נמצא בלשכת הגיוס עושה את המבחנים... קחי את כל העניין כחוויה
ושיהיה בהצלחה!

deisy

New member
אבל

מה אם זה כן יהיה טוב? למה לחשוב על חצי הכוס הריקה? תחשבי על המלאה! תתחילי קצת יותר להתעניין, לבדוק, לשאול ולדעת מה יש בצבא ומה את אוהבת... תשאפי לשם.. תבקשי... תעשי דברים כדי להתקבל ואז בטוח יהיה לך טוב!

ווינגז

New member
מזל טוב! (או משהו ../images/Emo6.gif)

את מתכוונת ל"צו ראשון", אני מניחה?

לבנדר א

New member
אהא.

והנה, כבר אני מתבלבלת במונחים צבאיים. אני חוזה לעצמי גדולות.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifלול- זאת התגובה הראשונה שעלתה לי במוח

סג, סתם, אל תלחצי, תדברי פה עם אנשים שעברו את זה וכזה. אני בטוח שאת תהייה בסדר גמור
לי יש עוד שנה ככה >: אגב, יש לך שאיפה ליחידה מסויימת או משהו?

miss_t

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

אם תרצי, מוזמנת לדבר איתי מתי שתרצי

למעלה