הנערה הזאת שאני מחזיק נקראת אייסי. היא וחבר שלה ברכו מאיזה מוסד למוטציות ואני וכמה חברים שלי עוזרים להם. אולי תבואי איתי למקום שלנו?" אמר יאמאטו לווילו.
"זה כל מה שיש לך בראש ימאטו? הרגע התקיפו אותכם רובוטים ענקיים מישו הציל אותכם לא אמרתם תודה אפילו לא עניתם לו על השאלה ואתה חושב על דרכים להתחיל עם בנות?"
יש כמה שינוי בדמות שלי לפי בקשת המספר אז אני בן 17 וחצי בימקום 11(האמתי שזאת הבקשה היחידה) לא בכיתי מהבעיטה(ההיתי צריך להכינס למאט אגרוף אבל לא משנה) וזה ניראה לי
הוא אייסי ווילו (ונראה לי שגם ריג') בדרך חזרה.... אני מציעה שתהיה שם כשאייסי תגיעה... אתה יודע שיהיה שם פרצוף מוכר... ואני ו manima מצאנו משהו (אין לי מושג מה) ואנחנו עוקבים אחרי הריח שלו... זה מן סוג של מוטציה חדשה שאנחנו לא מכירים... (אם אתה רוצה אתה מוזמן בהחלט לומר מה זה..)
אפילו שלא ההיתי מעורב. ימאטו בא לחפש את אייסי ילדה שברכה מאיזו פנימיה הוא ראה אותי מנסה להעיר אותה והוא חשב שאני מנסה ליפגוע באה אז הוא הכניס לי בעיטה ואז ווילו הגיעה בעזרת הכוחות שלה הם התחילו ללכת ואז הופיעו הזקיפים ואז אתה הגעתה ומישם ניראה לי שאתה יודע מה קרה"