אבל חייבת

spongbob

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo16.gifעצוב.

יש לי 9 דקות לכתוב תגובה לפניי שהתוכנית שלי מתחילה. אז ככה, לדעתי הרצח היה מזעזע מאוד. לרצוח אנשים על רקע מיניותם?! אנשים השתגעו, השאירו צלקת להמון נערים ונערות שלא עשו כלום, רק הלכו למקום בו הם מרגישים בנוח, מקום שבו סוף סוף מקבלים אותם. לדעתי מדינת ישראל צריכה להביא יותר מודעות לנושא של הקהילה. עכשיו לדיון שיש פה על חרדים, פה באמת יש לי הרבה לדבר. אני גר בירושלים כמו שאתם יודעים, תקנו אותי אם אני טועה אבל חוץ ממני ומניר אין פה עוד מישהו שגר בירושלים ומבין עד כמה החרדים עושים בעיות ועד כמה הם מוסטים ולא מבינים מה הם עושים, כמובן שיש חלק נורמלי, לדעתי, ממש לא הרבה. בטח שמעתם על ההפגנות האלימות, הבאמת אלימות, ראיתי פחים שרופים ברחובות שלהם. ולמה כל זה קורה? כי לקחו אמא משוגעת למעצר או ואט אבר כי היא הרעיבה את הילדון שלה... בעניי החרדים זה לא נראה, אז כמובן, הפגנות אלימות. יש בירושלים חניון שנקרא חניון קרתא, זה חניון בבעלות פרטית. יש עוד חניון שהוא בבעלות העירייה, החרדים עשו רעש והופ, החניון בבעלות העירייה נסגר. לפניי חודש וחצי הם עשו רעש גם לגביי חניון קרתא, אבל סוף סוף תפסו ביצים ואמרו להם "לא!" כמו שצריך, הם השתלטו על הכל, כבר בלתי נסבל. עוד משהו, אני למדתי עד לפניי חודש וחצי בחטיבת ביניים בירושלים, עם הזמן השכונה שבה הבית ספר קיים התחרדה. לפניי שלוש שנים, שאני הייתי בכיתה ז' [עכשיו אני עולה לי'] החרדים יצאו בהצהרה שלא נאה להם שהבית ספר ממוקם להם בשכונה, כי הנערות לא חסודות כמו אצלהם ויש בנים ובנות ביחד... כל יום פח זבל היה נשרף, היינו רואים הפגנות כל יום מהחלון שומעים קללות וגידופים. לבסוף נכנעו להם והבית ספר נסגר, הוחלט שהוא יסגר כעבור שנתיים~שלוש, וככה באמת קרה, אני עכשיו סיימתי ללמוד שם והבית ספר נסגר. כל פעם שהחרדים האלה עושים בלאגן ישר נותנים להם מה שהם רוצים, כמו תינוק שבוכה ונותנים לו מוצץ או כל דבר אחר שהוא רוצה, העיקר "שיסתום את הפה". אז לסיכום, המצב לדעתי בלתי נסבל עם רוב החרדים, אני ממש מקווה שיעשו עם זה משהו.

Tarzan96

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif כן ממש עצוב =[

אני חושב שלרצוח אנשים רק על פי מניותם זה פשע. ממש מזדעזעע אני רק מקווה,שה' יטפל בכל החלאותתת האלהה!! הומוהים\לסביות אלו אנשים ולא חיות!!!

למעלה