מספר

moriabar

New member
נשמעו צעקות מלמטה..

"יש כאן מישו?" צעקתי, מתחתי את עצמי למעלה המדרגות, והשתחררי, הגעתי לדלת, ופתחתי אותה, בפנים היו אנשים, היה שם גם הילד. הם הביטו בי, ואף 1 לא זיהה אותי, חוץ מהילד... הפסקתי להתנשם, לקחתי נשימה עמוקה, והתחלתי לדבר... "אני... אני הלכתי ביחד עם ימאטו ועם הילדה, הוא התחיל לרוץ, כשהזקיפים חזרו, הילדה נראתה על סף ייאוש, הוא ניזה לעודד אותה... הם נכנסו לאיזה מרתף כדי להחזיר את הנשימה, ואז ימאטו שלח אותי להודיע לכם איפה הוא.. אבל הוא אמר גם שהוא לא יהיה שם יותר מחצישעה, ולכן אתם צריכים למהר!!!", "ועכשיו, אם לא איכפת לכם, מה השמות שלכם?"

juli Bruks

New member
הם אמורים ליות בבית של ווילו...

אבל הם לא כ"כ מתייחסים אלייי... כנראה עושים עליי חרם...

*פונה אל ווילו*

"אז, עוד לא אמרת לי את שמך. בת כמה את? אני בן 17." אמר יאמאטו. "רגע, מה בעצם אנחנו מחפשים פה? ומה עם וויילד?"

"אין בעיה! הגוף של אייסי חם, לא?

אז לאן שהיא הולכת הגוף שלה משאיר אחריו גלי חום, לא? אם כן אז נוכל ללכת בעקבות החום!" אמר יאמאטו. "נו, מה דעתכם? אני לא רק חתיך, אני גם חכם!"

animal chenger

New member
נקודה טובה....

אם מזג האויר ישאר נורמלי נוכל באמת לעקוב אחריה... אני רק מקווה שהיא נשארה חמה ולא התקררה...

(כנסו לפה שניה)

אממ האח הדפוק שלי היה כל היום במחשב.. לא משנה.. באתי.. מישהו יכול למצוא אותי?

בינתיים באחוזה.

אלכס מהמיטה שלו, הוא היסתובב קצת באחוזה, ליראות אולי יש משהו חדש במיקרה. אבל אף אחד לא שמע משהו מאייסי. "זהו אני הולך לחפש אותם" אמר אלס לעצמו. "אבל קודם כל, אני צריך להחליף בגדים" אמר אלכס והיסתכל על הבגדים שלו. אלכס חזר לחדר שהיתעורר בוא, היה שם אורן , הוא פתח את הארון ומצא שם ג'ינס כחול קצת קרוע חולצת שחורה ומעיל גשם ארוך שחור. אלכס לבש את הבגדים, והתחיל לזוז ליציאה מהחדר. "אוקי איך יוצאים מהמקום הזה עכשיו?" שאל אלכס.

אנדרו15

New member
טוב

ביבילוגרפיה-הוא לאהכיר את ההורים שלו הוא גדל בבית יתומים ועבר הרבה מישפחות בגיל 9 שרב עם אימו הישתמש בכוחותיו לראישונה הוא שמע את המחשבות שלה והוא שמה כמה היא לא סובלת אותו הוא כל כך היתעצבן ומשו הישטלת לו על הגוף ומיספר דקות לאחר מיכן שאחד מהחוקרים מהמישטרה דיבר איתו הוא סיפר לו שאביו ראה אותו מוקף באילה שחורה ואומר מילים מוזרות ואז אימו אמרה "כן אדון" וקפצה מהחלון. לאחר מיכן נישלח למכון מיוחד אבל בדרך למכון שוב הדבר המוזר קרה ושהוא היתעורר בבוקר הוא היה היחיד שחיי ומאז הוא מיסתובב לבד מקבץ נדבות ומנסה להיתרחק מאנשים כי הוא מפחד לעשות את זה שוב.

animal chenger

New member
מה זאת אומרת לא ידועים?

תגיד בדיוק מה הכוחות שלך!!! והכוח המיסטורי שלו זה לא שליטה מוחית?

אנדרו15

New member
משו כזה

אבל הוא לא יודע מה קורה זה כאילו משו מישתלט עליו שגורם לו לעשות את זה זה כאילו הוא נירדם ומישו אחר שולט בגוף שלו ככה שהוא לא יודע מה קורה

animal chenger

New member
ישר קדימה

נשמע קול מאחורי. אלכס קפץ ומאחוריו היתה צ'נג'... בא לך לספר לנו איפה אייסי אמורה להיות... אני וmanimal חיפסנו בכל מקום אפשרי והיא לא נמצאת והריח שלה גם התחיל להיתפוגג... ועוד מעט מזג האויר ישתנה ואז בטוח נאבד את עקבותיה... חזרתי לבדוק אם יש לך רעיון איפה היא אמורה להיות בזמן ש manimal הולך אחרי העקבות המאוד מטושטשים של אייסי... הוא אמור לדווח לי מתי שהוא מוצא משהו....

בנתיים במקום לא ידוע

הנשפה אייסי בכבדות.. היה לה קשה לנשום בגלל האוויר הדליל.. היא ניסה לקום מהריצפה נפלה קיבלה מכה והתעלפה.. (ראיתם כמה פעמים אנשים מתעלפים פה..?)

למעלה