אבל חייבת

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif אין גבולות לשנאה. אין.

אני עוד מאתמול מזועזע ומאוד מצוברח בגלל זה. ובלי קשר, אנשים צריכים כבר להתקדם למאה ה21. מה שקרה אתמול היה אירוע של כל כך שנות ה90. וזה חבל.

ReallyWrong

New member
מזעזע .. ומפחיד

10 דקות מהבית שלי, היו כאן לפי מה שהבנתי בסביבות ה50 ניידות שחיפשו את היורה וגם יש סיכוי שמישהי מהשכבה שלי הייתה שם, והרבה חברים שלי מכירים אנשים שנפגעו וגם שנהרגו .. פשוט מזעזע מה אני אגיד .. מילא השנאה, אבל פשוט מגעיל שאנשים לוקחים אותה למקומות כלכך קיצוניים

D amaged R oses

New member
אמא שלי סיפרה לי קצת יותר

מדובר באדם דתי שנכנס וירה במועדון[?] כלכך מעצבן שיש להם "ערכים", הם מאמינים בתורה ואנשים "טהורים" אבל שונאים את כל מי שלא כמוהם, לא תהרוג לא נכתב בתורה? וגם אם זה לא, זה ממש מזעזע.. דתי או לא דתי, זה ממש גועל נפש

icy woman

New member
אני לא חושבת

שיודעים עדיין מי. לבוש שחורים- לא רק חרדים לובשים שחורים. ולא פירטו אם לבוש שחורים כחרדי. או סתם לבוש שחורים כדי להתמזג עם החושך... בכל מקרה זה מזעזע

deisy

New member
../images/Emo45.gif

עדיין לא ידוע מי היורה, אנשים מסיקים מסקנות מהירות בגלל שאמרו "לבוש שחורים".. אבל זה ממש לא מחייב שיהיה חרדי דווקא... כל העניין עצמו מזעזע קשות, העובדה שאדם צריך להסתיר את זהותו בגלל אחרים מעציב אותי מאוד, והעובדה שאנשים לא מקבלים את השונים מהם הכי עצובה...

Don Nirtin

New member
גלית......../images/Emo87.gif

מה שעצוב זה שהאירוע אתמול חשף את בני הנוער האלה והוציא אותם מהארון בניגוד לרצונם ובכפייה. פה זה כבר יותר מדי לטעמי
לדוגמה קראתי בפורום גאווה על נער כלשהו שהמצלמה התעכבה עליו לשנייה אחת. זה הספיק להורים שלו כדי לזהות אותו

deisy

New member
ניר

אם אנשים אחרים היו מקבלים את השונה מהם, הם לא היו צריכים להסתתר... להתחבא מההורים?
עצוב ביותר שבן נוער צריך להחביא את הזהות שלו מהוריו, עצוב וכואב!

Don Nirtin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif../images/Emo87.gif

הרבה מזה גם אשמים ההורים של ההורים שלנו שחינכו אותם שהומואים= רע. זה הבעיה העיקרית כאן.

deisy

New member
זו הבעיה

חינוך לקוי ולא משנה של מי... חוסר קבלת האחר, ולא משנה אם הוא חרדי, הומו, אתיופי.... השכחה הזו שכולנו בני אדם! מה זה משנה מה הדיעות שלו או מה האמונות שלו? אבל לא נכנס לזה, לי מאוד עצוב שיש חינוך כזה, ויש הורים שמתכחשים לילדיהם בגלל שהם שונים מהם מאיזו סיבה, בכלל לא ברור לי איך הורה יכול לא לאהוב את ילדו או לא להיות איתו בקשר...
למה ילד צריך להסתיר את הזהות שלו מהוריו ??? כואב ועצוב מאוד שבזמנים אלה אנו עדיין מתמודדדים עם הדברים האלה

icy woman

New member
יש סוגשל בעית תיוג

(או בלועזית-סטיגמה). אנו נוטים לתייג אנשים בקלות בלתי נסבלת. כל מי שהוא לא אני- שלילי. נגד דתיים, נגד חילוניים, נגד הומואים, נגד יהודים, נגד ערבים ועוד.................................. משהו שהוא לא אני- מאיים עלי.... ואנחנו שוכחים שהדבר העיקרי שחשוב זה האדם עצמו ולא העדפותיו (הפוליטיות, דתיות, מיניות, אינטלקטואליות)

בקלות בלתי נסבלת, מעבירים 200 קילו TNT

ומפוצצים אותו ויוצרים כסאח מעצבן בין חברי פורום. מרתק, הלא כן?

D amaged R oses

New member
זה לא נפתח לשום כיוון, תרגעו ;|

זה לא היה הכללה לדתיים, או לכלוך עליהם, מעצבן של-רוב- מהם אמורים להיות ערכים אבל עד לבנאדם שהוא שונה מהם, ואפשר לראות את זה בהרבה מקומות.

עדיין. הכללה.

אפילו לבוש שחור יכול להיות אימו\גות\פריק. או סתם מישהו שכיככב בסרט לשעבר כפעלולן אש. אותו דבר. למה לעזאזל אני טורח? כמו הסיפור עם הקופאית אתיופית. סתם ניפחו את הסיפור הזה. היא תקעה אותו בחניה 25 דקות עם גידופים, למרות שהוא הבטיח לחזור עם בכסף, וז הוא התעצבן, התחיל לנסוע והאהבלה קפצה על המכסה מנוע, חשה כמו איזה ג'קי צ'אן. ואז כולם תבעו אותו על דריסה, ולאאא הראו שהברוס לי קפצה על המכסה מנוע. המדינה סתם שונאת דתיים, ודוסים, בגלל שהם לא הכי תומכים בהכל כולל מצעדי גאווה, וכל האירועים שאנשים זקוקים להם. אז מכל מקום מתגבשת תמיד דעה שהנה, עוד פעם הדתיים והדוסים הרסו את היום. REVENGE, מוות של אנשים, סוף פסוק.

Guid

New member
אתה חצי צודק.

זה לא שהמדינה שונאת דתיים, זו התקשורת. מעולם לא ראיתי אדם דתי שעלה לכותרות והוצג באור חיובי. תמיד זה היה איזה מתנחל שעושה בלאגאן, חרדי שמתפרע בירושלים, ואריה דרעי. אבל תחשוב, רועי, שאנחנו (אני ואתה) שכן רואים את הצד השני של המתרס, מבינים ויודעים שמה שרואים בטלויזיה זה לא הפנים המלאות של הקהילה הדתית. אבל אדם חילוני (ויש כאלה שגם גרים באיזורים חילוניים בלבד), שיוצא לו לפגוש דתיים רק בטלויזיה, אז זה מה שהוא רואה וזה כל מה שהוא יודע על הדתיים. גניבות ושחיתויות. וחבל שהתקשורת מעצבת ככה מדינה שלמה.

למעלה